reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam
U nas szaro buro i ponuro, ogólnie pogoda do bani....ble ble
Nic tylko położyć sie i odpozywać z nogami do góry.
Idę zrobić sobie caffe ...

[
Nic tylko położyć sie i odpozywać z nogami do góry.

:-) i tak też zrobiłam razem z Bartem poszłam z nim spac, a co ja będę chodzic po domu, jak nic szczególnego robic nie muszę.... tylko obiad, a składników w domu brak, a na zewnątrz pada deszcz.... i tak oto cała filozofia...

Bart juz zjadł drugie śniadanko, teraz lata z autkami, ja oczywiście bb, no i nie wiem co mam robic, przecież Barta na ten deszcz nie wezmę, musze jeszcze pranie wywiesic... :sorry2:

OLA BOGA znuuuf mi się nic nie chce....

Dziewczyny a u nas piękne słoneczko i cieplutko w takim razie zapraszam do mnie:tak::tak::tak:
Mi też jakoś dzisiaj się nic nie chce, musze jakiś obiadek zrobić a zebrać sie nie mogę:-:)-:)-( Najchętniej schowałabym się do jakiejś mysiej nory:-D:-D:-D

Jak bym bardzo chciała byc u Ciebie teraz, nie ze względu na pogodę, ale na towarzystwo! ;-);-) następnym razem przyjedziemy na dłużej :-p:-)
Trzymam Cię kochana za słowo:tak::tak::tak: Oj ja też bym chciała spędzić czas w Waszym przemiłym towarzystwie:tak::tak::-):-):-) Szkoda, że musze tyle czasu czekać ale dam radę:tak::tak: Zaczynam skreślać dni w kalenadarzu do następnego Waszego urlopu

EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ poszłam do łazienki coś ze sobą zrobic i słysze że Bart gada sobie i gada i nagle wyglądam przy czym on tak się dobrze bawi, a on całe dwie sZuflady z moją bielizną powywalał na ziemie mam taaaki burdel że szok!!!! :szok::-D

Agusia no to odliczamy ;-)

Ostatnia edycja:
No to zdjęcie tylko nie sugerujcie sie datą bo datownik mi nawala ;-)

Załączniki

• 29.07.2009 001.jpg
    29.07.2009 001.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Bartuś :-D:-D:-D to juz się za młodu dokształca, żeby wiedzieć co Natalci kupić ;-):-D

mała śpi, gotuję zupke i ślęczę nad listem motywacyjnym... normalnie mam problemy żeby się wysłowić:dry:

Do góry