reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witaj Flexy, wracaj na stałe do nas.
Mejdia, oj jak mi się marzy taki kulig.:tak:
Mata, u nas tez Stas sie buntuje i pokazuje różki. Zawsze chce postawić na swoim. Bestia jedna. ;-)
Agusia, wklej fotki pokoiku, jak juz urządzicie bom ciekawa.

A ja wczoraj na chodniku, w głębokim sniegu krzywo stanełam i znów mnie ta skręcona kostka zabowała. I jak tu w takich warunkach dbać o nogę?:baffled: Tyle, że chodze cały czas w wysokich górrskich butach, bo mi dobrze kostkę trzymają.

reklama
foty tego mojego dziela:-p

Załączniki

• 010.jpg
    010.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 39
witam wieczorkiem

mam wieści od Asi :-)
"Agatka w dzień przekochana, tylko śpi, za to w nocy daje popalić ;/ Właśnie pokochała cyca, bo nie chce się odkleić, ale znów niestety karmienie to ból, przetrwamy :) a Paulinka podobno w domu tylko pokazuje, że mamy nie ma. Jak ja za nią ogromnie tęsknię :( w środę chyba wyjdziemy. Buziaki dla ciotek :)"

Agusia no nieźle, Kuba musi ładnie z Toba spać:tak:, Dobrusia ostatnio ma manię zabierania ze sobą do spania maskotek (nie te najmniejsze i nie 2-3 tylko ze 6 :baffled:), ledwo się one w łóżeczku mieszczą i zasypia gdzieś zakopana z nimi :sorry2:
co do łóżka piętrowego... może 2 piętrowe-antresole, a na dole biurko, kącik zabaw, każdy z chłopaków miałby swoje terytorium (na początku Kuba mógłby spac na dole na samym materacu, a jakby podrósł, to wtedy kupic mu tez taka antresole ) u nas wielkich możliwości nie ma co do meblowania, bo pokoik ma niecałe 8 m2 :sorry2:ale i tak koncepcji mam kilka :-p

Mejdija super sprawa taki kulig :tak: ja juz nie pamiętam kiedy jechałam na sankach :zawstydzona/y: na przyszłą zime nadrobimy ;-)

Flexy normalnie dzisiaj podglądałam Twój profil ;-) fajnie, że się odezwałaś i mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądac :tak:

Mamoot a ta kostka to na pewno skręcona a nie wystawiona? Lepiej sprawdzić, żeby sobie potem nie pogorszyć sprawy :sorry2:

Marlenko fiu fiu, pokoik księżniczki :-) różowy oczywiście ;-) a nowe osiedle fajowe, tyle przestrzeni, no i widać bałwany ;-):-D

Mała dalej zatkany nos ma, mam nadzieję, że nic się z tego nie wykluje oprócz zębów, bo coraz bardziej je widać na dole... ja zmykam zaraz do łózka, bo dzis pewnie też nocka ciekawa będzie (kilka razy juz byłam u małej :sorry2:)

Agusia, wklej fotki pokoiku, jak juz urządzicie bom ciekawa.
Jak zrobimy pokój to nie omieszkam się pochwalić. Ale to pewnie bliżej lata;-)

Marlenko ale macie ładna zimę:tak::tak: A pokoik Marysi śliczny. Takie delikatne kolorki. Śliczne dzieło stworzyłaś:-)

Martuś u mnie pokój też 8 m2. I dwóch antresoli nie pomieszczę:-(
Dzięki za info od Asiowo. Niech dziewczyny wracają do domku jak najszybciej. A jak napisałaś o tęsknocie Asi za PAulinką to mi się przypomniało jak to było z Kacprem. Pierwszy raz coś takiego przeżyłam. I pamiętam obrażonego na mnie Kacpra jak przyjechał do szpitala

Ostatnia edycja:
Asiu głowa do góry do środy sZybko czas minie :tak:
A mnie dziś coś wzięło na szukanie przepisów bo już sama nie wiem co gotować i piec :baffled:

Marlena to tylko tyle śniegu macie i już dzieci do szkoły nie chodzą ;-)

Jola,ale to chyba pierwszy snieg od 40lat wiec rozumiesz:tak:a do tego wody w szkolach nie maja(zamarzla):tak:

Aguniu znajac Ciebie to napewno cos fajnego wymyslisz dla chlopcow:tak::tak::tak:Projektantka jak ta lala;-)
Martus usmialam sie z Dobrusi i tych maskotek,ale Ci fajnie:tak:Marys ma jednego misia do spania,klade go kolo niej,a ona i tak go wyrzuca:rofl:czasami,ale to naprawde czasami przytula go do siebie:-p
Flexy witaj,jak dobrze pamietam-Kasia;-);-);-)
Mejdia zazdroszcze kuligu,dlaczego nas nie zaprosilas:-p:-p:-p
Martus dzieki za info od Asi:tak:Asiu wracaj do domku szybciutko:tak:
Mamoot dobrze,ze nosisz wysokie buty,zawsze usztywniaja kostke:tak:

Ja wlasnie szykuje sie do pracy,pogoda straszna wieje i leje,sniegu juz prawie nei ma,hihi,ale numer,a mi sie do pracy nie chce isc,brrr,wczoraj golabki ugotowalam wiec mam na dzisiaj obiadek z glowy

Milego dnia kochane:tak:

witam z rana :tak:
My nie dawno zwlekliśmy się z łóżka teraz tylko śmiadanko i fru na zakupki :tak:
Marlenko 40 lat to rzeczywiście długo :tak:

reklama
Witam i ja

Marlenko ja się wczoraj zastanawiałam co bym zjadła i padlo na gołąbki :-D ale raczej prędko nie zjem, bo nigdy jeszcze nie robiłam :zawstydzona/y:

Jola zakupy powiadasz? Ja to nawet sie nie porywam, o u nas ledwo samochodem da się przejechać, a co dopiero wózkiem :baffled:

u nas kataru ciąg dalszy.... mała całą nockę popłakiwała, a ja chodziłam jak automat do niej... ale nie jestem jakoś bardziej śpiąca niż mała przesypiała prawie całe nocki :sorry2:
no i nie wiem co z tym katarem, musi siedzieć na zatokach chyba, bo nos zatkany, a prawie nic nie leci z niego :dry: na szczęście mała zaprzyjaźniła się z chusteczką i co chwilę nosek sobie sama wyciera :tak:

Do góry