reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Izka....:szok: ło matko, w życiu czegoś takiego nie miałam, i bardzo się cieszę.:szok::szok::szok: Fakt że parę razy w życiu mi się zdarzył taki ból, że też miałam światłowstręt i aż mi się wymiotować chciało, ale żeby aż nie widzieć???:szok::szok::szok: Współczuję.:tak:
Szkoda że już wyjeżdżasz z Jerozolimy skoro tak Ci się podoba, ale może w Hajfie będzie jeszcze fajniej?:tak:Matko jak ja bym tak chciała pozwiedzać.:tak:
Dorotka, gratki udanej fasolki, oby tak dalej.:tak:
Toska, miłego odpoczynku u rodzinki.:tak:A co do zgagi to miałam pełne 9 miesięcy przy obu ciążach. Zawsze się śmiałam, że jak mam zgagę to chyba w ciąży jestem.:-D Ale ja szłam na łatwiznę i ssałam Rennie - to jedyne co mi pomagało.:tak:
Gośka, oby tym razem interesik się udał. Trzymam kciuki.

reklama
Izka czyta o Jerozolimie z zapartym tchem :) Cudne wakacje!!!! Migrn nie zazdroszcze,ja osobiscie nigdy nie mialam ale moja mama czesto i w tedy to az strach patrzec na nia!!!!Ketonale domiesniowo tylko i tez zadko pomaga:( Jeszcze ma takie krople dla rakowcow i to ewentualnie bierze i troche pomaga :((Paskudne te migreny...oby jak najmniej!

Dzagud,zazdroszcze blad wlosow,ja bylam niedawno u fyzjera zrobic jasne pasemka,bo jak wiecie wrocilam do ciemnych no i wkurze mnie to ciagle farbowanie odrostow!Grrrr :/
Jak mialam blad pasemka to przynajmniej nie bylo ich tak szybko widac a teraz to cholery po trzech tygodniach tak sa widoczne ze mnie strzela i lece po farbe i z kazdya koloryzacja ciemniejsze te klaki :(
No i bylam u frycka,rozjasniala w cholere dlugo,wyszly pomaranczowe,no nic....polozyla na to jasna czekolafdowa farbe (po calosci) i mam jak przed fryckiem,czorne jak ch....j!!!!
Zaplacilam £50 !!!Przynajmniej ladnie mnie obciela bo inaczej bym sie zaplakala.

U nas juz wiosna prawie ,cieszylam sie jak dzika,przed wczoraj za****lo swiat na bialo :////// szlag mnie trafil!Cale szczescie szybko stopnial :)))

Sorga zadroszcze dzidziusia:) Piekna Tami!Ty cudnie wygladasz a Eryk slodziak.

Janek mnie ostatnio zagaduje o nastepnym dziecku....:)))

Juz mi Mela przeszkadza,musze konczyc ... muuuaaaa:*

Olla, jak się Ciebie czyta to morda sama się śmieje.:-D Dawaj babo jakieś zdjęcia - szkoda że nie widać tego pomarańczowego.:-D
Odzywaj się częściej nieco.:tak:

A ja na jutro sobie wzięłam urlop, bo Weronika ma występ taneczny w Domu Kultury. Niby mogłam się urwać na te 2 godziny, ale cooo tam, będę mieć dłuższy weekend, chwilę dłużej pośpię, odpocznę... Na urlop pewnie nie pojedziemy, więc nie muszę dni wolnych oszczędzać.

no, no Jagódko nie przesądzaj sprawy :confused2: ja w tym roku chcę się wybrac na "waszą" częśc wybrzeża, więc liczę na was :-p:tak:

Olla ja też chcę zobaczyc pomarańcz :tak:

Olla - no kopa lat kobito - wkladaj fotke :-D jestem pewna, ze jest super. :tak:
Dorotka - dbaj tam o siebie pieknosci i sie nie przemeczac mi tu!;-)

Coss jeszcze mialam pisac, ale wymowie sie goraczka - bo mam faktycznie i cos Wam wkleje - hehehe - moj prze-inteligentny rysuneczek:-p
Sleeping with the past...

Dzien Dybry:-)

Anni heheh :D a tak na marginesie to zdolnas bestyja :)

Dzagud pojdziecie na ulop,nie kracz!W zezly rok tez mowilasze hyba nie pedziecie (chyba:sorry::sorry:a moze to blam ja?:-D)
Udanego wystepu,jak ja zazdroszcze takich wrazen:tak:Pewnie pekasz z dumy widzac Weronike wywijajaca na scenie:-)

Anni lepiej dzisiaj zdrowko?Muuuuaaaaa:*

:confused2:Ale pogoda dzisiaj:confused2:

Szaro,buro i leje na maxa:crazy:cale szczescie dzis dzien wyplaty:-):-D:-DDeszcz nam nie straszny,idziemy na zakupy:-D
Obiecane spodnie i bluzke z Pepa;-)
Aha!No i faza na lalke barbie sie zaczela:sorry:Muszkieterki wymiataja heheh:)Raz dziene to obowiazkowo leci:-)no i dzis lake muszkieterke trza zakupic:eek:Tata obiecal mama buli:confused2:

reklama
Olla - kochana, Dzieki, ze pyutasz... ja lepiej sie juz czuje hehe ale co wylezalam to moje - jakies dzidoswto mnie dorwalo goraczka, pol glowy i ...eee ale bylo minelo.

:-D Tata obiecal mama buli hehehe - u nas na szczescie jest odwrotnie:-):-D

No caluuuski tez i milego dzionka wszystkim!!!

Do góry