reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

witajcie :-)
Przepraszam ale nie odniose się do postów,ponieważ jest mi bardzo źle
:-(
Z Wiki rączką jest dalej źle :-( już trzeci raz jej wyskoczył łokieć :-( dzisiaj jak przybiła lekko tacie piątke.Aż sie poryczałam że z byle czego,moja gwiazdeczka będzie cierpiała :-( Nawet prowadzić jej nie możemy za tą rączke,dosłownie nic! Bedzie nosiła taki aparat ..... za dwa dni ma być do odbioru,bo nie ma takich małych rozmiarów i trzeba było zamówić! Za miesiąc mamy iść do kontroli.Jak ja się modlę by nie zrobiło się z tego nic poważnego! Bo ponoć to sie robi operacyjnie,a wiki jest jeszcze za mała,bo kończyny sie jeszcze rozwijają.Aż wyć mi sie chce :-(
Wszystkie fotki boskie easy i szkarbikowski :-)

reklama
czarnulko, co się dzieje???
Frotko, to taka pyza, tyle, że owalna i płaska, rodem z Czech.
Beatko, ja się nie wypowiadam w kwestii finansów, bo my oboje mamy w miarę stabilne posady (choć nigdy nic nie wiadomo), a jak wiadomo "głodny sytego nie zrozumie" czy jakoś tak :dry: Natomiast dużo racji jest w tym co pisze szkrabikowski...

Mary zjadła tyle obiadu, że jestem przekonana iż stoi jej w gardle :szok: Dobry był znaczy się :-D

URL]

czarnulko, mam znajomą, której synek miał coś podobnego w wieku Wiki. Dziś ma ok. 2,5 roku i śladu po tym!!! Także głowa do góry - Wiki jest dzielna i da radę!!!

Chciałam tylko powiedziec ze jestem cały czas, ale w pracy zbytnio nie mam czasu na pisanie, a w domu jak juz siąde do kompa to piszę tą cholerną pracę :wściekła/y: także wybaczcie miłe panie.

Asioczku - ale Tuffil juz duuuzy i sliczny! :-D

Easy - Marysia bosska, lubie oglądać ta Twoją córke na zdjęciach :-D Mam nadzieje ze keidys mi bedzie dane zobaczyc Ja w rzeczywistosci :cool2:

Czarnulko - biedna Wiki, mam nadzieje ze aparat na raczkę pomoże.

Shirley - no to czekamy na wieści po wizycie. Moze juz jutro pójdziesz do szpitala a po jutrze bedzie mały Smoczek na swiecie :cool:

Beatko - jesli tylko sprawa finansów Wam przeszkadza to moja rada jest taka: róbcie bobaska :tak: Dziewczyny maja racje, ze przy małej różnicy wieku mniej jest wydatków. Dzięki za info od Nayji.

Natko- wczoraj zadzwoniłam do tego sprzeawcy z allegro i podobno kurteczka została wysłana przedwczoraj z powodu wyjazdu sprzedwcy :dry: tylko szkoda ze nie raczył o tym napisac w aukcji. Mam tylko nadzieje ze kurtka bedzie warta czekania.

Co do obiadu, bo widze ze taki temat na tapecie to ja dzsiaj jadłam gołąbka:tak:

Easy - przedszkolak jest fantastyczny!:-)

Czarnulko - głowa do góry. Wiki musi mieć pogodną mamę, wtedy szybciej się zregeneruje i zagoi to co ma się zagoić :tak:

reklama
Do góry