Witam
Ja w skrócie telegraficznym ,ale nie z egoizmu a z braku czasu
Moze najpierw dla ZAINTERESOWANYCH przyjazdem
Lili do Gdyni bo widzę ,ze ona już żyje podróżą i nic nie naskrobała.
Lila będzie w gdyni w
sobotę a co do
SPOTKANIA TROJMIEJSKICH I POBLISKICH ORAZ PRZYJEZDNYCH FOREMEK to myślałyśmy by spotkac się w Środę w SOPOCIE LUB GDAŃSKU,ale Sopot ładniejszy ;D.Myślimy o środzie bo coś tu Lila mi pisała ,ze wcześniej nie każdemu pasuje.Czyli może
wtorek lub środa.Jak coś konkretniej piszcie do mnie na maila lub gg może.Szybciej tak sie dogadamy.
U nas takie upaly ,ze można wykorkować.My cały czas spędzamy na dworze ,plaży lub babci ogrodku mocząc kuperek w baseniku.A wieczorami jeździmy wybierać sprzęt i kafle do łazienki.A w olnych chwilach szykujemy się na przyjazd Lili
Szkrabiku dbra ta Twoja niania
,ale w sumie nie dziwię jej się (chodzi o pepsi) ale z kawą to przeginka skoro nie ma grzebac po szafkach.Ale jak już zostalo napisane,niania to też ludź
No i nie mogę się doczekać spotkania.
Zdjęcia
Tymka i Igusia superowe.
Aletko super widzę urlopik spędzacie
Czarnulko gratulacje dla Wiki
Evik przytulam i przeganiam dołek precz
Agast wspólczuje Ci samopoczucia,ale bądź dzielna
,a małż tez by mnie wqr.. jakby tak powiedział,ale oni są inni....
Basiaa trzymam kciuki babo za Ciebie za szybciutkie rozdwojenie bo w te upały to nie za fajnie!! ale kobieta jest silna a w ciaży to już wogóle
Ritanie martw się tak tym jedzonkiem.Moje dziecko po długich walkach by w końcu zaczęła normalnie jesc i zadziałało,teraz w
upały też mniej je,ale ja sie tym nie martwię za mocno ,bo lekarka mi powiedziała ,ze to normalne jest.ładuję w małą więc to co lubi czyli dużo owoców (truskawki,kaszki z jagodami,kisiel z jabłkami) Obiady gotuję "lżejsze" i mała takie wynalazki zjada.Dużo daję jej picia herbatek ,wody i soków gęstszych i nie zagęszczanych i jest ok.Upały miną i apetyty wrócą
Dziekuje za WSZYSTKIE rozmowy na GG i zmobilizowanie mnie do napisania -bo ja to leniwa jestem
No to chyba tyle ,wkleję jeszcze jak moje dziecko spędza czas ostatnio ;D