reklama
Anni to rzeczywiście ładne kwiatki z tym chorowaniem u Was. I jeszcze to poparzenie żelazkiem Normalnie nieszczęścia chodzą parami...
Dla uroczej Suri samych słodyczy z okazji 10miesięcy. Chyba jednak mała modelka z niej:-)
dziewczyny moze mi poradzicie.Jeszcze sie nierozliczylismy(wiem ze zostalo malo czasu)chodzi mi konkretnie o odliczenie na dziecko.słyszałam,za jezeli ktos jest na urlopie wychowawczym i pobierze odliczenie to straci zasilek rodzinny,i wychowawczy,Wiecie cos o tym?
Czytałam i czytałam i nic nie kumam Pocieszam sie tylko tym że m nie wykazuje żadnych dochodów i nie zabiorą mi wychowawczego. Chyba!
Właśnie wróciliśmy od gina. Junior ma 20mm, serce jak dzwon, ręce i nogi (znowu! znowu nam się udało! ) i na oko jakieś 8 tygodni :-) Więcej będzie wiadomo za miesiąc. Ale fajnie sobie fikał... :-)
Cudowne wieści. Aż mi sie cieplutko na sercu zrobiło. Kawał fasolki już tam nosiszCiekawe kiedy brzusio się zaokrągli?
A nie chwaliłam sie Wam jeszcze, że ciocią przyszywaną zostanę. Siostra mojego m (przyszywana) spodziewa się drugiego dzidziusia. Ma już pięciomiesięcznego Filipka i jest w 14tygodniu ciąży. To już chyba 4miesiąc. I przyznają że to wpada na całego. Mały jeszcze roczku nie będzie miał a już na świecie będzie rodzeństwo.
Cześć czerwcowe mamy. :-)
Jestem Danka mamą już prawie 10 miesięcznej córki Zuzanny.
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona???
Witaj Nuta!!!
Pozdrowienia dla Zuzanki od mojej Zuzanki:-)
Pozdrowienia dla Zuzanki od mojej Zuzanki:-)
Dzięki Dziewczyny :-)
Bardzo się cieszymy, choć odrobinę niepokoi mnie fakt, że do końca ciąży to się chyba będę toczyła... Ja już nawet nie JEM, tylko ŻRĘ Ale co poradzę, że po jedzeniu mdli mnie troszkę mniej...
anielap oj zaokrąglił się już Ale chyba nie od Juniora
A to się dopiero nazywa hardcore!
Nuta witaj :-)
Bardzo się cieszymy, choć odrobinę niepokoi mnie fakt, że do końca ciąży to się chyba będę toczyła... Ja już nawet nie JEM, tylko ŻRĘ Ale co poradzę, że po jedzeniu mdli mnie troszkę mniej...
anielap oj zaokrąglił się już Ale chyba nie od Juniora
A to się dopiero nazywa hardcore!
Nuta witaj :-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Esia-Uo matko jak fajnie.Ale radosci ze swoja fasoleczka wnioslyscie do czerwcowkolandu.Buziaki dla malenstwa.Ale niedlugo bedzie brykac w brzuszkuA Ty jedz i niczym sie nie przjmuj
Anni-Wracajcie tam wszyscy do zdrowka.A zelazko omijaj wieklimi krokami.
Anni i Olla-Mi w to graj.Ostatni tydzien maja jak najbardziej;-);-);-)
Toska-To moze kiedys bedzie okazja spotkac sie na rodzimej ziemiA Twoje zdjecia na zamknietym superanckie.Tez laseczka z Ciebie piwerwsza klasa.
Nuta-witaj.To juz mamy w takim razie dwie Zuzie
Anni-Wracajcie tam wszyscy do zdrowka.A zelazko omijaj wieklimi krokami.
Anni i Olla-Mi w to graj.Ostatni tydzien maja jak najbardziej;-);-);-)
Toska-To moze kiedys bedzie okazja spotkac sie na rodzimej ziemiA Twoje zdjecia na zamknietym superanckie.Tez laseczka z Ciebie piwerwsza klasa.
Nuta-witaj.To juz mamy w takim razie dwie Zuzie
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Ach a ja sie wczoraj dowiedzialam ze Amelce sie nalezy becikowe.Haha a ona juz prawie roczek ma.Mam nadzieje ze nie przepadlo.Juz za tydzien bede miala okazje sprawdzic.I zobaczymy.
Olla
Melowa mamusia:)
Nuta witaj!!!!!!
Anni wykasowalm sobie wszystkie numery telefonow,zdolniacha ze mniepodaj mi numer na PW plissss
Elmaluszku twoj tez by sie przydal skoro mamy sie umawiac na majowke
aha Elmaluszek! o jaki becikowe Ci chodzi? Bo jesli o te 500 funcikow to przepada po trzech miesiaca od narodzin berbecia:-((chyba...)tak bylo jak ja sie staralam.
Esia chudzielcu!Ty w 9 miesiacu ciazy bylas chudsza niz ja za czasow swietnosci...wiec zryj ile wlezie,ani sie nie zastanawiajWygladalas pieknie w ciazy!
Anni wykasowalm sobie wszystkie numery telefonow,zdolniacha ze mniepodaj mi numer na PW plissss
Elmaluszku twoj tez by sie przydal skoro mamy sie umawiac na majowke
aha Elmaluszek! o jaki becikowe Ci chodzi? Bo jesli o te 500 funcikow to przepada po trzech miesiaca od narodzin berbecia:-((chyba...)tak bylo jak ja sie staralam.
Esia chudzielcu!Ty w 9 miesiacu ciazy bylas chudsza niz ja za czasow swietnosci...wiec zryj ile wlezie,ani sie nie zastanawiajWygladalas pieknie w ciazy!
reklama