reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Anni to rzeczywiście ładne kwiatki z tym chorowaniem u Was. I jeszcze to poparzenie żelazkiem:no: Normalnie nieszczęścia chodzą parami...​

Dla uroczej Suri samych słodyczy z okazji 10miesięcy. Chyba jednak mała modelka z niej:-)

dziewczyny moze mi poradzicie.Jeszcze sie nierozliczylismy(wiem ze zostalo malo czasu)chodzi mi konkretnie o odliczenie na dziecko.słyszałam,za jezeli ktos jest na urlopie wychowawczym i pobierze odliczenie to straci zasilek rodzinny,i wychowawczy,Wiecie cos o tym?
Czytałam i czytałam i nic nie kumam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Pocieszam sie tylko tym że m nie wykazuje żadnych dochodów i nie zabiorą mi wychowawczego. Chyba!

Właśnie wróciliśmy od gina. Junior ma 20mm, serce jak dzwon, ręce i nogi (znowu! znowu nam się udało! :-D) i na oko jakieś 8 tygodni :-) Więcej będzie wiadomo za miesiąc. Ale fajnie sobie fikał... :-)
Cudowne wieści. Aż mi sie cieplutko na sercu zrobiło. Kawał fasolki już tam nosisz:tak:Ciekawe kiedy brzusio się zaokrągli?​

A nie chwaliłam sie Wam jeszcze, że ciocią przyszywaną zostanę. Siostra mojego m (przyszywana) spodziewa się drugiego dzidziusia. Ma już pięciomiesięcznego Filipka i jest w 14tygodniu ciąży:szok:. To już chyba 4miesiąc. I przyznają że to wpada na całego. Mały jeszcze roczku nie będzie miał a już na świecie będzie rodzeństwo.​

Cześć czerwcowe mamy. :-)
Jestem Danka mamą już prawie 10 miesięcznej córki Zuzanny.:-D
Czy przyjmiecie mnie do swojego grona???

Witaj Nuta!!!
Pozdrowienia dla Zuzanki od mojej Zuzanki:-)​

Dzięki Dziewczyny :-)
Bardzo się cieszymy, choć odrobinę niepokoi mnie fakt, że do końca ciąży to się chyba będę toczyła... Ja już nawet nie JEM, tylko ŻRĘ :szok: Ale co poradzę, że po jedzeniu mdli mnie troszkę mniej... :sorry2:

anielap oj zaokrąglił się już :zawstydzona/y: Ale chyba nie od Juniora :zawstydzona/y::-D
A to się dopiero nazywa hardcore! :-D:-D:-D

Nuta witaj :-)

Esia-Uo matko jak fajnie.Ale radosci ze swoja fasoleczka wnioslyscie do czerwcowkolandu:tak::tak::tak:.Buziaki dla malenstwa.Ale niedlugo bedzie brykac w brzuszku:-D:-D:-DA Ty jedz i niczym sie nie przjmuj
Anni-Wracajcie tam wszyscy do zdrowka.A zelazko omijaj wieklimi krokami.:-D
Anni i Olla-Mi w to graj.Ostatni tydzien maja jak najbardziej;-);-);-)
Toska-To moze kiedys bedzie okazja spotkac sie na rodzimej ziemi:-D:-D:-DA Twoje zdjecia na zamknietym superanckie.Tez laseczka z Ciebie piwerwsza klasa.
Nuta-witaj.To juz mamy w takim razie dwie Zuzie:tak:

Ach a ja sie wczoraj dowiedzialam ze Amelce sie nalezy becikowe:-D:-D:-D.Haha a ona juz prawie roczek ma.Mam nadzieje ze nie przepadlo:wściekła/y:.Juz za tydzien bede miala okazje sprawdzic.I zobaczymy.:szok:

elmaluszku dzięki :-)
U nas becikowe przepada po roku, więc może u Was podobnie? Na pewno warto sprawdzić :tak:

Miłego dnia Laseczki! :-)

Nuta witaj!!!!!!

Anni wykasowalm sobie wszystkie numery telefonow,zdolniacha ze mnie:zawstydzona/y:podaj mi numer na PW plissss:-p

Elmaluszku twoj tez by sie przydal skoro mamy sie umawiac na majowke:tak:
aha Elmaluszek! o jaki becikowe Ci chodzi? Bo jesli o te 500 funcikow to przepada po trzech miesiaca od narodzin berbecia:-((chyba...)tak bylo jak ja sie staralam.

Esia chudzielcu!Ty w 9 miesiacu ciazy bylas chudsza niz ja za czasow swietnosci...wiec zryj ile wlezie,ani sie nie zastanawiaj:-DWygladalas pieknie w ciazy!

reklama
Do góry