reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-) U nas zima na całego jak wszędzie:-D Rano Kacpra na sankach zawizłam do przedszkola bo nie chciało mi isę auta odśnieżyć;-) Muszę polecieć na pocztę jak będę szła po Kacpra nadać przesyłeczkę;-) Nocka kiepskawa Kuba kaszlał znów o 3 się obudził i jęczał czały czas. W końcu skończyło isę na tym, że wskoczyłam do niego do łóżeczka poprzytulałam i wróciłam do siebie.

Agusia kupilas cos w Ikei???:-p
Kupiłam stolik Mammuta i dwa stołeczki. Chciałam kupić krzesełak do kompletu ale niestety nie było:-( Ale w gruncie rzeczy jestem zadowolona:tak:

Asiowo gratuluję. Buziaczek dla Agatki i wracajcie szybciutko do domku:-)

No i sie napisałąm lecę do ubUy bo sie już wyspał i jęczy:-( A spał 40 minut. Zajrzę do Was później i poczytam co u Was

reklama
Joal ja tam wolę mniej futurystyczne wnętrza :-D ale na wiosnę mała poszaleje, wyłożymy arkusze na trawce, farby do malowania palcami i jazda :-D może uda się jeszcze towarzystwo małej znaleźć ;-)
Agusia to Ty sie mieścisz do łóżeczka Kuby :szok: cos czuję, że Kuba będzie miał fajny pokoik :-) ja musze chyba wujka m namówić, żeby coś małej zrobił (jest świetnym stolarzem), tylko będziemy musieli mu materiał kupić :tak:
chyba wyjaśniło się, czemu mała kiepsko spała w nocy, dostała cieknącego kataru :dry: nie wiem dlaczego... psikam euphorbium, mam nadzieje, że przejdzie... najlepsze jest to, że w nocy tylko lekko furczało w nosku, jakby jakaś koza się zabłąkała ;-) o i wstała :sorry2:

jakby jakaś koza się zabłąkała ;-)
padlam:-D:-D:-D

Jola dzieciaki ciesza sie na calego:-D
Aguniu rozumiem,ze paczka juz w drodze do mnie:-p:-Dkochana jestes!!!
Martus malowanie na trawce bomba,tez tak zrobie:tak:

Ja bylam na miescie,zrobilam drobne zakupki zywnosciowe,kupilam dwa obrusy po 2 euro:-pteraz lece do kolezanki na cos slodkiego:-p:-p:-pu mnie dzisaj ogorkowa,a wieczorem zrobie golabki!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :tak:nie wiem czy jeszcze mnie któraś pamięta:zawstydzona/y: daaaawno mnie tu nie było i jakoś tak mnie wzięło żeby troche do was wrócić;-) choć nadrobić nie dam rady i należą mi się baty :angry: wracam jak ten "syn marnotrawny" hihih

Witaj Flexy , jeszcze pamiętamy :-D
U mnie nawet nieźle bo pociąg przyjechał , trochę było ciężko zejść ze schodów , ubawiłam się przy tym z rana ale ogólnie ok.
Śniegu u nas duuużo i tak się idzie i zanurza aż szkoda kozaków :-p

Witajcie!

Flexy- kurcze mam nadzieje że już nas nie opuścisz :-)

Kasiu dobrze, że nie masz problemu z pociągiem, bo przeciez to co się dzieje na PKP to jakaś komedia!
Malenka Ty to masz rękę do zakupów i promocji! :tak:
Mata oby Dobrusi szybko katarek przeszedł!!!
Agusia ciesze się że mebelki macie nowe - my musimy tylko dokupić jedną szafkę do pokoju Barta ;-)

A ja dzisiaj miałam z Ł wolne, Bart poszedł pierwszy dzień do żłobka, my z Ł załatwiliśmy dużo spraw, Bart w żłobku sprawował się ok! Zmykam bo zaraz znajoma ma wpaść na kawkę ;-)
Jutro oczywiście już do pracy... :no:

Ja tylko na chwilkę.:happy2:
U nas zaspy okropne,
a nie chwaliłam się Wam, że tydzień temu mieliśmy kulig z prawdziwego zdarzenia!
Taki z ogniskiem w lesie, kiełbaskami i grzńcem no i oczywiście
ciągłymi wywrotkami:-D No już dawno się tak nie wyszalałam na śniegu.
Wojtuś niestety czekał na rodziców w domku z dziadkami :tak:.
Dobranoc Kobitki- udanych wieczorków.
Jutro troszki popiszę więcej!:-)

reklama
a nie chwaliłam się Wam, że tydzień temu mieliśmy kulig z prawdziwego zdarzenia!
Taki z ogniskiem w lesie, kiełbaskami i grzńcem no i oczywiście
ciągłymi wywrotkami:-D
Karolinko, ale Ci zazdroszczę takiego kuligu:tak::tak: Sama bym tak poszalała:-D:-D

Agusia ciesze się że mebelki macie nowe - my musimy tylko dokupić jedną szafkę do pokoju Barta ;-)
Daruuunia to tylko stolik i stołeczki. A marzy mi się już urządzić pokój dla chłopców tak na dłuższy czas, włacznie z likwidacją łóżeczka i przeniesieniu Kuby do większego. A do tego jeszcze komody i inne pierdoły. Ale "czasu" brak:-D:-D

wracam jak ten "syn marnotrawny" hihih
Witaj Flexy. Mam nadzieję, że będziesz częściej do nas zaglądała. Pisz co u Ciebie:-)

Aguniu rozumiem,ze paczka juz w drodze do mnie:-p:-Dkochana jestes!!!
Tak tak do Ciebie przesyłeczka nadana:-)

Agusia to Ty sie mieścisz do łóżeczka Kuby :szok: cos czuję, że Kuba będzie miał fajny pokoik :-)
Jakoś daję radę. Na boczku i z podkulonymi nogami ale jakoś się mieścimy:-D:-D:-D A pokoik wymaga jeszcze sporych nakładów żeby wyglądał tak jak bym chciała. Jedyne co mi się srednio podoba to to że będę musiała wstawić łóżko piętrowe a nie chciałam. Ale wyjścia nie ma. Pokój za mały:-(

Daruuunia super, że imprezki udane:-) No ale Ty dusza towarzystwa to jakze mogło być inaczej:-):-)

Do góry