reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

taki byłem malutki
sialawp6.jpg

a terat taki byk jestem
199yk9.jpg

reklama
Heja,

ale cudne foty!

Agast, Zawadka ma chyba na myśli zdjęcie, na którym Hania leży na molo i nie chce wstać...

No to przyszłam, pochwaliłam, wymądrzyłam się i idę :p Od godziny moczę stopy w misce z wodą i balsamem (ach, jak mi tego było trzeba!), więc czas się zwijać. Poczytałam, ale dzisiaj nie mam siły na długie posty.

Aha, chyba zdejmę akrylki, bo mi za szybko paznokcie rosną i po 2 tygodniach właściwie powinnam już wypełnić. Założę pewnie ileś m-cy po porodzie.

Dobranoc i pozdrawiam wszystkie foremeczki :)

Oki to zmykam spać bo pustki tu straszne.
Własnie obejrzałam sobie zdjecia przed i po porodzie i uwierzyc nie mogę, ze miałam tak małe dzieciatko w domu. Bozziu jaki on był malutki ::) A ja ale wielka byłam, jak słoń normalnie. he he

Aaa no i Nenyah - kurka 2 kg mówisz??? Ja mam 7 na + i to jest dopiero ból

Produkcja nie do nadrobienia, pochwalę tylko wszystkie śliczne zdjęcia, dziękuję za fotki z nadmorskiego spotkania, są super! Filmiku Aletki niestety nie mogę otworzyć :(

Agast WItaj! Fotki morskie cudne!
Lileczko Ja też bardzo lubię kiełki, najbardziej chyba z rzodkiewki, w ciąży za nimi szalałam ;D
Zawadko Ślicznie razem z Robertem wyglądacie! :)

Z wagi ciążowej na szczęście nie zostało mi juz nic, dodatkowo mam 1 kg na minusie ;D, ale wiadomo, że figura juz nie ta ;)
Zasypianie - WIki prawie zawsze zasypiała sama, bywały różne kryzysy, w tym usypianie na rekach, ale tak od 9 miesiąca zasypia sama zarówno w dzień jak i w na noc, całuję, włączam kołysanki, daję smoczka, ona tuli ukochanego pieska Pafika i spi ;D

Uspiam gada, ktory skutecznie poprzestawial mi ustawienia klawiatury za co z gory przepraszam. Pogoda dzisiaj taka ze nie ma nawet jak z domu wyjsc tak leje :mad: a mialam jechac do mamy :mad:

Aletko dziekujemy za pozdrowienia od Czarnulki :)

Aletka pisze:
co do kg to mnie sie udało wyrownac wage :) ale i tak nie jestem jakos szczegolnie zadowolona z okolic pupy i ud , choc mojemu mezowi sie barrdzo poodbaja :)))
i o to chodzi! ;D

Witam w brzydką niedzielę :(

Ja pomimo ,ze ciągle sama siedze z Oliwią i zatraciłam rachubę czasu,ciągle nie wiem jaki dzień tygodnia,to dziś postanowiłam zachować niedzielne tradycje ;D
I tak: wstałam o 8smej rano( bo chyba nie zapesze jak napiszę ,ze my z Oliwią już od dawna śpimy do 9-10 :p) przygotowałam wszytsko do śnaidanka(jajeczniczka na szyneczce ze szcypiorkiem ::)) upiekłam ciasto ,przygotowałam do obiadu i odkurzyłam i zmyłam podłogi.Jak Oliwka wstała to żeśmy zjadły śniadanko i teraz się bawimy.Chwilowo mam troszkę czasu ,bo ładuje akumulatorki z falchą soku.Później jak pójdzie na drzemkę to wstawię obiadek,jak zjemy to wezmę pół ciasta pójdziemy do Kościółka(nie nie ,żeby tam jeść 8)) i od Bozi pójdziemy do moich rodziców na kawę.Potem spacerkiem(chyba ,ze będzie lało) wrócimy do domku.
Taki mam plan sobie niedzielny na dziś.
A wieczorem kolejna tona prasowania.Jedną pokonałam wczoraj :mad:

Beatko ano zmieniają sie te dzieciaczki nasze zmieniają ;)
szkrabiku ano akryl aby ładnie wygladał uzupelnia sie niestety co 2 tygodnie ;)

Teraz ide walnać sobie KAWUSIĘ bo oczy mi sie zamykają taka pogoda typowo barowa.

pocieszam się że nie tylko u mnie brzydka niedziela ;D A tak wogóle to cześc kobitki ;)

Agast śliczne zdjęcie w podpisie takie " wygimnastykowane" ;)

Junonko no to równiez Tobie zycze udanych planmów dzisiejszych i dzięki za link ;)

Co do wagi to ja amm jeszce na plusie 3 kg :( chociaz dla mnei to i tak duzy sukces w ciązy wazyłam ok 90kg a teraz ważę 56 takze i tak jestem dumna jeszce tylko ten brzusio jakbym trochę zgubiła tylko on mi sie niepodoba a tak nie nazekam poza balonami jeszcze ;)

Aletka pisze:
, choc mojemu mezowi sie barrdzo poodbaja :)))

I to najwazneijsze Aletko ;)

Czarnulko dziękujemy za pozdrówki

A ja mykam się szykowac dzisiaj mam wolne od obiadu tata nas zaprosił ;D i na dodatek wjedzie po nas bo tak leje ::)

Miłego weekendu dla Was :)

reklama
Do góry