reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Biesy, wysłałam.

Dziewczyny, współczuję układów z Mamami. Ja podobnie jak Mad raczej nie mam szans na pozostawienie Wojtusia teściowej, siostra nie chce rzucić pracy i bawić małego ;) więc pozostajemy przy opcji mojego wychowawczego. A ja mam coraz częściej chwile (całe tygodnie nawet ;) ) wątpliwości. Bo ile można siedzieć w domu? Tym niemniej chyba nie chciałabym słuchać, że Wojtuś lubi to czy tamto, że o tej porze to on jeszcze nie śpi a na obiad zje tylko krupniczek. To juz wolałabym opiekunkę chyba. Chociaz z drugiej strony to stres potworny... Ale to wszystko pogmatwane :(

Mad, no tak, Tobie lepiej a ja wczoraj myślałam, że kluczyki pogryzę - głodna, spragniona i wkurzona, że nawet nic do czytania nie wzięłam  ::) A, i wysłałam tą pierwszą część zdjęć. Nie mam pojęcia, czemu one nie dochodzą - przecież wysłałam wczoraj i nie dostałam zwrotu???

Juciu, miłego wypoczynku.

reklama
Hmm...to jednak uzależnienie. Wpadłam jeszcze na chwilę i zobaczyłam życzenia - dziękuję, dziękuję, dziękuję  ;D Na pewno będzie super. Zmienię w końcu klimat z domowego, na jakiś wakacyjny...to dobrze robi na mózg. ;D
Poza tym będziemy mieli co oblewać. Po pierwsze nasze spotaknie, a po drugie w piątek mamy z Piotrem piątą rocznicę ślubu. Problem w tym, że ja mogę sobie "dziabnąć" śladową ilość. Niech żyje karmienie piersią! ::)

Widzę jakieś komentarze na temat teściowych...jestem właśnie po rozmowie telefonicznej ze swoją i dymi mi się z uszu. Ta kobieta odbiera na innej częstotliwości...i do tego nie ma za grosz wyczucia. Z dociekliwością psa policyjnego wyciagała ode mnie informacje na temat finansowej str.wakacji. Moi rodzice nigdy nie dociekają, nie zadają takich pytań, a gadamy godzinami. Teściowa natomiast musi wszystko wiedzieć, a potem omówi to jeszcze z siostrą męża i mężem siostry, zwanym przeze mnie "Szwagram Kolaską". Dymi mi się na maxa.
Tymczasem zmykam....

Frotko - dziekuje Ci bardzo :)
Aleto jaka juz duza jest Kornelka...wow Tak dawno nie widzialam zadnych jej zdjec...a poza tym babo jedna zazdroszcze ci tego odpoczynku ;Di tych pieknych widoków i wody ... :)

Jucia1977 pisze:
Ta kobieta odbiera na innej częstotliwości...i do tego nie ma za grosz wyczucia. Z dociekliwością psa policyjnego wyciagała ode mnie informacje na temat finansowej str.wakacji. Moi rodzice nigdy nie dociekają, nie zadają takich pytań, a gadamy godzinami. Teściowa natomiast musi wszystko wiedzieć, a potem omówi to jeszcze z siostrą męża i mężem siostry, zwanym przeze mnie "Szwagram Kolaską". Dymi mi się na maxa.

no wlasnie ... to by bylo tyle w tym temacie ;)

Witam kobitki... ;)

Dziekuje za komplementy mam nadzieję Aletko że długo bedziemy szczesliwą rodziną :) .Widzę tu temat teściowych..ja chyba na ten temat nie muszę się wypowiadać :p pozatym sam temat "tesciowa" odbiera mi chęć do życia ::) Ja zawsze twierdziłam ze wychodzimy za swoich męzów a nie za jego matkę no ale one sądzą inaczej.DLATEGO tymbRDZIEJ ZAZDROSZCZę DZIEWCZYNOM KTóRE NAPRAWDE MAJą SUPER RELACJE Z TESCIOWą bo zadowolic dwie osoby tego samego pokroju to nielada wyczyn ;D

Aletko super że masz tak udane wakacje zazdroszczę Ci ale tak po cichutku ;)

Frociu zdjątek nadal niet :(

biesy pisze:
Asiu gratuluję udanego ślubu i chrztu Robercika :) Jestescie piekna para ,a zdjecia sliczniaste (czy moge prosic troche na e-mail...?)

Dziekuję biesy jasne że moge przesłać o ile mi poczta zadziała.Podaj mi tylko swój meil na priva ;)

Asiu - poszlo :)

heh liczba dzisiejszych moich odwiedzin wskazuje na nierobstwo w pracy  ;D coz , chwilowo nie ma szefa... 8) i dobrze
szkoda tylko ze nie moge wyjsc z biura na spacerek  ;)

Milego dnia wszystkim zycze:)

Biesy- a ja mam to szczęście że mogę w czasie pracy wyjść na spacerek ;D Mamy park na terenie firmy ;D

Witam :)
Mam juz neta :) Asiu Dziekuje za przekazanie wiadomości :) No i wielkie gratulacje dla was i Robercika!!! Wyglądalaś cudownie!!! Aż ci zazdroszcze że masz to juz za sobą ;)

MOJA WIKI SAMA CHODZI :D JUPIIIIII

A mnie nie będzie kilka dni :( Jadę do rodzinki do Wrocławia :D

No i ,moja siostra wczoraj urodziła synka przez CC ważył ponad 4 kg :) dostal całe 10 pkt

reklama
agast22 pisze:
Biesy- a ja mam to szczęście że mogę w czasie pracy wyjść na spacerek  ;D Mamy park na terenie firmy  ;D
o ty paskudo...zazdroszcze >:D
wiec moze teraz choc wirtualnie sobie razem pospacerujmy ... z wozkami :D

wlasnie doczytalam - czarnulko - gratuluje chodzacej Wiki ! no i oczywiscie narodzin synka Twojej siostrze :) Odpoczywaj i nabieraj sil we Wrocku :)- czytaj -wyreczaj sie rodzina we wszystkim w czym tylko mozesz sie wyreczyc ;D

Do góry