reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Pirzonek mam nadzieję ,ze jest na porodówce pisała na bocianie ,,,,,,,,,ze skurcze co 2-3min mam nadzieję ,ze pójdzie błyskawicznie:tak:trzymam kciuki mocno zaciśnięte

Pirzonku-kciukaski:tak:Chyba jednak jeszcze luty;-)
Dzagud-jak po lekarzach?Czy cos powaznego?Zdroweczka dla Was;-)
Esiu-Ty to sie teraz masz:szok:Dobrze ze weekendto malz Cie troche odciazy:tak:
Olla-super ze juz wrociliscie do swiata zywych:-D

A my dzisiaj bylysmy na urodzinach.Bylo 60 dzieci:-pWrzaski piski ze łomatko bosko:-DAmelia przeszczesliwa.Latala tarzala sie tanczyla,krzyczala i wszystko co mozliwe.Nawet nie miala czasu sie napic bo przeca co se pierdolami glowe bedzie zawracac.Oczywiscie kradla balony:-D:-D:-D a o swoj walczyla dzielnie.Az mnie sie serce radowalo ze moje dzieciatko takie szczesliwe.Potem siadla z dziecmi przy stole(stol jak na weselu dlugi co by trzodka sie pomiescila) to jej bidulce glowa ledwo ponad blat wystawala:-D:-DAle to nic bo i tak byla zainteresowana czym innym niz jedzeniem.Jak zgram zdjecia to wrzuce cosik na zamkniety.

milego weekendowania

to ja jak zwykle na koniec dnia czy na poczatek jak kto woli :-)
Pirzonku-wreszcie sie zaczelo :-) Kciuki odpalone, czekamy na Igorka.
Dzagud-no to sie porobilo...zdrowka dla wszystkich
Esia-weekend idzie to bedziesz miala wsparcie, trzymaj sie kochana.
Olla-nie smutaj za dlugo
Elmaluszek-czekamy na zdjecia :-)
A do mnie dzis przyjechala przesylka z PL z ostatnimi dokumentami wiec biegiem je przeslalam dalej i teraz to juz czekam na egzamin, no w miedzy czasie musze sobie szukac miejsca na staz.

Przyszłam z nowinami, ale widzę że mnie Gingeros wyprzedziła :-)

Pirzonku GRATULACJE urodzenia IGORKA!
Samych radosnych chwil w czwórkę :-)

Pirzonku, gratulacje serdeczne. Igorku witaj!
8.gif

Ale czemu w końcu cc????:dry:

U nas w końcu wyszło dość zaskakująco.:dry:Weronika wyglądała jakby udawała, bo zachowywała się jak najzdrowsze dziecko świata, tylko mówiła o bólu gardła, a pani doktor złapała się za głowę i rąbnęła antybiotyk.:szok: Gardło fatalne, do niczego innego się nie nadawało, oczywiście zero przedszkola przez tydzień. Ale Weronika na weekend do Babci pojechała, bo naprawdę w życiu byście nie powiedziały że ona chora.:baffled: Mnie gardło boli cały czas i też mi tam coś lekarka wynalazła, więc ja też na zwolnieniu i na antybiotyku, mimo że ogólnie czuję się w miarę nieźle. Natomiast Madzia wygląda najgorzej, z nosa Jej cieknie, kicha jak szalona, pokasłuje, a wieczorem zasnąć nie może bo Ją zatyka - a ma tylko lekko podczerwieniałe gardło i katar i dostała tylko Eurespal, bo pani doktor żadnej choroby nie stwierdziła.:-D

reklama
Pirzonku ogromne gratki ,Igorku witaj na świecie kruszyno!!!!
Ciekawe co sie stało,ze była cc,moja położna nie lubi przenoszonych ciąż,mówi że w większości przypadków zawsze coś się wydarzy.

Do góry