reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Hej ;)

Kupiłam dzisiaj krzesełko :) Jeszcze nie złożone. Nie mogę się doczekać!

mamamisi pisze:
Drogie Forumowiczki! Postanowiłam się w końcu odezwać, bo podczytywałam Was regularnie już na noworodku.(...) Ale pobawiłam się w małego szpiega  8) i trochę przez przypadek odnalazłam Was tu.
Mamamisi, to znaczy jak nas odnalazłaś? Od kiedy nas podczytywałaś? :) Człowiek ma jednak naturę podglądacza, no nie? ;)

Ktoś pisał, że wózeczek Graco City Sport jest wąski - potwierdzam w 100%, wąski jak piorun! Widziałam dzisiaj w naturze. I chyba jednak nie polecam. Ale są jeszcze inne ;)

PaulaC, super nazwałaś mojego małego :) Bardzo mi się podoba 8)

Przepraszam, że tylko taki skrót, ale idę spać. Dobranoc ;)

Normalnie muszę się wam pochwalić :)
Mój mąż był kilka dni na wyjeżdzie w pracy i z wyjadu przywiózł Wiki takiego słonia :)
_561008_n.jpg

Ale powiem wam szczerze że ja to się bardziej ciesze chyba jak dziecko ;)

A tutaj wyglądam tak bez makijarzu i loczków :( nie zbyt :p
_561007_n.jpg

Z OKAZJI PÓŁROCZNICY : HANI, SZYMKOWI I JAŚKOWI ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE.SMACZNYCH OBIADKÓW PRZESPANYCH NOCY,SUPER ZABAWEK ORAZ BYŚCIE SPRAWIALI WIELE POCIECHY WASZYM RODZICOM.-ciocia Junonka z Oliwką  :-*

CZARNULKO słoń jest czadowy!! wcale ci sie nie dziwię ,że się cieszysz ja bym piała z radości!! A co do zdjęcia to mam podobne zdanie jak Aletka wyglądsz ładnie,naturalnie :)
ALETKO bardzo ładne jest to krzesełko.I super ,że sprawia tyle radości swojej małej użytkowniczce ;)

A my miałyśmy super noc.Nakarmiłam małą po 22 i coprawda coś jej się poprzestawialo ,zę to pora na zabawę ,ale zgasiłam światło ukochałam i poszła spać.no i obudziła się o 6:15 :o dopiero na jedzonko.Zjadła przez sen i dalej spała aż do 8:20 kiedy to obudzili nas panowie wymieniający okna na klatce schodowej :).Oby było tak zawsze-w co niestety nie wierzę.Teraz leży i sobie śpiewa co wcale nie oznacza przyjemnych dźwieków -niestety ::)

Magdulku Przytulam mocno! Wszystko sie ułozy zobaczysz! Wszystkie początki sa zawsze trudne :-*
Aletko Śliczne krzesełko!

No własnie ja swojego jeszcze nie skręciłam, bo mam obawy czy można już Wiki w nim sadzać, ma wprawdzie to odchylenie siedziska do tyłu, ale ciągle mam obawy, zwłaszcza, że rehabilitantka zabroniła nam jej sadzać :(
A wygodniej by mi było ją w nim karmić, bo leżaczek jest juz cały upaprany, a z krzesełka przynajmniej szybko to sie zmyje.

Czarnulko Ładnie wyglądasz z WIkunią i prosze głupot nie wypisywać! ;)

Beatusku
Mi się czasem wydaje, że za często karmię Wiki, przeważnie co 3 h, ale czasem i co 2, zależy ile i co zje, np. po soczku czy deserku to czekam tylko pół h do 1 h, ale mała zjada lub wypija tego mał ok 40 ml soczku lub 50-60 g deserku.

Rita, Mondzi sanki świetne. Tylko zróbcie coś żeby w Poznaniu śnieg spadł :(
Aletko vatarek nowy ekstra!!! Krzesełko też świetne - najbardziej podobają mi sie kolory!!!
czarnulko Wasze wspólne zdjęcie z Wiki słodkie jest i żadne "niezbyt" nie wcchodzi w grę ;)
szkrabikowski mam nadzieję, że Ty też pochwalisz się zakupem!!!

Z katarem lepiej - jeszcze raz dziękuję za życzenia zdrówka!!! Nocka w miarę. Teraz Maria zalicza drzemkę ;D

A przystojaniakom -Jasiowi i Szymkowi, oraz (o ile mnie oczy nie mylą) ślicznej Hani Evik z okazji pół roczku życzymy z Marysią WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

reklama
Do góry