reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
to przez @ kt óry dojsc do mnie nie może.... ile można czekac :dry:

Darunia :-D:-D czyżbyś powtórzyła loś mój czy Asiowo?? ;-);-)

Martusiu, no wiesz, trzeba się umieć ustawić kochana ;-)

Asiowo, u mnie była taka sama sytuacja. Zapisałam, głupia, za namową mojego A, Julkę, nie do mojej przychodni, tylko do tej co jest dwie przecznice od mojego bloku. Pomocy nie miałam żadnej, jedynie najadłam się strachu, bo Julka miała miesiąc, i niby cały czas nie przybywała na wadze... wkurzyłam się, poszłam następnego dnia do mojej przychodni, do mojej pediatry i okazało się że mała ma 4300. I przez to że zaczęłam jej dawać przez tą głupią lekarkę sztuczne mleko, to nie chciała jeść z piersi :angry: teraz takiej głupoty nie popełniłam, od razu Anię zapisałam i w taki sposób mam całą moją rodzinkę u siebie w przychodni. I opieka jest super, jak jest coś nie tak z Anią czy Julką, to wiem, że kiedy tam nie podjadę, to zawsze ktoś mnie przyjmie :tak:

My już po obiadku, coś się chmurzy, jak nie zacznie padać, to wyjdziemy na trochę, niech się mała pobawi z dziećmi. Wczoraj wojowała z bliźniakami i 2 mce satrszymi od naszych dzieci, jak szalała, biegała... przyjemny widok :-)

reklama
A my wróciliśmy z tego szczepienie brrrrrrrrrrrr... jednak zaszczepiliśmy go dodatkowo na ospę (160 zeta) a 1 września na pneumokoki :baffled: Bart darł się wniebogłosy, ale myślę że już nie pamięta bo bawi się na całego ;-)
Daruuunia to schemat dokładnie taki sam jak u nas ostatnio -
tylko szczepionka na ospę za 175 zł!!!:szok:
Pneumokoki we wrześniu, ale nadal nie wiem czy wrócę do pracy...

Mejdio, może to ząbki dają w kość? u mnie Julka jest nie do zniesienia, kupy zielone już ze dwa tygodnie robi :tak: i dziąsła podpuchnięte...

OJ chyba, dziąsła ma całe rozpulchnione i białe ząbki już widać pod spodem!
Marudny jest strasznie, nie mozna mu dogodzić!:no:
Ewcia oby te zębiska już wylazły!

Dziewczyny
widzę, że hurtowo się szykujecie do fryzjera!!!:-)
Fajnie, też bym poszła, ale kaski brak na razie - oszczędzamy!
Wesele mamy pod koniec sierpnia to chociaż na czesanie skoczę!;-)

Asiowo- obyś szybko odetchnęła! :tak:
Pomyśl sobie, że za jakiś czas my będziemy się starały o drugie , a Ty już luzik będziesz miała!:happy2:

Coś Maajka dawno nie zagladała, ciekawe jak tam wypoczynek w Polsce?:confused:

Mejdia, kiedyś muszą wyjść... a jak sobie pomyślę, że za pół roku druga będzię ząbkować to uuuu... powieszę się chyba ;-);-);-)

Ewunia myślę że jednak że dostanę @... na dzidize drugą jestem nie gotowa... muszę wrócic do pracy, karierę robic :-D

Mata nie tylko Ty masz lenia... ze mnie dzisiaj też zero pożytku... ehhh mój Bart leży w łóżku, oby zasnął na godzinkę bo nie wyrobię :baffled:

No mogłoby te ząbkowanie się już zakończyc... no ale pewnie będą inne problemy :sorry2:

Ehhhhhhhh mógłby ten dzień się już skończyc... :baffled:

Mata ja dziś mięsko poddusiłam i podałam z kaszą
- to tyle - a i ogórka w rękę dałam T., bo właśnie przyszedł z pracy:-D.
Mnie też nic się nie chce, a muszę lecieć jeszcze na zakupki :baffled:
bo mleko nam się skończyło:dry:, a wieczorkiem mam jazdy...

Hehe, Darunia :-D:-D:-D kariera :-) jak to ładnie brzmi ;-)

Mejdia, szerokiej drogi, piracie drogowy ;-)

u nas na razie nie pada, Ania się obudzi i spylamy na placyk :-D
zrobię zdjęcia, to wstawię Wam fotki, jak Julka bryka na placyku :-D

Heja ;-)

A ja dalej zmulona... ale za to jak Bart spał to zrobiłam porządki w kilu szafkach kuchennych i zrobiłam 130 brzuszków z nudów :-p
A teraz Bart wstał, na spacer nie idziemy bo jakaś pogoda taka zmulona, że masakra... ehhh normalnie szkoda gadac... :dry:

zrobiłam 130 brzuszków z nudów :-p
Daruuunia jestem w szoku. 130 brzuszków to ja bym na raty musiała robić:-D:-D:-D

Melduję sie dzisiaj chyba po raz ostatni. Wieczorem mam gości. I pewnie posiedzimy dłuzej. Rano zawitają kolejni:szok: Niech te wakacje się już kończą bo normalnie na zakrętach nie wyrabiam. My poszliśmy sobie popołudni na spacerek, wróciliśmy z M. A teraz Kacper z tatą pojszedł na spacerk, a ja z Kubulkiem siedzimy w domku. Jeszcze trochę kąpanko i spanko:-):-):-) Dzień jakiś nie specjalny mam. To chyba przez tą pogodę.

reklama
Agusia fajnie masz z tymi goscmi, ja to bym chciała żeby ktoś do mnie wpadł, posiedzic, pogadac, a tak sam jak paluch z Bartutem jeszcze na dodatek deszcz pada... :dry:

Ja też jeszcze z pół godziny i idę kąpac Barta ;-)

Do góry