ja bardzo chętniePonieważ mamy kilka nowych osób, mam pytanie, czy ktoś jeszcze chciałby się dostać na dział zamknięty. Wiem że Nuna jest chętna, a czy ktoś jeszcze????
wiecie co moja niunia wykomibnowala?? chce wstawac!!! siadac probuje juz od 3 tygodni- pediatra powiedziala ze moze, wiec jej pozwalam - podciaga sie za moje palce i siedzi cwaniara. i tak bawilysmy sie w siadanie a ona hyc nóżki pod siebie i prostuje...(tak ze staje trzymajac sie za palce) ale wtedy ją wywracam na plecki delikatnie bo chyba za słabe sa jeszcze stawy na takie wybryki.
poza tym dala dzis czadu w kosciele... az musialam wyjsc a na zewnatrz od razu przestala....wiec poisedzialysmy na laweczce przzed kosciolem - odziwo nkmiejsce bylo po przewaznie szczelnie obsadzone. chyba jej za gorąco bylo...
a byla w welurkowych spodniach i polarku tylko... więc sie zastanawiam co z chrzcinami....
zastaanawiam sie jak ją ubrac ... w same rajtuzki pod sukienke -moze zmarznąć , jak dasm jej polarkowe spodnie to bedzie znow marudzic,krzyczec i plakac ze jest jej gorąco...i co tu zrobic?