reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Hej!!!

Ja mam minutkę, bo chłopaki ogladają bajkę ;-)
chciałam podziękowac za kciuki :tak: Bercik zdrów jak rybka :-)

Jola-no to super!
Anni-rysunek swietny, masz bestyjo zdolnosci artystyczne :-) Koniecznie je rozwijaj i poglebiaj!
Olla-pokaz sie w nowych wlosach

A ja dzis zrobilam fajne zdjecia w Cezarei, musze wam pokazac probke:-) Niesamowicie fajne miejsce. To jest Cezarea, pozostalosci po lazniach:

07c1e3d358aa3f8emed.jpg

2a970bef1072180bmed.jpg

I morze-strasznie grozne, wiatr wial nieprawdopodobny myslalam ze odfrune :-)
cf4dca83204a4217med.jpg

8ce4eba637a8ba81med.jpg

no i jeszcze jedno-wicher we wlosach :-)
35cee642bb73dccemed.jpg

Buzka wszystkim

Izka, przeeepięknie.:tak:Wiesz co, te zdjęcia to wyglądają nie jak fotografie tylko jak rysunki.:szok::szok::szok: Normalnie takie... nierealne.... Cuuuudo.:tak:

Jolka, bardzo się cieszę, widzisz - po co się było martwić???

Na zamknięty wsadzę zaraz filmik z występem Weroniki. Wiecie, naprawdę jestem dumna.:tak:I powiem Wam, że w ogóle ten konkurs był bardzo udany i jestem super zadowolona że poszłam. Występowały dzieci z różnych szkolnych szkół tańca i kurka zgapiłam się i żałuję że nie nagrałam innych występów. Niektóre były naprawdę świetne!!! :tak:Konkurs był w 3 grupach wiekowych - 0-3 klasa, 4-6 klasa i gimnazjaliści. Nasza "szkółka" wystawiała się z 3-ma grupami, przy czym w pierwszej kategorii były dwie grupy - zupełne maluchy czyli 0-1 - które były w ogóle najmłodszą występującą grupą i 2-3 klasa oraz gimnazjalistki. Wyszło nieźle i chyba maluchy były najlepsze i wzbudziły największy aplauz widowni. Ale z innej szkoły była grupa 4-6 która tańczyła do piosenek Abby i były po prostu re-we-la-cyj-ne. I jako występ gościnny była parka z grupy tanecznej takiej już "profesjonalnej" - na oko ok. 4 klasa, chłopiec z wyglądu ciapa, a okazało się że ma brązowy medal mistrzostw Polski i jak zaczął tańczyć to ......:szok::szok::szok: brakuje mi ikonki pt. "kopara opad".:szok:

O rany, współczuję....:-( A może to za wcześnie? Może musi trochę pobrać żeby podziałał???:-(A jak ciepłe okłady na brzuszek, też nic?

Sorga na Vaneske też sab nie działał, na nią działał tylko ciepły strumień powietrza z suszarki na brzuszek może u was tez zadziała, ale współczuje strasznie i Tobie i Tami.
Kurcze coś wdrożyć sie nie mogę, mam nadzieję ze dziś albo jutro coś skrobnę bo strasznie tęsknię za wami.

hejka
sorki ze tak tylko o sobie,ale

odebralam wczoraj wyniki na toxo i mam dodatnie p-ciala w klasie igg i igm co swiadczy ze jestem w trakcie choroby
zalamalam sie,dzwonilam do gina-za okolo 2 tyg czyli od 16 tyg mam dostac rovamycyne przez 3 do 6 tyg a potem znowu badania
boze nie dosc ze ten cukier to jeszcze to,mam mega dola i nie wiem czy kropce nie zaszkodzilam

mam takiego dola ,lep mnie napitala,oszaleje chyba:-(

reklama
DOROTKO KOCHANA!Tule cie mocno!Wierze ze wszystko bedzie dobrze!Caluje:*

Izka zdjecia nesamowite!Tak jak Dzagud pisze,jak malowane....cudo!!!

DZagud,super wystep:)))Juz pisalam ze zazdroszcze...nic sie nie zmienilo hihi:)))

Ptrycja ale Noemi sliczna i faktycznie do taty chyba robi sie podobna co?
Z ta podroza samochdem do Polski to mnie przerazilas!Piszesz ze mala nie za dobrze sie zachowuje w aucie,to tak jak Amelka ,powiem Ci ze z tak malym doswiadczeniem nie wyrywalabym sie w taka trase!Wiem za dvd bedzie,bajki i w ogole ale cos wcisnie,przeloczy i ryk murowany,wypinanie itp.Ty bedziesz sie stresowac,denerwowac....wiem jak ja z moim nerwusem jezdze...zeswirowac mozna i cala sie trzese a jedziemy tylko do sklepu :/
Ja mam prawo jazdy prawie 10 lat ale w taka podroz ,sama z dzieckiem,bym sie nie wybrala.
Nie gniewaj sie na mnie ze tak ci pisze,zrobisz jak uwazasz,ale ja bym sie poprostu bala:(

Sorga,tak mi przykro z sie meczycie,Ty i malutka :(((Ja nie pomoge bo nie wiem co to kolka u niemowlaka.Raz chyba miala to infacol podalam i przeszlo jej ...oby szybko poszly precz wstretne kolki!Buziaki :***

JOlcia super ze Bercik zdrow:-)

Kotek!Pelna mobiizacja i piszesz kbieto :-DCzekam!POzdrowionka;-)

Milego weekendu kochane!

Aha!

U nas:

Ja-obolala po silowni:dry:
Mela-rozhisteryzowana ch..j wi czemu:dry::dry:
Pobodka-6 rano:wściekła/y:

Tyle:-)

Ostatnia edycja:
Do góry