Hej,
Na poczatek Wam odpisze :-)
Easy - och Ty Babo!!
Zdrowka zycze!!Gratki odstawienia!!
Junoko - Wam tez zdrowka zycze!!
Cayo - napisz nam co u was, jak Miki po zabiegu, a moze Ty
Beatko wiesz jak tam??I co u
Nayi??
Mag, Colletta - ale male dzidzie, sliczne:-)
Cola - straszna wiadomosc o tej pijanej matce :-(
Rito - no wez!!Nie pisz tak!! Ja chyba taka nudna nie jestem,choc fakt faktem,to forum to juz nie to co dawniej :-( A butki bardzo fajne:-)
Ifa - pozdrowienia!!
Agast - spoko, pewnie,ze psiz to, w czym czujesz sie lepiej :-) Ucaluj Hanke:-)
Annka - a Ty co!?? Wracaj tu do nas i pisz,co slychac???Czemu tak rzadko zagladasz???Jak Bartus??Co z tym glutenem???
Mag - no to niezle sobie gadasz z Maja:-) Co do blizniat to prawdopodobienstwo,ze beda jest duze:-)
Beatko - to widze,ze zakupy udane:-)
Mondzi - :-) Miki tak wlasnie do nas przyszedl:-)
Paulo - ciesze sie,ze z Szymkiem lepiej, juz dobrze:-)
Natko - i u Was tez, super:-)
Szkrabiku - wow!!!Chcialabym po pn mowic tak jak Ty, super!!!No chcialabym sprobowac,tylko tak sie tego boje
No a amelka cudna po prostu!!!!Cudna, przecudna!!Slicznie razem wygladacie:-)
Ok 17 nie swietowalismy jeszcze,bo dopiewro wracalam ze szkoly
Tilli - no Babo,no!!usmiechnij sie!! Nie bewdziemy mialy znowu forumowych blizniat, bo u mnie okres
,ale znajdz pozytywy tego,ze jestes w ciazy teraz :-) Zobacz odchowasz, wyjdziesz z pieluch i git,a tak moze nie zdecydowalibyscie sie jeszcze dlugo,a moz ei nigdy,bo tu to,a tam tamto. git bedzxie, zobaczysz, buzka wielka!!
Paulo, Rito, Mondzi, Easy, Beatko, Agast, MagW, Colletto, Evik, Szkrabiku, Natko, Aletko ( mam nadizeje,ze wszystkie wymienilam:-) ) -
DZIEKUJE WAM ZA ZYCZONKA BARDZO:-) :-) :-)
My swietowalismy kolacja przy swiecach dopiero jak wrocilam ze szkoly i polozylismy Mikiego. A potem bylo tez fajnie;-)
Chcialabym Wam podziekowac za to,ze rok temu sprawilyscie mi taka niesamowita niespodzianke wlasnie tym:
Tak Miszko wygladal rok temu w ten dzien:-)
Tak wygladalismy razem:
Dziekuje za sms-y, ktore o godzinie 12 zaczely do mnie przychodzic,a ja nie moglam ogarnoac tej mojej komorki:-)
Dzieki za to,ze myslami bylyscie ze mna:-)
Dzieki!!!!!!!
Za niedlugo wysle Wam fotki Mikiego i Oliwki,ale musze najpierw skontaktowac sie z
Junoka, jakie moge wkleic :-)