reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Olla-numer podesle Ci na pw.A te 500 funtow to dostalam.Mi chodzi o polskie becikowe te 1000 zlotych.Mojego B wujek jest starostą i zna sie troche na przepisach.Powiedzial ze mam odebrac Amelce becikowe bo to nic ze urodzila sie w uk.Wszystkim dzieciom ktore maja polskie obywatelstwo nalezy sie to i juz.No i mowil jeszcze ze niby nie przepadlo ze jeszcze nie odebralam.
Agik-oj jak mi szkoda Wojtusia.mam nadzieje ze nic mu nie bedzie;-)Mi fasolka tez ostatnio ze schodow spadla i sie zamartwialam.Nasze dzieciaczki sa juz chyba w takim wieku ze czesto beda nas spotykac upadki i inne krasze:tak:

reklama
Buziak w rączkę Czarusia i czółko Wojtusia od cioci, żeby mniej bolało:-)

anni dla Ciebie też buziaczki, żeby rana szybko się zagoiła:tak:

elmaluszek dziękuję:zawstydzona/y:

jola pytałaś kiedyś o kredyty (cały czas mam ci odpisać i zapominam:zawstydzona/y:), my mamy w mBanku, dwa lata temu miał jak dla nas najlepszą ofertę, słyszałam, że Milenium i Fortis mają też korzystne warunki. Ale chyba najlepiej będzie jak pojdziecie do doradców, np Open Finance, żeby Wam doradzili kóry bank dla Was będzie najlepszy.
W Tv reklamuje się ostatnio Polbank i DB bank - pisałam na innym wątku, że ostatnio dużo oglądam reklam ze Stasiem:-D

O kuuurka!!!Tysiaczek na mnie czeka tra la la!!!!
Dzieki Elmaluszek!

Tra la la la.... :))))

Kupie sobie wieksze jeansy :( (krotkie nozki,dupka hnet heheheh!)

OllaNormalnie mnie rozwalasz swoimi komentarzami.W poniedzielek lece to zdam Ci relacje co i jak.I czy musialam dzielnie walczyc czy sami dali haha.Na wszelki wypadek pojde z siekierą:tak::tak::tak:

To milej i szybkiej Toska!

Elmaluszku ja tez sama do Polski z Melka lecialam...poradzilam sobie choc nie bylo latwo bo z niej to nizly kloc i glodomor, za czym idzie pelna torba zarcia ...ale dotachalam sie jakos...wazne zeby Amelka byla wyspana a reszta pojdzie gladko.
Mi co prawda jeszcze nie udalo sie leciec z wyspanym dzieckiem,ona chyba czula moje nerwy i jak na zlos spac nie chciala:no:
Ktos i na pewno pomoze na lotnisku a potem w samolocie.
Kolo nas jakos nikt usiasc nie chcial...czemu?nie wiem:baffled::-Dale mialysmy za to wiecej miejsca do zabawy:-)
No i czekam czekam na sprawozdanie z becikowego!!!!;-)

Toska dzięki za info :-)

Maks właśni siedzi przy drzwiach balkonowych i wali w szybę ;-)

Co do guzów, to u nas odwrotnie: Ja się nimi bardziej przejmuję niż M, a już najbardziej to się niania przejmuje ;-)

Agik wszystkiego najlepszego dla WOJTUSIA z okazji pierwszych IMENINEK:tak:

Miki dzisiaj bawil sie na brzuszku i cos mu pikło do głowy zeby sprawdzic jaka jest twarda podłogo za 3 razem jak walnał to to sie zdziwił sam,az zadudniło naszczescie nos cały.

Gusia dobrze ze nosek caly...uffff...takie kontuzje noska wygladaj koszmarnie po kilku dniach,siniaki pod oczami.
Miki wygladalby jak bokser po walce ;)

Agik wszystkiego naj dla Wojtka z okazji imienin:)

Anni ja dopiero teraz doczytalam ze chore jestescie :( moooja kochana :* wracajcie szybciutko do zdrowia!

Jolka czyli masz szyby jak ja lustra hehe

reklama
jestem wymęczona!!! i to totalnie!!! babki w Krakowie jakieś z kosmosu, miałam wizję duszenia ich gołymi łapami :angry: mają szczęście, że zdążyłam na pociąg ;-) pierwszy dzień pracy (no, w zasadzie drugi ;-) bo pierwszy to krakowska delegacja :-)) spiący i nudny. Nudny i śpiący ;-) po bardzo krótkiej nocy, zasypiałam przy biurku :-p w dodatku brak szefów = brak mojej roboty ;-) oby jutro coś ruszyło ;-)

wyobraźcie sobie, że mój kochany Antonek był na mnie obrażony jak po pracy weszłam do domu :szok::szok::szok: jak do niego mówiłam, odwracał głowę :szok: jak wzięłam go na ręce, odepchnął się i przeszedł do teścia :-( nawet uśmiechu drobnego nie dostałam :-:)-( po kilki długich chwilach (mało brakowało, a pognałabym do łazienki i ryczała, ryczała, ryczała!!!!) przykleił się do mnie i mi chyba wybaczył :tak: do końca dnia nie opuścił mnie nawet na sekundę :tak: no, żeby mi to było pierwszy i ostatni raz ;-)

poddaję się, idę spać. Muszę wstać o 5, a jeszcze nawet poprzednich (i zbyt krótkich) nocy nie odespałam :sorry2::sorry2:

JOLA dowiedziałam się od kumpla, że kredytbank jest fajny ;-) ale jak pójdziesz do jakiegoś opena albo expandera po poradę i wtedy jako "stały klient" kredyt banku wystąpisz o kredyt ;-)

ANNI zdrówka, zdrówka, zdrówka :-)

ESIA bosko!!! pogłaskaj groszko - fasolkę ode mnie ;-) żrem sie nie przejmuj, kiedyś to minie :-p

ależ mieliśmy dzisiaj atrakcje na spacerze :-D wybraliśmy się do lasu (bo ja blisko lasu mieszkam) i nakryliśmy bzykającą się "na łonie natury" parę :szok: :-D oj, biedni ludzie, nawet pobzykać się nie mają gdzie :-D :laugh2: jakieś 20 m mieli od takiego młodego lasku, gdzie byli by niewidoczni :-D pewno ich przypyliło i nie dolecieli do lepszych gąszczy :laugh2:
Haha dobre a co zrobili jak was zobaczyli uciekli czy kontynuowali?:-D Obstawiam to pierwsze choc nigdy nie wiadomo:-D:-D
no wyobraź sobie, że oni nic :-D lecieli dalej :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: desperat jest zdolny do wszystkiego :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry