reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Elo!

Napiszę tylko o o sobie bo czasu nie mam bo lece znowu do mamy co by w domu sama nie siedzieć. Wściekła jestem dzisiaj bo juz mnie szlag jasny trafia. Co jakiś ząb się wykluje wreszcie, chwila spokoju i po tygodniu następne. Dopiero co przywitaliśmy dolne dwójki to teraz idą na raz dwie dolne czwórki a w związku z tym noce są koszmarne! dzisiaj wstawałam o 23, 24, 1, 2:20, 4:20. Masakra!

reklama
alo halo alo

Aletko - przytulam Cię mocno i  piosenka Kukiza "jest taki dzień" jak najbardziej na miejscu do ponucenia i na pewno będzie lepiej  ;)

agast22 - wytrwałości życzę, u nas tez górna czwórka się pcha na świat, a jedna dolna wyszła ok 2 tyg temu no i jeszcze 2 nas czekają ehh.

Nenyah - my cebulę tylko gotowana jak na razie opodawaliśmy, ale podobne objawy do tych co Ty opisujesz Robert miał po selerze gotowanym. Smarowałam maścią nagietkową i zeszło. U nas maść nagietkowa to lekarstwo nr 1 na dolegliwości skórne.

Frotka pisze:
właśnie przed chwilą Tofik i Totul w cudnej komitywie wylizali resztki z kociej miski ::) :mad: Czy ja mówiłam, że moje dziecko to niejadek??? Bzdura! On po prostu ma odmienne gusta kulinarne :mad:
dobre  ;D ;D ;D

asioczek   - duża i Śliczna Twoja Maja :-)

młego, ciepłego i słonecznego dzionka życzę

Agast u mnie to samo, tez nocki koszmarne, jak spal cala noc do butli o 6-7 i potem znowu tak teraz cyrki ::)

Oj widzę, że coś nastroje padnięte dzisiaj.

Aletko coś się stało? czy po prostu spadek formy?

Agast współczuję nocki. Na pocieszenie dodam, że Szymek dzisiaj też się budził, a mnie się jakieś pierdoły śniły i czuję się jak zmięta stówka.

Asiu tak jakoś bym się chciała przejechać wózkiem widłowym bo jeszcze nie miałam okazji.
Wiesz jak mogę to się przejadę np. melexem, tramwajem itp. ;D
Jak mnie będzie kiedyś stać to w końcu zrobię prawo jazdy. Na razie stale są ważniejsze wydatki :p ale Tomek mi się daje przejechać raz na jakiś czas naszą furą i tochę łagodzę bóla. ;D

Frotko a ja myślę, że się po prostu nie doceniasz i tyle. Masz super figurę. Wiem co mówię!

Nic Kochane, lecę nakarmić łobuza i na pocztę rachunki popłacić. Rano była taka kolejka, że zrezygnowałam. Mam nadzieję, że teraz będzie luźniej.

No i znowu popędziłyście :)

Paula Wózek fajny, życzę ci, żeby się sprawdził :) na Szymka z grzywka nie mogę się napatrzeć!
Asiu Wiki tez używa jeszcze smoczka, wprawdzie od zawsze tylko i wyłącznie do zasypiania, będą ją oduczać koło 1,5 roczku, tak myślę :)
Zawadko Szuflady są najciekawsze ;D
Nenyah Na ostatniej fotce wyglądasz najpromienniej i najmłodziej, macierzyństwo cię odmłodziło! :) twój filmik tez mi się nie otwiera, pewnie cos mam nie tak w kompie, musze małża wypytać.
Agast jak dla mnie twoja figura pozostała bez zmian, jesteś laska i tyle :)
Aniu Śliczne masz dzieciaczki, ale Iga ma włsków! :)

Hej hoł

Paulo - a no tak, niestety nie będzie mnie tu długo a to przez moich rodziców a raczej ojca, który po złosci zawiesił a nie zrezygnował z tel stacjonarnego na pól roku. Nic nie mogę w tej sprawie zrobic bo akurat nr tel stacjonarnego i wszystko co się z nim łączy jest na ojca. Z tego co sie orientowałam podłączenie i aktywacja internetu od innego dostawcy (w tym modem) troszkę kosztują więc sie na razie wstrzymamy. No chyba, że ja znowu gdzieś cos źle wyczytałam i wcale tak źle z tą aktywacją nie jest ale teraz kompletnie do tego głowy nie mam. A z ojcem nigdy nie miałam dobrych kontaktów, nie rozmawiamy ze sobą od dłuższego czasu stad jego iscie genialny pomysł. Po prostu chce mnie odciąć od świata >:D Zawsze faworyzował siostrę, wiecznie awantury o byle g...wiec powiedziałam dosyć!!! Zresztą nie ma sensu tutaj o tym pisać bo histroria ciagnie się od wielu lat. Stwierdziłam jednak, że jesteśmy juz ze soba tak długo i jakieś wytłumaczenie Wam sie z mojej strony należy. Jest mi strasznie przykro, ze nie będę mogła z Wami juz pisać ale.... spoko kiedyś wrócę a jak nie to kafejki internetowe są także luzzz.
Agast - dla mnie też róznicy nie ma. Wyglądasz naprawdę super!!!

