reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj Flexy, wracaj na stałe do nas.
Mejdia, oj jak mi się marzy taki kulig.:tak:
Mata, u nas tez Stas sie buntuje i pokazuje różki. Zawsze chce postawić na swoim. Bestia jedna. ;-)
Agusia, wklej fotki pokoiku, jak juz urządzicie bom ciekawa.

A ja wczoraj na chodniku, w głębokim sniegu krzywo stanełam i znów mnie ta skręcona kostka zabowała. I jak tu w takich warunkach dbać o nogę?:baffled: Tyle, że chodze cały czas w wysokich górrskich butach, bo mi dobrze kostkę trzymają.

reklama
foty tego mojego dziela:-p

Załączniki

• 010.jpg
    010.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 35
witam wieczorkiem

mam wieści od Asi :-)
"Agatka w dzień przekochana, tylko śpi, za to w nocy daje popalić ;/ Właśnie pokochała cyca, bo nie chce się odkleić, ale znów niestety karmienie to ból, przetrwamy :) a Paulinka podobno w domu tylko pokazuje, że mamy nie ma. Jak ja za nią ogromnie tęsknię :( w środę chyba wyjdziemy. Buziaki dla ciotek :)"

Agusia no nieźle, Kuba musi ładnie z Toba spać:tak:, Dobrusia ostatnio ma manię zabierania ze sobą do spania maskotek (nie te najmniejsze i nie 2-3 tylko ze 6 :baffled:), ledwo się one w łóżeczku mieszczą i zasypia gdzieś zakopana z nimi :sorry2:
co do łóżka piętrowego... może 2 piętrowe-antresole, a na dole biurko, kącik zabaw, każdy z chłopaków miałby swoje terytorium (na początku Kuba mógłby spac na dole na samym materacu, a jakby podrósł, to wtedy kupic mu tez taka antresole ) u nas wielkich możliwości nie ma co do meblowania, bo pokoik ma niecałe 8 m2 :sorry2:ale i tak koncepcji mam kilka :-p

Mejdija super sprawa taki kulig :tak: ja juz nie pamiętam kiedy jechałam na sankach :zawstydzona/y: na przyszłą zime nadrobimy ;-)

Flexy normalnie dzisiaj podglądałam Twój profil ;-) fajnie, że się odezwałaś i mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądac :tak:

Mamoot a ta kostka to na pewno skręcona a nie wystawiona? Lepiej sprawdzić, żeby sobie potem nie pogorszyć sprawy :sorry2:

Marlenko fiu fiu, pokoik księżniczki :-) różowy oczywiście ;-) a nowe osiedle fajowe, tyle przestrzeni, no i widać bałwany ;-):-D

Mała dalej zatkany nos ma, mam nadzieję, że nic się z tego nie wykluje oprócz zębów, bo coraz bardziej je widać na dole... ja zmykam zaraz do łózka, bo dzis pewnie też nocka ciekawa będzie (kilka razy juz byłam u małej :sorry2:)

Agusia, wklej fotki pokoiku, jak juz urządzicie bom ciekawa.
Jak zrobimy pokój to nie omieszkam się pochwalić. Ale to pewnie bliżej lata;-)

Marlenko ale macie ładna zimę:tak::tak: A pokoik Marysi śliczny. Takie delikatne kolorki. Śliczne dzieło stworzyłaś:-)

Martuś u mnie pokój też 8 m2. I dwóch antresoli nie pomieszczę:-(
Dzięki za info od Asiowo. Niech dziewczyny wracają do domku jak najszybciej. A jak napisałaś o tęsknocie Asi za PAulinką to mi się przypomniało jak to było z Kacprem. Pierwszy raz coś takiego przeżyłam. I pamiętam obrażonego na mnie Kacpra jak przyjechał do szpitala

Ostatnia edycja:
Asiu głowa do góry do środy sZybko czas minie :tak:
A mnie dziś coś wzięło na szukanie przepisów bo już sama nie wiem co gotować i piec :baffled:

Marlena to tylko tyle śniegu macie i już dzieci do szkoły nie chodzą ;-)

Jola,ale to chyba pierwszy snieg od 40lat wiec rozumiesz:tak:a do tego wody w szkolach nie maja(zamarzla):tak:

Aguniu znajac Ciebie to napewno cos fajnego wymyslisz dla chlopcow:tak::tak::tak:Projektantka jak ta lala;-)
Martus usmialam sie z Dobrusi i tych maskotek,ale Ci fajnie:tak:Marys ma jednego misia do spania,klade go kolo niej,a ona i tak go wyrzuca:rofl:czasami,ale to naprawde czasami przytula go do siebie:-p
Flexy witaj,jak dobrze pamietam-Kasia;-);-);-)
Mejdia zazdroszcze kuligu,dlaczego nas nie zaprosilas:-p:-p:-p
Martus dzieki za info od Asi:tak:Asiu wracaj do domku szybciutko:tak:
Mamoot dobrze,ze nosisz wysokie buty,zawsze usztywniaja kostke:tak:

Ja wlasnie szykuje sie do pracy,pogoda straszna wieje i leje,sniegu juz prawie nei ma,hihi,ale numer,a mi sie do pracy nie chce isc,brrr,wczoraj golabki ugotowalam wiec mam na dzisiaj obiadek z glowy

Milego dnia kochane:tak:

witam z rana :tak:
My nie dawno zwlekliśmy się z łóżka teraz tylko śmiadanko i fru na zakupki :tak:
Marlenko 40 lat to rzeczywiście długo :tak:

reklama
Witam i ja

Marlenko ja się wczoraj zastanawiałam co bym zjadła i padlo na gołąbki :-D ale raczej prędko nie zjem, bo nigdy jeszcze nie robiłam :zawstydzona/y:

Jola zakupy powiadasz? Ja to nawet sie nie porywam, o u nas ledwo samochodem da się przejechać, a co dopiero wózkiem :baffled:

u nas kataru ciąg dalszy.... mała całą nockę popłakiwała, a ja chodziłam jak automat do niej... ale nie jestem jakoś bardziej śpiąca niż mała przesypiała prawie całe nocki :sorry2:
no i nie wiem co z tym katarem, musi siedzieć na zatokach chyba, bo nos zatkany, a prawie nic nie leci z niego :dry: na szczęście mała zaprzyjaźniła się z chusteczką i co chwilę nosek sobie sama wyciera :tak:

Do góry