reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Easy - gratulacje z okazji odstawienia smoka :-).

Paula - i jak dzisiaj Szymek? Apetyt mu dopisuje? Co wymyśliłaś na obiad, bo ja też nie mam weny twórczej i nie wiem co zrobić ;-) . Może podsuniesz jakiś ciekawy pomysł :-D

Junonko - super, że wyjazd do Lili się udał :-) . Szkoda tylko, że jesteście przeziębieni :-( . Macie jakieś zdjęcia? Pochwalcie się, czekamy!
A te latka lecą jak oszalałe. My zawsze musimy liczyć ile to już minęło. Wydaje nam się niedługo a tu kawał czasu minął ;-)

Szkrabikowski - ja jakoś się miewam. Ostatnio często bolał mnie brzuszek i znowu wymiotowałam :-( . A już myślałam, że wszystkie dolegliwości mi minęły. Ciekawa jestem kiedy się to na dobre skończy. Z Maciusiem miałam bliskie spotkania do końca 3 miesiąca. Pocieszam się, że to już niedługo :-).
Poza tym miewam się świetnie, humor mi dopisuje, apetyt (wprawdzie ograniczony) ale też.
Napiszę raz jeszcze Amelka piękna kruszynka! Sama nie mogę się doczekać :-D .
A jak zareagował Tymek na młodszą siostrę? Jest zazdrosny?

reklama
Tymek nie jest jakoś szczególnie zazdrosny. Czasami odnoszę takie wrażenie, że czuje się gorzej, ale po chwili to mija. Zmieniamy się z mężem, raz On się Tymkiem zajmuje, raz ja, i to chyba najlepszy sposób, żeby pokazać Mu, że oboje Go kochamy :-)

Jestem posiadaczką, pięknie wyhodowanego, zajebistego wręcz zapalenia oskrzeli :baffled: Nie mogę wychodzić na dwór nawet na pół godzinki, co mnie dodatkowo dobija, bo za oknem piękna złota jesień.
Cóż. Mary będzie musiała z babcią na spacerki śmigać. :sick:

Hej hoł

Easy jeśli chodzi o sobotę to bardzo chętnie. Idę wprawdzie na urodziny do siory ale to pewnie dopiero koło 17-18. Własnie napisałam do cayo, rity i nayi więc jak mi tylko odpiszą to dam znać. Naya się postara choć nie obiecuje bo przyjeżdza rodzinka. Napisz mi tylko jakie godz. Ci odpowiadają i gdzie

Cholera ale widzę, że Ty masz zapalenie oskrzeli więc cięzko powiedzieć czy się wykurujesz do soboty. W każdym razie zdrowia życzę a co do soboty to chyba za dwa tyg. co?

Beatko, mam auto, więc miejsce obojętne - ze względu na moje oskrzela które powinny w ogóle w chacie siedzieć wolałabym nie na Malcie bo tam dość piździ... Mary chodzi spać ok. 12stej, więc albo przed tą godziną albo dopiero około 15:30.

Cayo w sobotę nie da rady się spotkać bo pracuje, naya też tak nie za bardzo. Za 2 tyg też dziewczynom nie pasuje. Naya wyjedża a Miki cayo nie będzie mógł pewnie wychodzić. Jak sama widzisz znowu dupka zielona z tym naszym spotkaniem.

Szkrabiku no jasne, że się cieszę z nowego żelazka. Dzisiaj Szymek rozbroił drukarkę, ale obawiam się że na nową nie ma co liczyć i trzeba będzie tą naprawić.
Zdrówka dla Tymka i męża!

Natko wymyśliłam pieczone nóżki kurczaka z ziemniaczkami i zielonym groszkiem.
Nic orginalnego, ale sobie pojemy.
Szymek je tak sobie, raczej dziubie w małych ilościach, a ja tylko wymyślam co raczy zjeść. Zobaczymy jak się na obiadek zapatrzy bo na razie śpi.

Easy przykra wiadomość o Grechucie :-(
Zdrowiej, zapalenie oskrzeli to żadna przyjemność. Wiem coś o tym niestety.

reklama
Dobra, Beatko, no to nie ukrywam, że ja pasuję co do spotkania. Jak będziecie się kiedyś umwaiały i będzie wyglądało na to, że spotkanie wyjdzie to daj mi proszę znać :tak:!

Kurna, piękna pogoda, a my w chałupie :baffled: Mary wyjdzie dopiero jak Rafał wróci... Nie wiem czy wytrzymam i wytrwam w zaleceniu lekarza do końca tygodnia...

Do góry