reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ponieważ mamy kilka nowych osób, mam pytanie, czy ktoś jeszcze chciałby się dostać na dział zamknięty. Wiem że Nuna jest chętna, a czy ktoś jeszcze????
ja bardzo chętnie:)

wiecie co moja niunia wykomibnowala?? chce wstawac!!!:szok: siadac probuje juz od 3 tygodni- pediatra powiedziala ze moze, wiec jej pozwalam - podciaga sie za moje palce i siedzi cwaniara. i tak bawilysmy sie w siadanie a ona hyc nóżki pod siebie i prostuje...(tak ze staje trzymajac sie za palce) ale wtedy ją wywracam na plecki delikatnie bo chyba za słabe sa jeszcze stawy na takie wybryki.

poza tym dala dzis czadu w kosciele... az musialam wyjsc :unsure:a na zewnatrz od razu przestala....wiec poisedzialysmy na laweczce przzed kosciolem - odziwo nkmiejsce bylo po przewaznie szczelnie obsadzone. chyba jej za gorąco bylo...
a byla w welurkowych spodniach i polarku tylko... więc sie zastanawiam co z chrzcinami....
zastaanawiam sie jak ją ubrac ... w same rajtuzki pod sukienke -moze zmarznąć , jak dasm jej polarkowe spodnie to bedzie znow marudzic,krzyczec i plakac ze jest jej gorąco...i co tu zrobic?

reklama
Ryska, a kiedy się chrzcicie, bo mi wyleciało z głowy?
My za tydzień i zamierzam ubrać ją w rajstopki i sukienkę a na to bolerko ma takie sweterkowe. Mam jeszcze gruby biały sweterek. Ale zaczynam się pod Twoim wpływem zastanawiać nad wzięciem kombinezonu:szok:

Dziś byłyśmy na basenie! Ale było superowo! Magda się śmiała, nawet o dziwo do pani trenerki, i bardzo ładnie "pływała". Dopiero po ponad 20 minutach jak przypadkowo zamoczyła dzioba w wodzie (prawie całego), to jej się nie za bardzo spodobało i trochę zaczęła marudzić. Ale udało mi się ją uspokoić, a pani trenerka powiedziała że jak na pierwszy raz to i tak super bo wiele maluchów płacze i marudzi, a ona dopiero pod koniec zaczęła. Zaraz zgram zdjęcia to możecie obejrzeć. Tylko starajcie się nie patrzeć na wieloryba w żółtym czepku.

Już są zdjątka...
Trochę się wstydzę siebie, ale trudno....

A tak przy okazji, Gosia, czy Ty na pewno nie masz dostępu do zamkniętego? Przecież jesteś z nami tyle czasu.

nie no super zdjecia a ta woda w basenie to taka zwykła czy taka ozonowana ? kurcze tez bum polazła na basen z dzidziusiem ale jakos mam stracha

ah, dziweczyny moze wy mi powiecie czy ktoras spotkała sie z pojeciem zylaka miedzi jajuszkami a odbytem ? mam patrzec czy sie powiekasz podczas robienia kupki bo jak tak to do chirurga musze isc i to niby sie zamraza ale nie wiem kompletnie jakto zamrozenie ma wygladac helllpp!:sick:

Dzagud super wyglądacie! Widać że Magdusi podobało się na basenie! A jak oceniasz same zajęcia? W ogóle - podaj troszkę szczegółów (może być na basenowym wątku ;-)) i powiedz plizzz co to za basen :tak:

Nuna nic nie wiem na ten temat... Mam nadzieję, że jednak nie będzie się powiększać :confused2:

Dzagud super fotki, zazdroszczę wam tego basenu. biorę się za szukanie zajęć jak najbliżej nas (unas o ile wiem, nie ma)
nuna nie wiem nic na ten temat, ale jeśli chodzi o wymrażanie to jest to przy użyciu ciekłego azotu (miałam wymrażaną nadżerkę - zero bólu)

reklama
Dzagud
a mi się wydawało że Zosia jest jeszcze za maleńka, a tu proszę.
Myślę że poczekam jeszcze z trzy tygodnie i śmigamy. U nas na szczęście jest taki basenik.

Do góry