reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
SUPER, Daruuunia!!!
Cieszę się razem z Tobą!!!!
Choć do końca nie wiem o co biega... ale radość się udziela!!!!
Fajnie jest jak komuś coś się udaje,
od razu wszystkim nastrój się poprawia!

Ewunia rozumiem Cię doskonale,
ale pomyśl, że może być tylko lepiej!
Żeby były dołki, muszą być też i górki!

reklama
Mejdia, już górki nie będzie, wszystko dąży ku rozwodowi i alimentom.

Ale dość już o mnie...

Hura, hura, Daruniu, jeszcze raz gratuluję!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moniu, ja zmagam się jeszcze z głęboką depresją :-( jak coś z tym nie zrobię, to się to źle skończy, a zewsząd brak pomocy

Jedynie dziewczyny na BB, którym mogę się wyżalić :tak:

Dzien Dobry Dziewczyny
Ja jestem załamana, Nadia od 5 rano wymiotowała, a teraz biegunka!!! kurde...:wściekła/y:ale mamy pecha, jest tak słaba, że szok, ma apetyt ale teraz leci jej z pupki ... szok szok 2 dni przed wyjazdem.!!!! Daje jej smektę i nifuroksazyd :-(
Zaraz jadę kupic pampki bo juz tyle poszło, ze na wyjazd mi nie starczy!

Daria moje wielkie GRatulacje !!!!

Bede wieczorkiem

Ja właśnie wróciłam od optyka.
Mam już nowe szkła - teraz to już
żaden szczegół mi nie umknie bo widzę jak jastrząb :))))
Wojtek zaraz znów myka z babcią na spaceros,
a ja muszę depilacje uskutecznić przed jutrzejszymi bansami ;)

Biedna Nadinka, oby to nie grypka żołądkowa!
Może jeszcze uda się ją skonsultować z lekarzem.

Moniakap - specjalista to dobry pomysł najlepiej
jakby szanowny mąż też się wybrał, choć wiem,
że faceci takich spotkań jak ognia się boją...

jaki tu spokój....lalalalalala:-D:-D:-D:-D

my właśnie wróciłyśmy z dworku, mała mnie napastuje bo też chce klikać:dry:nic nie chce dzisiaj żaba jedna jeść:sorry2: dobra ale nie zmienia to faktu że ja bym coś zszamała:-D idę coś zkonsumować:-D

reklama
dostałam przeniesienie! od września wita mnie wieliczka!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-) ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Darunia kochana GRATULACJE:tak:

SUPER, Daruuunia!!!
Cieszę się razem z Tobą!!!!
Choć do końca nie wiem o co biega... ale radość się udziela!!!!
Mejdia:-D:-D:-D

Ewunia22
Rozumiem cie i też się zastanawiam czy nie wybrać się do specjalisty bo jeszcze trochę i zwariuje

z głęboką depresją

Dziewczyny tak nie moze byc,potrzebujecie pomocy,mam nadzieje,ze udacie sie na spotkanie z psychologiem,trzymam kciukasy,a tym czasem piszcie co tam Wam na sercu lezy,my napewno pomozemy(chociaz wirtualnie)

Mejdia cudny avatarek

Bylam dzis u gina wszystko oki,potem namowilam kolezanke(jest w 25tyg ciazy)chciala znac plec dziecka i dowiedziec sie czy dzidzius nie ma rozszczepu,tak wiec jest chlopak(moj chrzesniak) i jest zupelnie zdrowiutki:tak:lalallalala,tak sie ciesze,teraz Marynia rozrabia,bawi sie moimi cieniami:cool2:echh..

Do góry