Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Martitka witaj wśród czerwcówek:-);-).Cześć, jestem tu nowa.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojej brygady.
Ja na początku miałam straszne mdłości, ale myślałam, że wróciły mi problemy z żołądkiem. Zaczęłam nawet brać leki( potem się trzęsłam czy nie zaszkodziłam małemu).Staraliśmy się z mężęm o dzidziusia już jakiś czas już myślałam,że bez leczenia się nie obejdzie, a tu 1-ego listopada test i dwie kreskiAle była radość:-)
Witam
Nie mam za bardzo czasu ,jest fajowo z tatkiem,w sobote chrzciny.Livka sie popisuje spala od22do 9 rano bez przerwy na cycai rpdzice mogli poszalec
He słodkiego szalenstwa Gosiu, mam nadzieje ze za tydzien moja niunia też będzie grzeczna i da rodzicom poszaleć;-).
Blanes zazdroszczę tego piwka, ja póki co raczę sie karmi;-). A po tym piwku karmiłas cycem czy odciągnełas wtedy pokarm?A tak a propos rocznej abstynencji to ja już mam dwa wieczorki z piwkiem za sobą, co za relaks...
Jestem dzis padnięta niunia pół dnia marudziła, także cały czas miałam ją na rękach jak juz ją odłożyłam to mi cała ręka drżała z przesilenia, uff w końcu padła i ja tez chyba zaraz padnę.