reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Hej ;)

Kupiłam dzisiaj krzesełko :) Jeszcze nie złożone. Nie mogę się doczekać!

mamamisi pisze:
Drogie Forumowiczki! Postanowiłam się w końcu odezwać, bo podczytywałam Was regularnie już na noworodku.(...) Ale pobawiłam się w małego szpiega  8) i trochę przez przypadek odnalazłam Was tu.
Mamamisi, to znaczy jak nas odnalazłaś? Od kiedy nas podczytywałaś? :) Człowiek ma jednak naturę podglądacza, no nie? ;)

Ktoś pisał, że wózeczek Graco City Sport jest wąski - potwierdzam w 100%, wąski jak piorun! Widziałam dzisiaj w naturze. I chyba jednak nie polecam. Ale są jeszcze inne ;)

PaulaC, super nazwałaś mojego małego :) Bardzo mi się podoba 8)

Przepraszam, że tylko taki skrót, ale idę spać. Dobranoc ;)

Normalnie muszę się wam pochwalić :)
Mój mąż był kilka dni na wyjeżdzie w pracy i z wyjadu przywiózł Wiki takiego słonia :)
_561008_n.jpg

Ale powiem wam szczerze że ja to się bardziej ciesze chyba jak dziecko ;)

A tutaj wyglądam tak bez makijarzu i loczków :( nie zbyt :p
_561007_n.jpg

Z OKAZJI PÓŁROCZNICY : HANI, SZYMKOWI I JAŚKOWI ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE.SMACZNYCH OBIADKÓW PRZESPANYCH NOCY,SUPER ZABAWEK ORAZ BYŚCIE SPRAWIALI WIELE POCIECHY WASZYM RODZICOM.-ciocia Junonka z Oliwką  :-*

CZARNULKO słoń jest czadowy!! wcale ci sie nie dziwię ,że się cieszysz ja bym piała z radości!! A co do zdjęcia to mam podobne zdanie jak Aletka wyglądsz ładnie,naturalnie :)
ALETKO bardzo ładne jest to krzesełko.I super ,że sprawia tyle radości swojej małej użytkowniczce ;)

A my miałyśmy super noc.Nakarmiłam małą po 22 i coprawda coś jej się poprzestawialo ,zę to pora na zabawę ,ale zgasiłam światło ukochałam i poszła spać.no i obudziła się o 6:15 :o dopiero na jedzonko.Zjadła przez sen i dalej spała aż do 8:20 kiedy to obudzili nas panowie wymieniający okna na klatce schodowej :).Oby było tak zawsze-w co niestety nie wierzę.Teraz leży i sobie śpiewa co wcale nie oznacza przyjemnych dźwieków -niestety ::)

Magdulku Przytulam mocno! Wszystko sie ułozy zobaczysz! Wszystkie początki sa zawsze trudne :-*
Aletko Śliczne krzesełko!

No własnie ja swojego jeszcze nie skręciłam, bo mam obawy czy można już Wiki w nim sadzać, ma wprawdzie to odchylenie siedziska do tyłu, ale ciągle mam obawy, zwłaszcza, że rehabilitantka zabroniła nam jej sadzać :(
A wygodniej by mi było ją w nim karmić, bo leżaczek jest juz cały upaprany, a z krzesełka przynajmniej szybko to sie zmyje.

Czarnulko Ładnie wyglądasz z WIkunią i prosze głupot nie wypisywać! ;)

Beatusku
Mi się czasem wydaje, że za często karmię Wiki, przeważnie co 3 h, ale czasem i co 2, zależy ile i co zje, np. po soczku czy deserku to czekam tylko pół h do 1 h, ale mała zjada lub wypija tego mał ok 40 ml soczku lub 50-60 g deserku.

Rita, Mondzi sanki świetne. Tylko zróbcie coś żeby w Poznaniu śnieg spadł :(
Aletko vatarek nowy ekstra!!! Krzesełko też świetne - najbardziej podobają mi sie kolory!!!
czarnulko Wasze wspólne zdjęcie z Wiki słodkie jest i żadne "niezbyt" nie wcchodzi w grę ;)
szkrabikowski mam nadzieję, że Ty też pochwalisz się zakupem!!!

Z katarem lepiej - jeszcze raz dziękuję za życzenia zdrówka!!! Nocka w miarę. Teraz Maria zalicza drzemkę ;D

A przystojaniakom -Jasiowi i Szymkowi, oraz (o ile mnie oczy nie mylą) ślicznej Hani Evik z okazji pół roczku życzymy z Marysią WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

reklama
Do góry