reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
h a co do tych baletek i białych rurek moim zdaniem wyglądała być w takim zestawie super ekstra, masz takie zgrabne nogi idealne do rurek:-D
tak, tylko jeszcze te rurki w pasie trzeba dopiąć :-p

widzę, że juz kolejne dziewczyny palnuja spotkanko:-)

a ja piorę 3 praleczkę :sorry: zaraz powieszę pranko na dworku i lecę do teściówki

Mata ja w ramach sprawdzenia gpsa to i do ciebie bym się wybrała tylko uszę poczekać aż stary zloaduje na zime do domku :-D
No właśnie a gdzie jest Daria ?
Agus ja tez żałuję że się nie spotkałyśmy - kurczę pieczone - ale bym takiego zjadła kuraka :-D:-D:-D

JA wczoraj ogranęłam duży pokój a mała w międzyczasie mało nie wywaliła pokoju Werci do góry nogami więc co do reszty chaty dałam spokój bo inaczej nerwowo wytrzymać nie można , a jak poszła spac po 20,40 to już mi się nie chciało :-)

Elo kobity!

Wojtul na spacerze z babcią ( ma dziś wolne !),
więc mogę zajrzeć do Was.
Spotkanko wczorajsze z kumpelami - rewelacyjne.
My po dwa piwka walnęłyśmy,
a dzieciaki się wyszalały na placyku.
Wojtek skakał na trampolinie, tak mu się podobało,
że nie mogłam go wyciągnąć!
A my wspominałyśmy stare czasy, tak się uśmiałyśmy,
że już dawno nie miałam takiego humorku!

A jutro znów impreza - dyskoteka - czyli panieński mojej przyjaciółki! Ale ja się tu wyszaleję!
No prawie jak Agusia ostatnio,
ale jej to chyba się nie przebije ;)!

Mata - Ty się ciesz, że młodo wyglądasz,
potem to będziesz tylko za tym tęskniła!

Ula, ale szpile, Marlenka - te białe, wow! - ja to dopiero od niedawna wkładam takie max 5cm, bo już stateczną matką jestem przecie, więc czasem trzeba to podkreślić :)!
Kiedyś tylko glany niebieskie, ale to ze 14 lat temu było...

U mnie gorzej z cerą, tak mi sie po ciaży zepsuła ze szok, nawet mikrodermabrazja nie pomogła... no cóż starosc nie radość -

U mnie też fatalnie, nie goja mi się rany,
syfy ciągle wyskakują i blizny zostają - masakra jakaś!
Co poradzicie ???

Basiu, Kasiu - " lajtowego" dzionka w pracy!

Lece pod prysznic jeszcze za nim wrócą z tego spacerku!

Witajcie moje drogie!

Jestem, jestem- jak Ł ma nockę to zazwyczaj jak przychodzi to śpi u Barta w pokoju a że tu komp stoi to mnie brak- ale fajnie że już mnie wywołujecie- miłe to i za to Was kocham! :-)

Nocka- tragiczna- Bart mi spadł dzisiaj z łóżka w sumie za łóżko i nie wiem jak on to robi- możliwe że dzieci lunatykują, bo mój cuda niewidy robił dzisiaj śpiąc- masakra! :szok:

Marlenko- butki super- Belissa to są tabletki na włosy, skórę i paznokcie- wszyscy mi je polecali więc łykam i łykam;-)

Ula wystawa butów jak w sklepie! Ja tez mam podobne te klapki co Basia- tylko że klamra inna a tak to takie same ;-)

Kasaiu mam nadzieje że już wracasz do domku!

Mejdia ale Ci dobrze z tymi imprezkami!

Agusia Tobie to też dobrze!!! :-)

Martucha myśleż że powinnaś chociaż przymierzyc rurki... :-)

A ja dzisiaj wybywam na zakupy, w końcu mamy tą kaske i chce sobie coś kupic, bo znowu pieniądze się rozejdą i nic nie będe z tego miała.... a w ogóle znowu nam sie auto popsuło :wściekła/y: coś z rurą ledwo wisi- właśnie Ł pojechał do mechanika- ja już siły nie mam do tego auta!
Bart mi tu troszke marudzi- zaraz pojdzie spac...

No to chyba tyle... :blink:

A i zapomniałam Wam napisać dostałam SMS od Magdalenkakol i piszę, że pogoda barowa , ale odpoczęła troszeczkę sobie i prosiła o przekazanie Wam pozdrowień i buziaczków. A Wojtuś polubił morze:tak::tak::tak:

Mejdia jeszcze masz szansę mnie przebić. Bo u mnie już chyba koniec:-D:-D:-D
Udanej jutrzejszej imprezki życzę.
Ja zrobiąłm sobie piling kawitacyjny i mikrodermabrazję diamentowa i buźkę mam jak dupcia niemowlęcia. nie wiem jak długo to się utrzyma ale póki co jest git

Daruuunia to się macie z tym autkiem. Ale zakupki na pewno poprawią Ci humorek:tak::tak:

reklama
Do góry