reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Pirzonek mam nadzieję ,ze jest na porodówce pisała na bocianie ,,,,,,,,,ze skurcze co 2-3min mam nadzieję ,ze pójdzie błyskawicznie:tak:trzymam kciuki mocno zaciśnięte

Pirzonku-kciukaski:tak:Chyba jednak jeszcze luty;-)
Dzagud-jak po lekarzach?Czy cos powaznego?Zdroweczka dla Was;-)
Esiu-Ty to sie teraz masz:szok:Dobrze ze weekendto malz Cie troche odciazy:tak:
Olla-super ze juz wrociliscie do swiata zywych:-D

A my dzisiaj bylysmy na urodzinach.Bylo 60 dzieci:-pWrzaski piski ze łomatko bosko:-DAmelia przeszczesliwa.Latala tarzala sie tanczyla,krzyczala i wszystko co mozliwe.Nawet nie miala czasu sie napic bo przeca co se pierdolami glowe bedzie zawracac.Oczywiscie kradla balony:-D:-D:-D a o swoj walczyla dzielnie.Az mnie sie serce radowalo ze moje dzieciatko takie szczesliwe.Potem siadla z dziecmi przy stole(stol jak na weselu dlugi co by trzodka sie pomiescila) to jej bidulce glowa ledwo ponad blat wystawala:-D:-DAle to nic bo i tak byla zainteresowana czym innym niz jedzeniem.Jak zgram zdjecia to wrzuce cosik na zamkniety.

milego weekendowania

to ja jak zwykle na koniec dnia czy na poczatek jak kto woli :-)
Pirzonku-wreszcie sie zaczelo :-) Kciuki odpalone, czekamy na Igorka.
Dzagud-no to sie porobilo...zdrowka dla wszystkich
Esia-weekend idzie to bedziesz miala wsparcie, trzymaj sie kochana.
Olla-nie smutaj za dlugo
Elmaluszek-czekamy na zdjecia :-)
A do mnie dzis przyjechala przesylka z PL z ostatnimi dokumentami wiec biegiem je przeslalam dalej i teraz to juz czekam na egzamin, no w miedzy czasie musze sobie szukac miejsca na staz.

Przyszłam z nowinami, ale widzę że mnie Gingeros wyprzedziła :-)

Pirzonku GRATULACJE urodzenia IGORKA!
Samych radosnych chwil w czwórkę :-)

Pirzonku, gratulacje serdeczne. Igorku witaj!
8.gif

Ale czemu w końcu cc????:dry:

U nas w końcu wyszło dość zaskakująco.:dry:Weronika wyglądała jakby udawała, bo zachowywała się jak najzdrowsze dziecko świata, tylko mówiła o bólu gardła, a pani doktor złapała się za głowę i rąbnęła antybiotyk.:szok: Gardło fatalne, do niczego innego się nie nadawało, oczywiście zero przedszkola przez tydzień. Ale Weronika na weekend do Babci pojechała, bo naprawdę w życiu byście nie powiedziały że ona chora.:baffled: Mnie gardło boli cały czas i też mi tam coś lekarka wynalazła, więc ja też na zwolnieniu i na antybiotyku, mimo że ogólnie czuję się w miarę nieźle. Natomiast Madzia wygląda najgorzej, z nosa Jej cieknie, kicha jak szalona, pokasłuje, a wieczorem zasnąć nie może bo Ją zatyka - a ma tylko lekko podczerwieniałe gardło i katar i dostała tylko Eurespal, bo pani doktor żadnej choroby nie stwierdziła.:-D

reklama
Pirzonku ogromne gratki ,Igorku witaj na świecie kruszyno!!!!
Ciekawe co sie stało,ze była cc,moja położna nie lubi przenoszonych ciąż,mówi że w większości przypadków zawsze coś się wydarzy.

Do góry