reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Witaj MeKlaudia,
bardzo miło, że tu zajrzałaś, niestety ten wątek już jest prawie nieodwiedzany!:-(
Tak się jakoś urwało, prawda dzewczyny???!!!
bardzo miło, że tu zajrzałaś, niestety ten wątek już jest prawie nieodwiedzany!:-(
Tak się jakoś urwało, prawda dzewczyny???!!!
Witam Was kochane mamusie!!!!!!!!
Tak dawno nie odwiedzałam forum ale się poprawię,
Mam nadzieję że wszystko u wszystkich jest w porzadku a maluszki rosną zdrowo!!!!
Mam jeszcze jedną wspaniałą wiadomość!!!!ponownie zostanę czerwcową mamusią:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) hura:-):-):-):-):-)
czy Agacina udziela się jeszcze na forum? jeżeli tak to napisz mi proszę kiedy Lenka ma imieninki pozdrawiam
Tak dawno nie odwiedzałam forum ale się poprawię,
Mam nadzieję że wszystko u wszystkich jest w porzadku a maluszki rosną zdrowo!!!!
Mam jeszcze jedną wspaniałą wiadomość!!!!ponownie zostanę czerwcową mamusią:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) hura:-):-):-):-):-)
czy Agacina udziela się jeszcze na forum? jeżeli tak to napisz mi proszę kiedy Lenka ma imieninki pozdrawiam
Znam bliższą Warszawy firmę, dokładnie znajdziesz ubranka do chrztu w Tomaszowie Mazowieckim. Pozdrawiam
Hej
Ja nigdy tu nie pisalam a jestem mama Blanki urodzonej wlasnie w czerwcu 2008. Wtedy jeszcze nie znalam baby boom, odkrylam je w drugiej ciazy bo jestem rowniez majowka 2010Szkoda, ze watek upadl, pozdrawiam wszystkie mamy czerwcowych dzieci
Ja nigdy tu nie pisalam a jestem mama Blanki urodzonej wlasnie w czerwcu 2008. Wtedy jeszcze nie znalam baby boom, odkrylam je w drugiej ciazy bo jestem rowniez majowka 2010Szkoda, ze watek upadl, pozdrawiam wszystkie mamy czerwcowych dzieci
J
Jola244
Gość
szkoda i to wielka szkoda :-(
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Witam, mi powoli wszystko sie poukładała teraz mam wiecej czasu możliwosci to mam nadzieją ze uda nam sie wskrzesic te nasze mamy czerwcowe co?? Są jacyś chętni??
reklama
Podziel się: