reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam. Dziś mam męża w domu. Ma wolne za jutrzejszy dzień (cała firma ma:-))

Nocka- tragiczna- Bart mi spadł dzisiaj z łóżka w sumie za łóżko i nie wiem jak on to robi- możliwe że dzieci lunatykują, bo mój cuda niewidy robił dzisiaj śpiąc- masakra! :szok:

A ja dzisiaj wybywam na zakupy, w końcu mamy tą kaske i chce sobie coś kupic, bo znowu pieniądze się rozejdą i nic nie będe z tego miała.... a w ogóle znowu nam sie auto popsuło :wściekła/y: coś z rurą ledwo wisi- właśnie Ł pojechał do mechanika- ja już siły nie mam do tego auta!
Bart mi tu troszke marudzi- zaraz pojdzie spac...

No to chyba tyle... :blink:

Darunia, mój Artur też się kreci po łóżeczku, po łóżku. Kiedyś dawałam mu cyca na śpiąco na brzegu łóżka, skubaniec skończył ssać, odkrecił się i zszedł z tego łóżka i wył z zamkniętymi oczami na siedząco pod łóżkiem:-p:-p W tym tyg w nocy słysze że coś tam krzyczy, podchodze do łóżeczka taka zaspana i go nie widze - zgłupiałam:confused::confused:, ale przecież do łóżka nie brałam go, przyjżałam się lepiej, a ten skubaniec przylepiony do tego kąta co zwykle ma nogi:-):-)
U nas noc nawet ok. Zaczął popłakiwać koło 4 dostał cycory i pospał do 7. Daje mu na noc paracetamol 125mg, bo zęby strasznie dają mu popalić. Wcześniejsze noce były koszmare. Od 22-23 jak my kładziemy się spać, to była pobudka co godz lub pol i placz, zdarzało się że nie spał przez 1-1,5 h koło 2 w nocy:dry:

My dziś też wybywamy na zakupy remontowo-budowlane. Dziś majstrów ma nie być, do poniedziałku schną wylewki pod panele, równali nam posadzki bo były strasznie krzywe - kiedyś, kiedyś mama z dziadkiem je wylewali:-D

Mam nowe zdjęcia z postępu prac. Za chwilę wstawie na wz. Pozdrawiam.
P.s Dzięki za komplemenciki odnośnie włosisków, tęskno mi za moim warkoczem:sorry::tak:

reklama
Jeszcze w pracy:-D
Właśnie myslałam o Madgalenkakol - ostatnio się nie odzywa a tu proszę , odpoczywa kobitka i prawidłowo :-)

Witam się i ja u nas nocka tragicznie,małemu wychodzą ząbki,więc noc nie przespana.Fajnie macie tak troszke imprezować,mój M nawet do kumpeli nie pozwoli mi wyjsć tylko pranie sprzątanie i gotowanie

Darunia to może sprzedajcie to autko i kupcie coś używanego, ale troche nowszego. Skoro auto co chwlike sie psuje to w gruncie rzeczy wyjdzie Wam podobnie. Troche dołożycie, ale bedziecie mili spokój na jakiś czas :tak:I pewnośc, ze w razie potrzeby raczej nie nawali.
My tak kiedys zrobilismy. P miał auto jeszcze z "kawalerskich" czasów. Bylismy do niego ogromnie przywiązani, ale psuło sie coraz częściej.. W końcu znalazłam kupca i namówiłam P do sprzedania. Sprowadzilismy wtedy sobie autko z Niemiec i pieknie nam słuzyło

Myśleliśmy Basiu o tym, ale narazie kaski brak- w kwietniu może już zmienimy... będzie 13-stka (2) 14-stka też dwie, jakoś uskładamy, ale teraz nie damy rady...

No to niech Magda dalej odpoczywa- ale jej dobrze!

Patyk czekamy na zdjęcia!

Kasiau ubieraj się i do domku maszeruj!

Od 22-23 jak my kładziemy się spać, to była pobudka co godz lub pol i placz, zdarzało się że nie spał przez 1-1,5 h koło 2 w nocy:dry:
to dokładnie jak u nas ostatnio, chyba też zaczne dawać cos przeciwbólowego na noc, bo maął dobrze spi 2-3 godziny (padnięta, bo nie śpi od 13 a kładziemy ja po 21), ale jak tylko conieco odśpi, to sie zaczyna :dry:
Ale fajnie, że robota wre u Was, to chyba te najgorsze prace za Wami, teraz panele, malowanko i wporwadzanko ;-):-D

Fajnie macie tak troszke imprezować,mój M nawet do kumpeli nie pozwoli mi wyjsć tylko pranie sprzątanie i gotowanie
Monika oj ja bym tego Twojego chłopa do pionu postawiła, bo kobieta ma w domu tylko siedzieć? Nikt nie mówi, że ma balowac pół nocy, ale nawet na ploty nie może pójść bez dziecka?

Darunia ale macie ostatnio pecha z tym autem :dry: oby jeżdźiło jeszcze do tego kwietnia :tak:
nasze tez się dopomina o zmiane, ale to dopiero jak ja do pracy pójdę... a teraz dojdą jeszcze studia męża, bo okazało się, że musi powtórzyć ostatni rok, a tu semestr 2300 :szok: na szczęście powtarzać będzie tylko te przedmioty co doszły (chyba ze 3) i moż uda się zapłacic tylko za te godziny, a nie za wszystko :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry