Ryska, a kiedy się chrzcicie, bo mi wyleciało z głowy?
My za tydzień i zamierzam ubrać ją w rajstopki i sukienkę a na to bolerko ma takie sweterkowe. Mam jeszcze gruby biały sweterek. Ale zaczynam się pod Twoim wpływem zastanawiać nad wzięciem kombinezonu
w tą sobote...
mam przygotowane body dł rękaw, rajjtuzki i sukieneczke, tylko co rozmawiam z mamą to mowi ze "idzie zimno przeziębisz dziecko" więc mam awaryjnie polarek przygotowany. spodenki włoże pod sukieneczke jak bedzie zimno tylko nie chce przesadzic bo w kosciele cieplo...
gdyby sie zrobilo zimno to moglabym taki spiworek do wózia dać na droge, ale on jest na faktycznie niskie temperatury... no nic... poczekam kilka dni i zobacze jakka pogoda bedzie wtedy sie bede martwic
co do basenu mamy z Alicją tydzien przerwy... mialysmy isc w sobote przed chrzcinami ale rodzinka rano przyjezdza bo tak pociag maja więc musimy na dupciach w domu siedzieć. ciekawa jestem co teraz bedzie... ostatnio było z nowych rzeczy: przygotowanie do skakania do wody i pływanie z dzidziem razem - na makaronie
oho.. obudzila sie... idziemy na cycusia.. do pozniej papa
reklama
Ten basen jest faktycznie z ozonowaną wodą. Chyba tylko takie nadają się do pływania dla maluszków. My mieliśmy farta, bo na początku września otworzyli ten basen dosłownie u nas na podwórku - gdyby nie jeden blok na przeciwko, to basen z balkonu bym widziała.
Esia - jest to basen Muszelka na ul. Balkonowej na Bródnie. Akademia ruchu, która u nas prowadzi pływanie niemowląt, prowadzi je jeszcze w Ursusie i w Konstancinie. Jak chcesz to zajrzyj na stronę Akademia ruchu Magdy D
Esia - jest to basen Muszelka na ul. Balkonowej na Bródnie. Akademia ruchu, która u nas prowadzi pływanie niemowląt, prowadzi je jeszcze w Ursusie i w Konstancinie. Jak chcesz to zajrzyj na stronę Akademia ruchu Magdy D
kachasek
matka-wariatka :)
jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znalazłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co prawda 40km od nas, w Bielawie, ale przynajmniej odwiedzałabym braciszka i koleżanki przy okazji basenu
12 zajęć kosztuje 300zł (Dzagud a jak u was?) i trzeba wykorzystać przez 3 m-ce
więc póki co się wstrzymam, bo mam zamiar wyjechac do mamy w listopadzie, to nie opłaca się teraz zaczynać
znalazłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co prawda 40km od nas, w Bielawie, ale przynajmniej odwiedzałabym braciszka i koleżanki przy okazji basenu
12 zajęć kosztuje 300zł (Dzagud a jak u was?) i trzeba wykorzystać przez 3 m-ce
więc póki co się wstrzymam, bo mam zamiar wyjechac do mamy w listopadzie, to nie opłaca się teraz zaczynać
Kurna, wszystko mi znikło
Esia, ja jestem zadowolona a i chyba Madzi się spodobało. Mam wrażenie że firma jest porządna i ma dość elastyczne podejście. My np. miałyśmy zacząć dopiero za tydzień, ale wykupując karnet powiedziałam babeczce że mamy problem, bo nie będziemy na pierwszych zajęciach ze względu na chrzest. Więc kazała przyjść dziś z bardziej zaawansowaną grupą i dostałyśmy indywidualną instruktorkę (taka ciemnowłosa babeczka na zdjęciach). Podeszła do mnie i zapytała czy to my jesteśmy pierwszy raz i prosiła abyśmy odeszły na bok. A potem poprowadziła z nami osobną lekcję, pokazując nam chwyty jakich należy używać przy nauce pływania. Tak że teraz będziemy na bieżąco mimo nieobecności na jednej lekcji. Więc wydaje mi się że to bardzo profesjonalne podejście. Jeśli nadal tak będzie to super. Poza tym, z dzieckiem może być nie tylko opiekun pływający, ale też druga osoba do pomocy, obserwacji czy robienia zdjęć, tylko musi być w stroju sportowym. Mój Mąż specjalnie zawagarował aby z nami dziś iść i naprawdę się przydał.;-)A przy tym nacykał fotek no i cały dumny obserwował postępy pływackie swojej córci. Obawiam się że tak będzie na każdych zajęciach.;-)
Póki co polecam te zajęcia.
Efilo, możesz Zosię śmiało zapisywać - u nas zajęcia zaczynają się od 3 miesięcznych bąbli.
Esia, ja jestem zadowolona a i chyba Madzi się spodobało. Mam wrażenie że firma jest porządna i ma dość elastyczne podejście. My np. miałyśmy zacząć dopiero za tydzień, ale wykupując karnet powiedziałam babeczce że mamy problem, bo nie będziemy na pierwszych zajęciach ze względu na chrzest. Więc kazała przyjść dziś z bardziej zaawansowaną grupą i dostałyśmy indywidualną instruktorkę (taka ciemnowłosa babeczka na zdjęciach). Podeszła do mnie i zapytała czy to my jesteśmy pierwszy raz i prosiła abyśmy odeszły na bok. A potem poprowadziła z nami osobną lekcję, pokazując nam chwyty jakich należy używać przy nauce pływania. Tak że teraz będziemy na bieżąco mimo nieobecności na jednej lekcji. Więc wydaje mi się że to bardzo profesjonalne podejście. Jeśli nadal tak będzie to super. Poza tym, z dzieckiem może być nie tylko opiekun pływający, ale też druga osoba do pomocy, obserwacji czy robienia zdjęć, tylko musi być w stroju sportowym. Mój Mąż specjalnie zawagarował aby z nami dziś iść i naprawdę się przydał.;-)A przy tym nacykał fotek no i cały dumny obserwował postępy pływackie swojej córci. Obawiam się że tak będzie na każdych zajęciach.;-)
Póki co polecam te zajęcia.
Efilo, możesz Zosię śmiało zapisywać - u nas zajęcia zaczynają się od 3 miesięcznych bąbli.
Dzagud dzięki - rzeczywiście, bardzo profesjonalnie to wygląda Przejrzałam ich stronę i bardzo możliwe, zainteresujemy się następnym terminem (zimowym)- mieszkamy teraz na Bielanach, więc wcale nie tak daleko. Jednak Piotruś słabo jeszcze trzyma główkę i chyba bałabym się z nim iść Zwłaszcza jak obejrzałam Wasze zdjęcia - Madzia taka już "stabilna" że hej! My jeszcze poczekamy aż się leniuszek usztywni
Esia, Magda też zaliczyła nurka dzisiaj. Nie była super zadowolona, ale i tak było dobrze. A poza tym uczysz się "chwytów", które pozwalają utrzymać główkę dziecka tak, aby się nie zanurzyło. Fajnie by było jakbyście się zapisali i byśmy się spotkali. A z tego co wiem, to do naszej grupy są jeszcze miejsca.
reklama