reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bry moje drogie!

Melduje się z pracy!

Marlenko pokoik śłiczny! ;-) No i osiedle bajerka! :tak:
Mejdia zazdroszczę takiego kuligu!!! Super sprawa!
Mata zdrówka dla Dobrusi!!! dziękuje za info od Asi :-)
Mamoot mam nadzieje że kostkasz szybko do siebie dojdzie...

A u mnie w robocie był przed chwilą mąż, teraz juz siedze i coś kombinuje;-) kawkę musze wypić no i zaraz gdzieś pewnię uderzę w teren :-)
Miłego dnia!!!

reklama
o Daria dzisiaj kontrola m w pracy ;-):-D
mała mi w końcu odpadła, bidna z tym katarem. Tak się zastanawiam, czy wyjść z nią na dwór na trochę, nie ma gorączki, ale ma mocno ten nosek zatkany i oddycha głównie przez buźkę, więc strach, żeby czegoś gorszego nie podłapała... ale ona tak ciągnie na dwór, dzisiaj ubrała sobie bluzę, założyła kaptur i przyszła powiedzieć mi pa. Po chwili słyszę, a ta odblokowała wózek, odsunęła od drzwi i chce na klatkę wychodzić :szok:
co do spania z miśkami, teraz tez wzięła sobie ferajnę do spania, fotka telefonem robiona, a w pokoju ma ciemno, więc dużo nie widać, ale minimalne rozeznanie jak wygląda spanie Dobrusi w łóżeczku jest :-p:-D a i dodam, że mamy krótkie łóżeczko i tam gdzie Dobrusia ma nóżki, tam jest już koniec ;-)

Uszanowanko
Mejdia ale piękna przygoda taki kulig :tak:A zima tego roku jest cudna na tego typu imprezki. Tylko pozazdrościc i zyczyc szybkiej powtórki !!! Mam nadzieje, że juz niedługo będzie Cie tutaj wiecej. Pisz co u Was :tak:
Mata zdrówka dla Dobruni ... niech te choróbka sie w końcu skończa !!! Co do łóżeczka, to podziwiam, ze Dobrunia może w nim spac :shocked2:. Niejest Jej tam juz ciasno ?Jeszcze ten krąg znajomych pluszaków ... :-D
Tak jak już Wam wcześniej pisałam, pożegnałam łóżeczko i mała śpi na swoim wielkim łożu. Miałam oczywiście obawy, ale po 3 miesiacach spania stwierdzam, że to była dobra decyzja :tak:
Aguś (guś-guś) czyli jednak zalkupy w IKEA udane. To dobrze. Chłopcy pewnie zadowoleni, szczególnie Kacperek.
Marlenko widze, że pokoik w Twoich ulubionych kolorkach :tak:. A nie myślałaś żeby ta ciemniejsza ściane jeszcze bardziej przyciemnic ?
Jak tam po pracy - zmeczona ?
Jola przeszukujesz przepisy.. znalazłas cos fajnego ?
Darunia oj czuc Twój brak na BB :tak::-( Brakuje tutaj Twojego spontanu, szleństwa .. dobrze, że wogóle znajdujesz czas żeby od czasu do czasu cos do nas naskrobac. A jak tam Bartuś - jak sie czuje?
Kasiulek Ty tez jakoś ostatnio ostygłaś na forum :sorry2:
Lilianka a Ty gdzie sie podziewasz, hee ?? :blink:
Magdziara to juz wogóle o nas zapomniała ...

