reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witaj Moniakap!

Ach Ci faceci, trzeba trochę nad nimi popracować,
nie poddawaj się, trzeba o siebie zawalczyć!!!

Kasiuuu no to jednak lajtowy dzionek w robocie :)
Basiu - smacznego, co jesz ?

Dziewczyny ja tez marzę o fajnym autku,
ale jak na razie budowa pochłania wszelkie oszczędności,
a i tak ostatnio zainwestowaliśmy w ten gaz.
Tak więc jeszcze parę lat trzeba będzie go eksploatować...
Chyba, że ja go przedtem rozbiję - oby nie!!! :)

dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie moje kochane babole, alescie się opisąły szalone. U mnie bez zmian, chodzę z dnia na dzień coraz bardziej zła i zmeczona, mam już dość mojego męża i takiego życia :-:)-:)-( po prostu DOOOOOOOOOOOŚĆ!!!!!!

wiecie co chyba mi psychiatra potrzebny :-(

małe śpią, a mnie się nie chce gotować, strajkuję

Darunia, gratulacje przeniesienia :-)

Mejdia, śliczny avatarek :-) Wojtus jaki kawaler ;-)

:-D:-DDarunia gratki!!!!kochana gratki!!! jak dobrze pamiętam czeka cie wyjazd na szkolenie, a jak dobrze kojarze Kasica;-) mieszka rzut beretem:-D od centrum szkoleniowego:-D:-D

U mnie mała jeszcze kimie:-D ja w tym czasie niczym tajfun odgruzowalam chałupę:-D wywiesilam pranie:-D i zakupy także done z angielska:-D:-D

Ewcia Moniś kobitki facet to tak jak substancja chemiczna powinni mieś naklejki na czole "PRZED URZYCIEM WSTRZĄŚNIJ":-D widać wasi Panowie pomylili epoki rządy męskie już dawno za nami

reklama
Do góry