Frotko pogoda zaklepana
.Coprawda wszystkie pytania kierowałaś do Lili ,ale ja odpowiem bo może Ona się już pakuje ;D.Lila jutro idzie do kontroli i jak nie będzie przeciwwskazań( a ja wiem ,że nie będzie
) to tak jak napisałam wcześniej w sobotę rano będzie w Gdyni. Mam nadzieję ,ze piszesz się na spotkanko w trójmieście 8) bo bardzo wszytskie chcemy Ciebie również poznać.Wiem ,że z Łeby nie jest to jakoś blisko szczególnie,ale bliżej niż z Warszawy
.Tak więc może zafundujecie sobie wycieczkę do Sopotu/Gdańska??
Szkrabiku ale temat-o jacie...ciary mnie przeszły ;/
Lila babo a Ty mam nadzieję ,że juz spakowana w połowie chociaż jesteś-i za 35 godzin będziemy piły razem kawusię ;D,a potem ....dupska prażyły na plaży
Ja już na Wasz przyjazd właściwie gotowa jestem,jutro jeszcze przytacham od rodziców łóżeczko dla Mikołaja i psa im oddam mojego na przechowanie.Także kochana -wsiadajcie w pociąg i naprzód!!
Co do
szczepienia my też w tyle bo przyznam szczerze ,że mi sie daty porąbały..ale nie ma nic nie do nadrobienia
A jeszcze się POCHWALĘ,że dziś byliśmy po kafle do łazienki i kupiliśmy też kaloryfer nowy i lustro i wannę i baterię i tylko jeszcze szafka i umywalka jest nam potrzebna.A nie planowaliśmy wogóle robić WC teraz jeszcze,ale ,że kafle które nam się spodobały były w promocji i wc kompakt też to...się skusiliśmy i też kupiliśmy ;D.Tylko mój tata, który nam będzie to wszytko robił ,jakoś coraz więcej siwych włosów dostawał ,jak dokładałam towar i mówiłam co wymyśliłam :
.A na kibelek mam suuuper pomysł -jak już będzie skończony może się pochwalę jak będzie chciał ktoś oczywiście
A dziś koło mnie jakiś kilometr zaczyna się
open'er festiwal ale nie idziemy bo bilet "bagatela" 250,00zeta od osoby.Może z okna coś zobaczę