reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
h a co do tych baletek i białych rurek moim zdaniem wyglądała być w takim zestawie super ekstra, masz takie zgrabne nogi idealne do rurek:-D
tak, tylko jeszcze te rurki w pasie trzeba dopiąć :-p

widzę, że juz kolejne dziewczyny palnuja spotkanko:-)

a ja piorę 3 praleczkę :sorry: zaraz powieszę pranko na dworku i lecę do teściówki

Mata ja w ramach sprawdzenia gpsa to i do ciebie bym się wybrała tylko uszę poczekać aż stary zloaduje na zime do domku :-D
No właśnie a gdzie jest Daria ?
Agus ja tez żałuję że się nie spotkałyśmy - kurczę pieczone - ale bym takiego zjadła kuraka :-D:-D:-D

JA wczoraj ogranęłam duży pokój a mała w międzyczasie mało nie wywaliła pokoju Werci do góry nogami więc co do reszty chaty dałam spokój bo inaczej nerwowo wytrzymać nie można , a jak poszła spac po 20,40 to już mi się nie chciało :-)

Elo kobity!

Wojtul na spacerze z babcią ( ma dziś wolne !),
więc mogę zajrzeć do Was.
Spotkanko wczorajsze z kumpelami - rewelacyjne.
My po dwa piwka walnęłyśmy,
a dzieciaki się wyszalały na placyku.
Wojtek skakał na trampolinie, tak mu się podobało,
że nie mogłam go wyciągnąć!
A my wspominałyśmy stare czasy, tak się uśmiałyśmy,
że już dawno nie miałam takiego humorku!

A jutro znów impreza - dyskoteka - czyli panieński mojej przyjaciółki! Ale ja się tu wyszaleję!
No prawie jak Agusia ostatnio,
ale jej to chyba się nie przebije ;)!

Mata - Ty się ciesz, że młodo wyglądasz,
potem to będziesz tylko za tym tęskniła!

Ula, ale szpile, Marlenka - te białe, wow! - ja to dopiero od niedawna wkładam takie max 5cm, bo już stateczną matką jestem przecie, więc czasem trzeba to podkreślić :)!
Kiedyś tylko glany niebieskie, ale to ze 14 lat temu było...

U mnie gorzej z cerą, tak mi sie po ciaży zepsuła ze szok, nawet mikrodermabrazja nie pomogła... no cóż starosc nie radość -

U mnie też fatalnie, nie goja mi się rany,
syfy ciągle wyskakują i blizny zostają - masakra jakaś!
Co poradzicie ???

Basiu, Kasiu - " lajtowego" dzionka w pracy!

Lece pod prysznic jeszcze za nim wrócą z tego spacerku!

Witajcie moje drogie!

Jestem, jestem- jak Ł ma nockę to zazwyczaj jak przychodzi to śpi u Barta w pokoju a że tu komp stoi to mnie brak- ale fajnie że już mnie wywołujecie- miłe to i za to Was kocham! :-)

Nocka- tragiczna- Bart mi spadł dzisiaj z łóżka w sumie za łóżko i nie wiem jak on to robi- możliwe że dzieci lunatykują, bo mój cuda niewidy robił dzisiaj śpiąc- masakra! :szok:

Marlenko- butki super- Belissa to są tabletki na włosy, skórę i paznokcie- wszyscy mi je polecali więc łykam i łykam;-)

Ula wystawa butów jak w sklepie! Ja tez mam podobne te klapki co Basia- tylko że klamra inna a tak to takie same ;-)

Kasaiu mam nadzieje że już wracasz do domku!

Mejdia ale Ci dobrze z tymi imprezkami!

Agusia Tobie to też dobrze!!! :-)

Martucha myśleż że powinnaś chociaż przymierzyc rurki... :-)

A ja dzisiaj wybywam na zakupy, w końcu mamy tą kaske i chce sobie coś kupic, bo znowu pieniądze się rozejdą i nic nie będe z tego miała.... a w ogóle znowu nam sie auto popsuło :wściekła/y: coś z rurą ledwo wisi- właśnie Ł pojechał do mechanika- ja już siły nie mam do tego auta!
Bart mi tu troszke marudzi- zaraz pojdzie spac...

No to chyba tyle... :blink:

A i zapomniałam Wam napisać dostałam SMS od Magdalenkakol i piszę, że pogoda barowa , ale odpoczęła troszeczkę sobie i prosiła o przekazanie Wam pozdrowień i buziaczków. A Wojtuś polubił morze:tak::tak::tak:

Mejdia jeszcze masz szansę mnie przebić. Bo u mnie już chyba koniec:-D:-D:-D
Udanej jutrzejszej imprezki życzę.
Ja zrobiąłm sobie piling kawitacyjny i mikrodermabrazję diamentowa i buźkę mam jak dupcia niemowlęcia. nie wiem jak długo to się utrzyma ale póki co jest git

Daruuunia to się macie z tym autkiem. Ale zakupki na pewno poprawią Ci humorek:tak::tak:

reklama
Do góry