reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam
U nas szaro buro i ponuro, ogólnie pogoda do bani....ble ble
Nic tylko położyć sie i odpozywać z nogami do góry.
Idę zrobić sobie caffe ...

[
Nic tylko położyć sie i odpozywać z nogami do góry.

:-) i tak też zrobiłam razem z Bartem poszłam z nim spac, a co ja będę chodzic po domu, jak nic szczególnego robic nie muszę.... tylko obiad, a składników w domu brak, a na zewnątrz pada deszcz.... i tak oto cała filozofia...

Bart juz zjadł drugie śniadanko, teraz lata z autkami, ja oczywiście bb, no i nie wiem co mam robic, przecież Barta na ten deszcz nie wezmę, musze jeszcze pranie wywiesic... :sorry2:

OLA BOGA znuuuf mi się nic nie chce....

Dziewczyny a u nas piękne słoneczko i cieplutko w takim razie zapraszam do mnie:tak::tak::tak:
Mi też jakoś dzisiaj się nic nie chce, musze jakiś obiadek zrobić a zebrać sie nie mogę:-:)-:)-( Najchętniej schowałabym się do jakiejś mysiej nory:-D:-D:-D

Jak bym bardzo chciała byc u Ciebie teraz, nie ze względu na pogodę, ale na towarzystwo! ;-);-) następnym razem przyjedziemy na dłużej :-p:-)
Trzymam Cię kochana za słowo:tak::tak::tak: Oj ja też bym chciała spędzić czas w Waszym przemiłym towarzystwie:tak::tak::-):-):-) Szkoda, że musze tyle czasu czekać ale dam radę:tak::tak: Zaczynam skreślać dni w kalenadarzu do następnego Waszego urlopu

EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ poszłam do łazienki coś ze sobą zrobic i słysze że Bart gada sobie i gada i nagle wyglądam przy czym on tak się dobrze bawi, a on całe dwie sZuflady z moją bielizną powywalał na ziemie mam taaaki burdel że szok!!!! :szok::-D

Agusia no to odliczamy ;-)

Ostatnia edycja:
No to zdjęcie tylko nie sugerujcie sie datą bo datownik mi nawala ;-)

Załączniki

• 29.07.2009 001.jpg
    29.07.2009 001.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Bartuś :-D:-D:-D to juz się za młodu dokształca, żeby wiedzieć co Natalci kupić ;-):-D

mała śpi, gotuję zupke i ślęczę nad listem motywacyjnym... normalnie mam problemy żeby się wysłowić:dry:

Do góry