... więcej na "Z" ;)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki za powitanko :-D ciesze się że nie jestem jeszcze zapomniana hihih
postaram się odzywać częściej :-) o ile Maja mi pozwoli :tak: a teraz troche zaczęłam czytać wstecz i jeeeenyyyy co tu się dzieje!!!!:szok: ASIOWO!!GRATUACJE!!!!
Biedna Dobrusia z katarkiem, my walczyłyśmy z katarem jakiś czas temu (Buderhin, nasivin i xyzal) i na szczęście przeszedł, choć wtedy też przyplątały nam się ząbki(siedem na raz szło o zgrozo!!) więc pozostaje to chyba przeczekać, a na spacerki (krótkie) chodziłyśmy "zasmarkane" jak gorączki nie było :tak:
Darunia a jak Bartuś w żłobku? kurcze ja to chyba nadopiekuńcza jestem bo tu bym chciała zostawić młodą na te pare godzin z teściową a z drugiej nie.... ehhh:sorry2:
Marlenko pokoik super kolorowy więc Córcia pewno szczęśliwa:tak: Jola no widzisz ściągnęłaś mnie chyba myślami :-D
Dobra idę doczytywać jeszcze :cool2:

Agusia - my też planujemy remont pokoju dziecięcego = zamiana ich pokoju z naszą sypialnią, bo jest większa + malowanie itp.i myślę o takim łóżku dla dzieciaków
[]łóżko solaris, Halmar - SKLEP.meble.pl
na dole Bogna, na górze Krzym - kolory też neutralne jak dla parki :tak:, tylko ta cena....
Piękne te łóżko zakochałam się :-D i powiem CI że ściągnę pomysł od Ciebie tylko troszkę pozmieniam i mój M mi zrobi ale to jeszcze odległe plany bo dopiero w wakacje będziemy robić remont góry :tak:

Wiatjcie dziewczynki!:-)
Asiowo-OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!W szoku jestem,ze Ty w ogole zdazylas do szpitala-przeciez pol godziny przed urodzeniem Agatki jeszcze do nas pisalas na bb!!!Super,ze to tak szybko poszlo i ze obie z agatka macie sie dobrze:-):-):-)
Flexy-witaj na starych progach:-)

Ja zaganiana praca,ale juz nie tak ciezko jak w zeszlym tygodniu.

Dobry wieczór. U mnie już cisza i spokój. Dzieci śpią, ja obejrzałąm "horror";-):-D Ciekawe jak Kuba pośpi bo osatanie dwie nocki nieciekawe:-( Coś mi się wydaje, że to na zęby ale zajrzeć sobie do pysia nie da. Do tego jeszcze z psem coś się dzieje. Wymiotuje nam od kilku dni. Dzisiaj jest na "diecie". Damian był z nim u weterynarza i dał tabletkę na odrobaczenie i nic lepiej.

Iwoszku śliczne to łóżko. Oglądałam ostatnio identyczne i tez sie nad nim zastanawiałam Ale stwierdziłam, że jak chłopcy będą starsi to może nie będą chcieli mieć takiego "bajecznego" i zdecydowałąm, że kupię takie które kiedyś będzie można będzie rozdzielić na dwa (bo może dorobimy się kiedyś wiekszego mieszkania:-D;-)) I na tą chwilę gdybym kupowała to kupiłabym takie
Łóżko piętrowe dla dzieci MARTYNAb odINTERBEDS (873286891) - Aukcje internetowe Allegro
i cena bardziej mi się podoba:-D:-D:-D

Dziewczyny co z Wami gdzie się podziewacie?????

reklama
Dobry wieczór
Moja malutka słodko sobie śpi. Padła zaraz po 20 a jak na Nia to wcześnie. Niestety od 2 dni nie chce jeśc kolacji ... Dziś poprałam , posprzatałam i właśnie wstawiłam zupke na jutro na obiad. Mam chwilke wolnego, więc postanowiłam zajrzec co u was ciekawego.
Po pierwsze Maajeczko bardzo sie ciesze, że troche zwolniłaś tempo i macie mniej pracy. Wiesz dobrze, ze powinnaś uważac na siebie :sorry2:Ostatnio zbyt sie forsujesz. A jak tam majka - zdrowa?
Mamociuku wiem, że do lekarza nie zawsze jest człowiekowi po drodze, ale jeśli kostka jest skręcona to chyba lepiej żeby to ktoś ogladnał (nie mam na myśli męza czy znajomej :-p). Lepiej sobie nie pogorszyc. I jak tam doktorat ślubnego - pewnie już kończy :tak:
Iwoszku Jak sie czujesz? Brzusio rośnie?

Do góry