reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
fajne :tak:i cena przystępna - ja myślę o kolorowym bo będę musiała zachęcic dwójkę małych brzdąców do spania tam - z Krzymem nie będzie raczej problemu (widząc łózko piętrowe w Ikei zarządził,że on z Bogną będą spali na górze a ja na dole ;-)), ale Bogna...hm....

Bbkania - brzuch pozostał po Bognie jeszcze;-)a jak się czuję napisałam na zamkniętym :-)

reklama
Oj fakt Kasiu, poród Aśki był rewelacyjny !!Ja z pełnym rozwarciem walczyłam w bólach jeszcze kila godzin a i tak skończyło sie na cesarce ...
Ale efekt pierwsza klasa !! :tak::-D
Lilka jak tam po cwiczeniach - żyjesz??? I słuchaj stara, jak Cie tak boli kregosłup to ja na Twoim miejscu zrezygnowałabym z tego stepu. Jest tyle innych form cwiczeń. Mi po stepie siadały kolana....

Ostatnia edycja:
Hej wieczorkiem :-)oczywiście juz nikogo nie ma :cool2:ja wczesniej do kompa nie siadam, bo dłubie misiaki :tak:

Oj Asia to sie nadaje na porody :tak: jutro chyba wychodzą do domku i będziemy miec relacje z pierwszej ręki :-)

Fajne łóżka piętrowe :tak: u nas w razie 2 szkraba też będzie wchodzić w grę piętrus, ewentualnie zamiana pokojami, ale coś mi się nie widzi mieć 8m2 dziennego :cool2: a co tam, dom postawimy :-p

Agusia daj psinie pół tabletki apapu, ale Ogi to spory juz szczeniak, to nawet całą (może uda sie przemycić w kiełbasie) JAK KTOŚ JE KOLACJĘ/ŚNIADANIE TO NIECH NIE CZYTA TEGO AKAPITU:sorry2: mój pies tez miał niby robaki, ale tabletki nie działały, po apapie ładnie wylazły paskudy druga stroną, ale po wielkości i ilości to raczej zwykłe robaki nie były, prędzej coś zjadł z bonusem i stąd to towarzystwo:sorry2:

Lilka no własnie pisz jak tam ćwiczonka, dajesz radę? Nie masz żadnych przeciwskazań po tym zabiegu?

Mjaka fajnie, że w pracy juz lżej :tak:

Mamoot Ty tu nie spuszczaj głowy, tylko marsz do jakiegoś doktorka (m jeszcze nie jest dr, więc do innego :-p chociaż mała rehabilitacja wieczorna tez wskazana ;-):-D)

Ewunia a Ty gdzie sie podziewasz? Do pracy juz poszłaś?

Dobrusia dostała dzis 2 razy nasivin i jakby mniej katarku, tylko dalej mam wrażenie, że zatkana jest mocno :dry: na razie nawet ładnie śpi, czasem zapłacze, ale w porównaniu z ostatnimi nockami jest super ;-)
miłej nocki kobitki :-)

Ja też jeszcze jestem:-):-) Plotkujemy sobie z Basią:-p. Latam co chwilę do Kuby bo łobuz kolejną nockę zarywa:-(
Dzięki Martuś za radę jutro jak nie będzie lepiej to spróbuje mu podać. Może faktycznie pomoże:tak::tak:

Spac ide za chwilke :tak:. Musze jeszcze dokończyc obiad na jutro, wywiesic ostatnie pranko, wymyc włoski i przygotowac sobie ubranie do pracy. Pobudka o 6.20 !!! No i czekam na męża, bo zaraz wróci z pracy - hahahaha... niezła pora co - wraca z delegacji bidulek.

Ostatnia edycja:
Witam
U nas nocka ok, ostatnio tylko Nadia budzi sie przed 8:-pi nie daje mi pospac ... hihi
Otóż moje ćwiczenia są świetne, niestety kregosłup mnie tak bardzo boli, a zwałaszcza prawa łopatka:-( i chyba będe musiała zrezygnowac z stepu a zostanę pzy TBC ... dostalam wczoraj namiary na specjalistę w Łodzi, będę starała sie dostać na rezonans... a tak wogóle to wczoraj dowiedzialam się moj pan dr który mnie operował w październiku zmarł... wczoraj chodzilam cały dzien struta... tak mi żal tego człowieka, chcialam własnie isc do niego na konsultacje, żeby zobaczył mój brzuch ... ehh miał 59 lat :( szkoda, ze tak dobrzy ludzie tak szybko odchodzą...
Mineły 3 miesiące od operacji i już mogę ćwiczyć... ( i tak zakladam jeszcze pas wzmacniający na brzuch )

M poszedł z Fabiem do przedszkola a ja idę zrobić kawę...

reklama
Dzień dobry! Ja jak zwykle melduje się z roboty... ;-)

Flexy ja ze żłobka jestem bardzo zadowolona, Bart np dzisiaj jak go zawiozłam, aż piszczał z radości jak zobaczył dzieci, dał mi buziaka, zrobił papa, ładnie się usmiechnął i pobiegł do dzieci... najgorasze jest tylko to że ten żłobek mam kawałek drogi, a jeszcze ta zima mnie wykańcza, bo i trzeba ubrać smyka, auto odśnieżyć... ehhh jak ja chcę już wiosny... :sorry2:
Narazie Bart ma się dobrze, mam nadzieje że znowu nic nie załapie, bo chyba bym się pocięła :no: jutro przychodzi fotograf do żłobka i będzie dzieciom zdjęcia robił do kalendarzy :-) bardzo mnie to cieszy bo zamówimy z 5! W końcu niedługo dzień babci i dziadka ;-)

Lilka bardzo mi przykro z powodu Twojego lekarza... mam też nadzieje że kręgosłup przestanie boleć...
AAA! Łóżka piętrowe cudowne!!!!
Aguś jak tam Ogi?

Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!

Lecę do roboty, bo juz mnie wołają a ja na bb :-p:-D

Do góry