reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Aleee sie fajnei rozpisalyscie - doczytam wieczorkiem, a teraz tylko zaserwuje tio dla ANIELKIP i w ogole ogolnie dla Was Sliczne :-) hehe i zmykam... bardzo mi sie ta piosenka podoba i taaak optymistycznie mnie przynajmneij nastraja , takze chce sie nia podzielic. Caluseczki
Sleeping with the past... - piersze videlooo ;) hehe

Sorga super, ze sie odzywasz!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Przymroziło nam dupska na dworze dziś że ho... ho... Zaliczyłam tylko pocztę i przychodnię i uciekłyśmy do domu. Na poczcie zator straszny... ze 20osób... 2 okienka... Ale wrypałam sie z Zu bez kolejki, bo nawet gdybym ją rozebrała to i tak by się zgrzała. Niezadowolenie okrutne i mnie tam pod nosem przeklinali, ale gdzieś to mam. Załatwiłam i uciekłam....:-D

Esia a te bóle głowy to migrenowe? prochy nie działają? Współczuję strasznie.... Kiedyś tego wogóle nie miałam ale pozmieniało się jak urodziłam Zuzkę i teraz od czasu do czasu dopada mnie taki ból i musze prochy łykać....
Gratuluję bystrachy Piotrka:-) To jego przyszłość już znana:-D

Sorga ale się dzieje u Was. Ja tam świątecznego nastroju nie mam i raczej do mnie nie dotrze;-) Wielkie gratki odpieluchowania...:tak:
Jakie macie imię dla Małej? Może pisałaś, ale chyba przegapiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzagud pomysł na reklamacje świetny:-D:-D:-D Współczuję choróbska Madzi...:-(
A jesli chodzi o Sylwestra to ja chętnie przyjadę;-) Jak na razie w planach mam wieczór jak co wieczór:-D

Anni buźka ogromna:-)

Olla jak Amelka??? Dobrzeje już? Zapalenie oskrzeli to pasukdna sprawa. Mnie wymęczyło potwornie a co dopiero dziecko... Buziaczki i trzymajcie się.

Dzięki dziewczynki - zaraz po powrocie do domu działam z przetykaniem. Jolka, ja też Ci priwa wysłałam, a tu Elmaluszek mi wytłumaczyła.:-D
Anielap, to tyłek w troki i przyjeżdzajcie.:-pU nas tyż będzie normal - co najwyżej do sąsiadów pójdziemy - no i obowiązkowo o północy postrzelać.:tak:

A to ja pewnie cos nakrecilam ze sie nabijacie;-)Ale ja blondi to musicie mi wybaczyc:-D:-DPrzynajmniej jest wesolo:-p

Ja tez skrobne co u nas wieczorkiem bo zaraz do roboty.Uwielbiam swieta tylko tyle na glowie;-)

A właśnie że nie.:-D Jolka mi na priv wysłała info o tej dziurce, a ja się spytałam Jej czym to przetkać i potem dopiero odczytałam Twojego posta o wykałaczce.:tak:Tak że jak widzisz wszystko się zgodziło.:-D

Dzagud u mnie też tak ciekło (ja mam indesit) i okazało się że w lodówce jest taki otwór na ściance tylnej i on się zatkał. A jeśli chodzi o wężyk to jest z tyłu lodówki, trzeba ją odsunąć i sprawdzić.
A co do łóżka :-D:-D:-D:-D:-D nie wiem co powiedzieć i poradzić;-);-);-);-)
O doczytałam, że elmaluszek też tak radzi co do lodówki;-):-)
Esia no to fakt przyszłość Piotrusia już znana, trzeba w tym kierunku zmierzać;-)
Jola nieciekawie, wiadomo przed świętami problem z kaską a tu dodatkowe koszta:shocked2:. Miejmy nadzieję, że przynajmniej sprzedający będzie uczciwy i pieniądze zwróci:crazy:
Sorga ale ma zajęć Eryk:szok::szok: To on nie ma czasu na nudę. Fajnie,że już siku woła, zawsze to krok do przodu:tak:

No a u nas, w niedzielę kupiliśmy choinkę:-), a w poniedziałek już ją ubrałyśmy:tak:. I Natalia się spisała, ładnie pomagała, wyjmowała ozdoby z pudełka (oglądała), a potem mi podawała:cool2:. Trochę sama też ubrała:-). W połowie ubierania, osądziła, że musi odpocząć bo się zmęczyła:cool:, i za chwilę znów pomagała. Mały pomagier;-).

Kiedyś pisałam,że Nati nie potrafi bawic się z rówieśnikami:sorry: i tu się ogromnie myliłam, od tamtego czasu była u nas Jula i Michałek (w wieku Nati tylko mało rozmowni, a dokładnie nic jeszcze nie mówią), i z każdym fajnie się bawiła:tak: (byłam mile zaskoczona:tak:) i w miarę możliwości się porozumiewali. Może to zależy od dnia:rofl2:

Hej kochane!

Anielka dzieki za pamiec.Antybiotyk pochloniety(zajebiscie malej smakowal,ciagle wolaja ''jescie zolty sylopet''),dzis po kontroli lekarskiej i nic juz nie siedzi na oskrzelach.Kaszelek jest jeszcze,z nosa cieknie trohe wody ale o chyba przez te cholerne piatki.
Aniela gratki Zuzkoych dwjecze:DDDKopara opadla,a mialo nie byc hhe: Super!!!

Ja pierdziele z****wszy sie lawiaura.Pisze te zdnie juu 5mmiinnuutt...cchhuujjaa mmuujja

Olla ni hu hu nie zrozumiałam ostatniego zdania :-D Urąbałaś się? :-D
Dzagud właśnie dlatego nie chodzę z Trzodą do przychodni :baffled: Na bank wraca się z czymś nowym :baffled:
anielap migrenowe :confused2: I chyba związane z tabsami anty :baffled: Żadne przeciwbólowe nie działają...

Zapomniałam napisać, że to nie tak, że Piotruś taki kumaty że kropki rozpoznał jako ospę :-D Od jakiegoś czasu o każdym, kto choruje (a wokoło ciągle ktoś jest chory) mówił, że ma kropki. Skąd to? Pojęcia nie mam. W każdym razie - pierwszy raz mu się sprawdziło :-D

Ale łeb to mi pęka... Zero możliwości skupienia :sorry:

reklama
Do góry