asioczek
Fan(ka)
agast22 pisze:o rany!!!! Az sprawdziłam w książeczce Hani. Jak miała 5 miesięcy to ważyła 7,300 i miała 68cm. A magiczne 10 kilo osiągnęłyśmy dwa tygodnie temu!!!!!!asioczek pisze:Agast a mój urlop strasznie szybko minął. macierzyński to mi sie w lipcu juz skonczyl a teraz wypoczywałam. Majka nie jest gigantem w porównaniu do swoich koleżanek i kolegów wątkowych. Niektóre maluszki 10kg przekroczyły a następne już sa blisko. Nie wiem czy ten rocznik taki wielki czy cos. Syn naszych znajomych jest o 2kg ciezszy od Maja wiec jest co nosic.
Buciki są firmy Danija, ale sklepy mają tylko w Warszawi, Krakowie, łodzi i Katowicach. http://www.danija.lt/asioczek pisze:Buty bardzo fajne i wygladaja na wygodne. Jakiej sa firmy ?? Musze sobie cos do pracy zakupic, zeby mi sie lepiej wracalo.
Agast mam nadzieję, zę Majka trochę przystopuje z przybieraniem na wadze. Na długość idzie jak rakieta, ja co chwila odkładam ciuszki dla bratowej i szwagierki, bo kolejne dzieciaczki już wkrótce się narodzą. Przez upały cała gama rzeczy nawet raz nie została włożona bo spodnie rozmiaru 68 i 74 po prostu przeskoczyłyśmy.
A buty może sobie kupie jak do Wawy, albo sie do Juci wprosze to w Łodzi zaszaleje.
Rito te 10kg właśnie na samym cycu wychowane. I wedlug pediatrow sa okazami zdrowia, chociaz przyznam ze na zdjeciach czasami widac , ze cialka niemowlaczka troche zbyt duzo, szczegolnie gdy przyrost wagi nie do konca skorelowany jest z przyrostem wzrostu Maja ostatnio przyrost wagowy przystopowała, ale jak była na piersi to ponad kg w miesiac przybierala. Teraz ma inne ciekawsze rzeczy do robienia niz jedzenie wiec chyba waga powoli sie zatrzyma, a ze ruchliwosc ma teraz coraz wieksza zapewne zapasy tluszczyku zostana troche uszczuplone.