reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzagudku - ojjj nie wesolo. Mam nadzieje, ze szybciutko sie pozbieracie:tak: A co do zywienia - to wydaje mi sie, ze kazdemu pasuje co innego. :blink:

Ja mam dzis kupe pracy, wiec sie zagnam na dzis. Skrobne moze wieczorkiem. Milego dzionka wszystkim :-)

reklama
Dzagud -zdrówka
Pirzonku ,modliłam się z,eby Igorek juz sie urodzil:-D
Livka je ładnie wszycho ,bardzo chetnie zupy ale gęste uwielbia kluchy, pierogi, makarony tak jak my wszyscy,owoce tyz ale mniejsze ilości,ze słodyczy lizaczki i chrupki,no i czekoladę ale nie dostaje bo ją wysypało

no zaczęły mi się konkretne skurcze co jakiś czas ;-)
i nie minęły po kąpieli w ciepłej wodzie ;-)

ciekawe czy się uda wreszcie uporać z tym moim niesfornym dzieciakiem ;-)

dam znaka ;-)
trzymajcie kciuki :-):-):-)

Pirzonku ja tez mocno zaciskam kciukasy:)
U nas po jelitowce ani sladu,szybciutko z tego wyszlismy.Najbardziej cierpiacy byl tata ktory beknalwszy pare razy,pierdnawszy i do pracy nie poszedl heheh :D Co prawda potem dostal goraczki 39.5 ale po jednym dniu byl znowu w formie :)

Buziakuje Was serdecznie i milego weekendu!

Aha mama wlasnie pojechala...troche sobie chlipie w kaciku :( ale przejdze mi...

chciałam tylko dodać, że Pirzonkowa notuje skurcze (o długości 30-40 sekund) co 2-3 minuty :tak:

nie wiem tylko, co ona jeszcze na forum robi :laugh2: jak będą świeże wieści dam znać ;-)

JOLA cześć ciotka ;-)

reklama
pirzonku kurka, takie skurcze, a Ty przy kompie? Na klawiaturę chcesz Igorka posłać? :-D
Kciuki i czekamy na dobre wieści!!! :-):-):-)

Olla przytulam...
Dzagud ale Was dorwało... No rzesz kurczę! Co powiedzieli lekarze?

Lecę na ryj. Inaczej się tego nie da nazwać... Dzieciaki obydwoje, jakby pieprz pod ogonami mieli :baffled: Świry totalne - jedno cały dzień latało i wrzeszczało, drugie leżało (było noszone, bujane, chustowane, leżakowane - sic!) i też wrzeszczało :oo2: Teraz już obydwoje w łóżeczkach i powrzaskuje tylko Młoda, Piotrek chyba walnął w kimę...
Jejku, jak dobrze że już weekend...

Do góry