A mój syncio dostał dzisiaj od babci polarka, bluzę i skarbetki antypoślizgowe (sztuk kilka ;))plus dwie pary bucików. Jedne do biegania w domu bo oczywiscie wyrósł a drugie też takie do wybrudzenia bo tych sandałków do piachu czy na deszcz troszkę mi szkoda. Zdziwiłam sie ciupkę bo przez ojca otatnio nie żyjemy jakoś super ale chyba chciała nadrobić to co ostatnio straciłyśmy stad te prezenty. Piotr się wkurzy, ze prezenty przyjełam ale co miałam zrobić???Ehhh i cały czas jestem pomiędzy młotem a kowadlem. Najwyraźniej taki już mój los :mad:

Dobra nie smęcę. Ogólnie jest git, w sobotę pakowanko a w niedzielę wyjeżdzanko. Pogoda ma sie poprawić więc chyba nie bedzie tak źle. oby nie lało bo wtedy ja lać będę

Beatko rozumiem Cię lepiej niż myślisz :(
Co do internetu to może ktoś w okolicy ma łacze radiowe? albo w ogóle jest jakaś sieć. Przecież niekoniecznie potrzebny jest modem czy telefon.
My mamy internet w sieci osiedlowej (stałe łącze). Za zainstalowanie zapłaciliśmy 1 zł(promocja była, normalnie kosztuje ok. 50zł), no i co miesiąc płacimy 65 zł. Może u Was też będzie jakaś promocja?

Minko dziękuję. :)

Nakarmiłam Szymka, ale jakoś się nie mogę zebrać na tą pocztę.
Osy mnie do szału doprowadzają. Już dzisiaj 3 zabiłam, wczoraj 4 ::)
Strasznie się ich boję bo alergikiem jestem, martwię się też o Szymka.
Dobra nie ma zmiłuj, trzeba swoje odstać w kolejce.
Do później!

Witajcie!
Ja znowu po miłym weekendzie wsadzona w 12h ramy :( nudy na pudy, czas się dłuży, przy tajfunie to zupełnie inna bajka :)
o czym ja tu chciałam...
acha - podpisy - Oli Junonki - świetna w czymkolwiek to jest wóz pancerny/czołg - no jak najbardziej dziewczęcy pojazd  ;D ;D w każdym razie :) Beatko ;)
pociechy Asi - wyjątkowo uchwycone :)
A Hania Agast - to już normalnie dziewczynka-guma :))
o zdjątkach:
Zawadki - albo mam zwidy albo widziałam ich więcej :) super chłopczyk! szkoda że znika  :p nieźle buszuje w szufladzie :)
Martki - Błażejek - zuch na wszystkich zdjątkach, cieszę się, że poznałam !
Pauli - Szymek prezentujący ząbki wygląda mi (może się nie znam ::) ) ale  na 3 latka! A wózior ładny i w kolorze i ogólnie - na zdjęciu Twoim to naprawdę duży pojazd! Cieszę się, że znaleźliście faworyta.
AnkaW - wszystkie fajne, ale to Igusi z kucykami ze światłem z okna - rewelacja!!! I te ich anielskie czuprynki!
Agast - babo nie bluźnij!!! Wyglądałaś jak bogini, fakt, a teraz jak bogini wyglądasz :)  :p
a skoro już kadzę :) to Frotko - zdjęcie w białej kropkowanej sukience to poezja - przypomniało mi się a propos zaostrzenia rysów - acha - no to przed Totulkiem były rozumiem łagodniejsze...ciekawe...bo mi tu na krainę łagodności wyglądasz :) ale mogę się mylić  :p
Nenayh - różnicę widzę we włosach - najkorzystniejsze obecnie :) Nic się nie zmieniasz :)
Asioczku - Maj widzę siedzi (!) a to się pewnie teściowa cieszy :) i ząbkuje...na raczki sobie tylko biedna chwilę poczeka hehe

Planowałam ponarzekać, że wstawałam w nocy, nie spałam ciągiem do 8 :) ale po wyliczance pobudek Agast zamknę dzióba, bo mi język uschnie :)
Chciałam ponarzekać na marudę a u Asi widzę też miło  ::) - mam nadzieję, że to pogoda/nowe ząbki a nie żadne choróbsko! tfu tfu!
Na nastrój też w sumie mogłabym ale Aletce też nie do śmiechu :( - mam nadzieję, że pomału chociaż ale przechodzi...
O! i na allegro też mogłabym - Nenyah, Asiu - fotelika niet! a tak babka ładnie mnie przez telefon zapewniała, że będzie w piątek. Teraz pewnie wszystko zwali na kuriera  ::) ale mnie już ganz egal - nigdzie się nie ruszam.
Na przebrzydłą pogodę - ale to Beatka   będzie miała święte prawo jak się do niedzieli nie wyklaruje :)
Dobra, w takim razie nie narzekam ! :)

Uff... nadrobiłam...ale naprodukowałyście stron kobiety.... ::)

Paulo - blond czupryna super ;)

Minko - nie wiem, która z Was się lepiej prezentuje na zdjęciach ;)

Beatko25 - gratuluję Mateuszkowi chodzenia!!!! :D

Aletko...- sierpień to dobry miesiąc na rozpoczęcie starań, my rok temu je zaczęliśmy i według moich "chałupniczych" wyliczeń 10 sierpnia nam się udało ;D

reklama
Jucia witaj. Jak po urlopie?
A wrzesień to też dobry miesiąc na to by się udało.
Czerwcówki coś o tym wiedzą ;)

Aletko będzie OK Jesteśmy z Tobą!

Mag to fajnie, że nie narzekasz. :)

Kurde burza będzie. Znowu. Ciemno się zrobiło i grzmi już.
Dobrze, że zdążyliśmy do domu wrócić z Szymkiem.

Do góry