Wczoraj byłam u ginekologa. Nadal jestem na zwolnieniu. Póki krwiak będzie to mam nie myśleć o powrocie do pracy :-) . Ulżyło mi bo wcale nie chce mi się tam wracać.
Wczoraj ich odwiedziłam i atmosfera nieciekawa
. Mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć.... Tak więc odpoczywam, czytam i się nie przemęczam. Choć czasem mi się nudzi
. Kolejna wizyta za miesiąc
Lila – dobrze, że zaczyna Ci się podobać w szkole
. Ja jakoś niezbyt się w tym widzę
. Wybrałaś już swojego kandydata?
Beatko – fajny pokoik ma Mateuszek, dywanik pierwsza klasa
! Nic dziwnego, że wywoływał takie emocje. A smerf zmienił się nie do poznania :-) !
Nenyah – gratuluję 7 zębolka! :-)
Link, który wkleiłaś cytuję „produkt o podanym id nie istnieje lub nie jest aktywny”, więc nic nie zobaczyłam. Co to było?
Paula – Wam również gratuluję 9 ząbków i 3 szykujących się do wyjścia! :-)
A w sprawie pękania główki, to fajnie że zapytałaś lekarkę. Jednak nie myliłam się pisząc, że to niemożliwe. ;-)
Odnośnie butków to co lekarze to inna opinia. Maciuś nie ma żadnej wady postawy i z jego nóżkami wszystko w porządku a zakup takich butków zaleciła rehabilitantka i neurolog. Obie stwierdziły że jak dziecko samodzielnie chodzi to należy zadbać o małe stópki, a chodzenie tylko w skarpetach / na bosaka powinno mieć miejsce na plaży i trawie. W innym przypadku sprzyja to płaskostopiu. Taką samą opinię słyszałam w TVN Style.
Trudna decyzja co z tymi butkami
I gratuluję odznaki dla Szymka!
Fajna sprawa z tym umieszczaniem zdjęć dzieciaczków. Mogliby u nas coś takiego wprowadzić ;-)
Shirleyko – śliczny malutki Grześ! W ogóle bracia prezentują się pięknie!
Super, że jesteś zadowolona z opieki na Żelaznej
Aletko – bardzo się cieszę, że krwiaka ani śladu! :-) Jednak uważaj na siebie i stosuj się do zaleceń lekarza! Super, że z dzidzią wszystko ok.!
Junonko – świetna zdjęcia Oliwii! :-) Szkoda, że potrafiła dogadać się z psem. My mamy kotkę, ale nawzajem z Maciejką jakoś się tolerują. Choć też kiedyś Maciuś dostał klapsa jak jej przywalił. Teraz rozumie (tak mi się wydaje ;-) ), że kotka boli i kotek też płacze. No ale z kotem mniej obowiązków
Mag – piękne zdjęcia Mai z rybą!
A to w podpisie też super!
I co dała Ci się panna wyspać? ;-)