reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jola
no i co z tym krzesełkiem?
Co nas tak trzymasz w niepewności? ;-)

Dzagud, musisz mieć na basen zaświadczenie że nie jesteś chora od ginekologa? Znaczy sie bakteriologię zrobioną?

reklama
Dopiero niedawno wróciłam do domku, jak się wezmę i zrobię zdjęcia to wkleję. Nie jest może takie piękne jak chicco, ale wszystkie funkcje ma i co najważniejsze kosztowało mnie 150zł :-)

Jolka, a kiedy masz zamiar sadzać Maksa w nim?
Właśnie nie wiem jak jest z tym siadaniem u dzieci, można je wcześniej sadzać niż samie siedzą? Zawsze mi się wydawało, że nie a tu chyba Ryska pisała, że pediatra nie miał przeciwwskazań.
Maks tak się rwie do siadania, że jest ryk jak go kładę :no:, więc jakby można już tak bez obaw go posadzić to wszyscy by byli szczęśliwi :tak:

Efilo nic mi nie wiadomo o moich badaniach. Mam mieć zaświadczenie od pediatry że nie ma żadnych przeciwskazań co do Magdy. Ale na pierwszych zajęciach nie miałam bo nie doczytałam w Internecie, a oni nic nie mówili, więc mam donieść na następne zajęcia.

No to wklejam obiecane zdjęcia. Maksio już się przymierzył i jadł dziś w nim jabłuszko ;-) Krzesełko można ustawić w pozycji półleżącej, oczywiście na dłużej narazie bym tam dziecka nie włożyła, ale kilka minut celem oswojenia i wyrobienia dobrego nawyku jedzenia przy stole myślę że można

Dzagud super zdjęcia, z tego co widzę to chyba dzieciaki nie muszą trzymać sztywno głowki??
My chyba też się zapiszemy, a na jakim basenie byłyście??

Fantazja, jutro jesteśmy na 11.30, więc zajęcia pewnie do 12tej. Możesz podejść jakoś pod tę przychodnię czy gdzieś się umówimy "na trasie"? Tylko ja nie za bardzo znam Ursynów.
Martitka my chodzimy na nowy basen na Bródnie. Nazywa się Muszelka i jest na ul. Balkonowej.

reklama
Jolka, a kiedy masz zamiar sadzać Maksa w nim?
Właśnie nie wiem jak jest z tym siadaniem u dzieci, można je wcześniej sadzać niż samie siedzą? Zawsze mi się wydawało, że nie a tu chyba Ryska pisała, że pediatra nie miał przeciwwskazań.
Maks tak się rwie do siadania, że jest ryk jak go kładę :no:, więc jakby można już tak bez obaw go posadzić to wszyscy by byli szczęśliwi :tak:
o ile wiem, nie można
zdziwiłam się jak rysa to napisała, ale u nas dokładnie to samo, jak kładę Michała
jak go podciągnęłam za rączki, żeby zobaczyć jak główka się trzyma, to był cały w skowronkach, śmiał się i pewnie siadanie by mu pasowało
niestety, dopóki nie usiądzie sam, odpada siedzenie
teraz kładę go czasem na płasko na poduszce "pod skosem", też mu się podoba:tak:

Do góry