reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Czesc,

Co do obuwia w domku, Miko chodzi w kapciach, takich wyzszych, jak, gdzies, kiedys to zrobie fotke,

Paula,a Ty nie wiesz co z Mondzi??Gdzie ona sie podziewa??
Megan - to Miszko u nas spal bardzo podobnie jak u Ciebie,ale ostatnio nie chce wlasnie:baffled: Zobacze jak sie to rozwinie:confused:

Dzis wstal o 7:50 weic mam nadzieje,ze pojdzie spac w dzien,no bo to naprawde wczesna pora na Niego ze wstawaniem, ale to napewno dlatego,ze wczoraj o 20 juz spal. W sumie takie jego wstawanie o 8 mogloby byc, byle by pozniej spal ok 12-13. Zalezy mi na tym,bo np. dzis robie piergoi:-p
Asioczku - sliczny podpis!!do wycalowania ta Twoja cora!! U nas i tereny moze sa fajne,ale co z tego jak do mojego ukochanego morza daleko, pracy nie ma, roznych szkol rozwijajacych zainteresowanie malych dzieci nie ma i tp,itd :baffled:

Zobaczcie sobie, ja wiedzialam,ze to robia,ale mezydlo znalazl i mowi do mnie: patrz, patrz, jakie jaja:laugh2: :laugh2: Och biedny, nie widzial czy jak, ze te pieknosci z plakatow przerobione czy jak:cool2: :laugh2: Mozecie z glosem :):)

YouTube - dove evolution

reklama
:))) moja czuje taka samą miłosc do moich butów i co chwila w nich paraduje po domu , nawet w szpilkach :)))

Aletko obawiam się, że Maj chwilowo oblizałby je dokładnie ewentualnie trochę podgryzł:baffled: :baffled: . A że będzie paradowała w moich butach za jakiś czas, to się z tym liczę, bo ja też to robiłam i im wyższe były obcasy tym większa była frajda.:cool2:

No właśnie gdzie jest Mondzi ??

Lilla ja mam do morza całkiem blisko, ale w góry to już wielka wyprawa. Więc zawsze brakuje tego co jest akurat dalej.

My w ramach wycieczek krajoznawczych odwiedziliśmy zoo, a raczej ogród fauny i flory polskiej. Maja była zafascynowana niedźwiedziami. Starsze dzieciaczki misia się bały, a Maj na misie pokrzykiwał a gdy niedźwiedź podchodził do ogrodzenia to z radości śmiała się w głos.
kaczki i inne ptaki pływające oglądałyśmy ponad godzinę. Stado kwaczących kaczorów to było coś co nasze dziecko przyprawiło o rozdziawienie paszczy.

6c8c11ef966620f7.jpg
http://images1.fotosik.pl/225/6c8c11ef966620f7.jpg

Megan dawno nie robiłam nowych zdjęć :zawstydzona/y: muszę się poprawić.
Ale kochana, przyganiał kocioł garnkowi. Ja fotek Piotrusia też dawno nie widziałam!
Miło Cię widzieć na forum :-D

To wkleję dwie foteczki śniadaniowe. Owsianka z owocami ;-)

sniadanko1lv5.jpg

sniadanko2xz7.jpg

Lila napisałam do Mondzi sms-a bo też nie wiem co u niej. To znaczy wiem tylko, że chodzi/ła do pracy na popołudniową zmianę.
Na razie mi nie odpowiedziała.

witam dziewczyny!
Ciekawa jestem czy macie terorystow w domu bo konrad jest w tym doskonały tak potrafi wymuszac to co chce zwłaszcza od mamusi i siostrzyczek bo od tatusia to raczej nie,jak chłopaki sa tylko we dwuch to podobno jest grzeczny jak aniołek.
od kiedy chodzi to zazwcyczaj o 20 juz jest tak z mordowany ze tylko kompanie kolacja i spanie,moje dziecie nie lubi mleka tylko flacha podczs spania no i wstaje koło 8.30 wiec nie jest zle pod warunkiem ze nie latam w nocy co chwile do łozeczka.
Jezeli chodzi o chodzenie po domu to chodzi i w kapciach i w skarpetkach roznie bo czasem kapcie sciąga,napewno nie na boso jak to było w ostatnim odcinku super niani zauwarzyłyscie ze te dzieci chodziły caly czas na boso i miały super czyste stopki
pozdrawiam

Aletko - aha:zawstydzona/y: hmm, nie widzialam, to moze ten co mi sie otworzyl:zawstydzona/y: :laugh2:
Paula - slicznego masz synka, super ma wloski!! Szybko mu rosna, slicznie z taka fryzurka wyglada!!
Asioczku - tez planujemy zoo, bo to fajna rzecz. No tak masz racje zawsze teskno do tego co daleko:baffled:
zQo - Miszko to tez nie terrorysta, choc wymuszac potrafi, np. placzem, znaczy potrafi ta ksie zachowac,ale na nas nie ma mocnych, choc powiem szczerze,ze czasem, dla swietego spokoju...:baffled: :eek: choc wiem,ze to zle, ech...

Idziemy na dwor!

Asioczku sliczna foteczka z ZOO.

Mondzi mi odpisała. Ma problemy zdrowotne, a poza tym popołudniówki w pracy. Kazała Was wszystkie pozdrowić.

zQo Szymek nie jest terrorystą. Raczej grzeczny z niego chłopczyk i wie co mu wolno, a co nie.

TILLI, współczuję i powtarzam za dziewczynami, że nie powinnaś się obwiniać!!! Wiem, że i tak będziesz, ale trzymam kciuki, żebyś w tym smutnym okresie znalazła choć iskierkę nadziei...

Paula, asioczku, zdjęcia świetne :laugh2:

A tu możecie sobie dalej podziwiać moją durnotę wrodzoną :-D

1ld2.jpg

2ie3.jpg

3fp1.jpg

Tilli - odpoczywaj, odsuń stresy. To na pewno nie przez Ciebie, tak miało być, natura wie co robi, wiem co piszę, bo znam to z autopsji...Trzymaj się ciepło, a ja będę ściskać kciuki żeby obyło się bez łyżeczkowania.

reklama
Do góry