Naya - no faktycznie przechlapane z tą dietą dla Ciebie i dla Nadii. Dziecko się męczy a pediatra mówi, ze wszystko OK??? leć do innego pediatry koniecznie. No i pewnie wizyta u gastrologa też was nie ominie. ja tez radziłabym wizytę prywatną. sama nie raz sie przekonałam, ze jesli nie zapłacisz to służba zdrowia cie oleje (mówiąć dosadnie). Ale zdrowie dziecka najważniejsze. W całej sprawie pocieszający jest fakt, że Nadia pięknie się rozwija i to najważniejsze. mam nadzieję, ze kłopoty szybko miną. Co do sesji zdjęciowej to pamiętam,z ę już kiedyś mówiłaś ,ze nie ma problemu. tylko, ze nie chce Ci się pchać na sesję kiedy masz tyle pracy i jeszcze kłopoty z dietą Nadii. Co oczywiście nie oznacza, ze się jednak nie wepchnę
Paula - za przepisy bardzo Ci dziękuję, jak tylko będziesz miała coś ciekawego to dawaj jeszcze
tak mi się chce spać, ze szkoda gadać. ledwo widzę na oczy. Spadam więc od kompa i do jutra
Paula - za przepisy bardzo Ci dziękuję, jak tylko będziesz miała coś ciekawego to dawaj jeszcze
tak mi się chce spać, ze szkoda gadać. ledwo widzę na oczy. Spadam więc od kompa i do jutra