reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Natko z tego co pamiętam jak było u mnie to kazali mi uważać i oszczędzać się do 16tyg bo potem jest juz wykształcone łozysko,a leki podtrzymujące brałam gdzieś do połowy 5 mies.
A odklejoną kosmówkę miałam długo ,zadne duphastony no-spy i cyklonaminy nie pomagały(ale nie odkleiło się przy tym leczeniu więcej,plamienia szybko ustały,leżeć też leżałam),a w 5tym mies już było ok
Bądź cierpliwa i staraj się nie dźwigać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beatko gratuluję!!:-) no to chyba fajnie dostać jakiś konkretny spadek :-)
napiszę jeszcze że Mateuszek to Ci chyba rośnie jak na drożdżach i super fajowe minki robi

Lila super że tak sobie wycieczkujecie.Fotorelacja ekstra.Miki to chyba Ci pozuje do tych zdjęć.:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) tak fajnie wychodzi na fotach.I też duży chłopczyk z niego.

....idę do garów :-/

Colletta - dzięki za wsparcie. Nam przed Maciejką dwa razy się nie udało a będąc w ciąży w Maciusiem też musiałam być cały czas na zwolnieniu. Więc teraz bardzo na siebie uważam, nie dźwigam i duuuuużo leżę. Dzidzia jest teraz najważniejsza :tak: Na szczęście nie mam żadnych krwawień :-)
I jak się miewa twoja Karola?
P.S. A ja też zmykam do garów. Zresztą strasznie głodna jestem :-D

Beatko - gratuluję spadku! Kasa na pewno się Wam przyda:tak:

oj, domyślam się easy, jak się czujesz... no ale pomyśl sobie, że nie takie "aby" trzeba czasem łykać dla pieniążków kochanych.
no i bądź online. w takich okolicznościach przyrody nic tak ożywczo nie działa, jak zdrowy mach dziecięcej zasypki wprost z ukochanego bb.
:-):elvis:

Lila, Mary śpi jeszcze w ciągu dnia i oby tak było jak najdłużej!!!
MagW, nie dość że jestem online to na dodatek się nie nudzę.

Na dowód przedstawiam Wam poważnego pracownika jednego z największych banków w Polsce...
1es1.jpg

Po prostu koszmar!!!!!!!!!!!!!!!O 12 go polozylismy, oczywiscie zamiast spac zabawa z godzine( polozylismy go,bo wstal o 9 i zawsze tak spac chodzil w dzien), jest 14:20, a ja mam juz dosc, bo jak go wyciagam z lozeczka przez te jego ryki to ryczy mi na kolanach, oczy trze, tuli sie, to go klade - dalej ryki!!!!!!!!!!dosc mam juz!!No zmeczony,a nie spi!!Teog jeszcz enie bylo, takich cyrkow!!Znow sie drze, ludzie!! Lazi po tym domu, grzebie w nosie, mowie nie wolno to ten tymbardziej, wiec juz w koncu dalam mu klapsa po raczce, choc nie che tego robic,bo to nic nie wnosi, to zaczal mnie trzaskac z paluchem w nosie, postawilam go do kata, ryki takie,ze szok, zawolalam po chwili,bo stal w tym kacie i rycza, wytlumaczylam, przytulil sie,no i oki,ale dalej lazi,dlubie w tym nosie, krew mu leci,bo ile taki nosek wytrzymaq,no koszmar. Maruda okropny, nie spi, jezuuuu!!Niech ten dzien juz sie skonczy!!

Dzieki za komplementy zdjeciowe:-)

Easy haha, bosko wygladasz!!!
Nenyah - o rany, a co to jest, jakies lozko, biurko,tak?? Boziuu jakie to kolorowe!!:eek: Tyle kasy??:szok:

Dzieki za odpowiedzi!

reklama
Nenyah - dzięki za pozdrowienia :-) . A to łóżeczko, chyba ktoś oszalał za taką kasę. Fajnie, że wkleiłaś zdjęcie tego "cuda" bo mogłam je zobaczyć ;-)
Nie próbowałam jeszcze z Maciejką malowania.

Easy - ale poważna z Ciebie pracownica :-D . I chudzinka jesteś :-)

Lila - współczuję takiego dnia :-( . Trzymam kciuki aby w końcu usnął :tak:

Agast - dzięki za zdjęcia. Świetnie się prezentujecie :-)

Do góry