reklama
marlena nad
:)
Basiu dla mnie bez mleka;-)i niestety mleczka tez nie mam w domu
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
[
Nic tylko położyć sie i odpozywać z nogami do góry.
:-) i tak też zrobiłam razem z Bartem poszłam z nim spac, a co ja będę chodzic po domu, jak nic szczególnego robic nie muszę.... tylko obiad, a składników w domu brak, a na zewnątrz pada deszcz.... i tak oto cała filozofia...
Bart juz zjadł drugie śniadanko, teraz lata z autkami, ja oczywiście bb, no i nie wiem co mam robic, przecież Barta na ten deszcz nie wezmę, musze jeszcze pranie wywiesic...
OLA BOGA znuuuf mi się nic nie chce....
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny a u nas piękne słoneczko i cieplutko w takim razie zapraszam do mnie
Mi też jakoś dzisiaj się nic nie chce, musze jakiś obiadek zrobić a zebrać sie nie mogę:---( Najchętniej schowałabym się do jakiejś mysiej nory
Mi też jakoś dzisiaj się nic nie chce, musze jakiś obiadek zrobić a zebrać sie nie mogę:---( Najchętniej schowałabym się do jakiejś mysiej nory
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny a u nas piękne słoneczko i cieplutko w takim razie zapraszam do mnie
Jak bym bardzo chciała byc u Ciebie teraz, nie ze względu na pogodę, ale na towarzystwo! ;-);-) następnym razem przyjedziemy na dłużej :-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Trzymam Cię kochana za słowo Oj ja też bym chciała spędzić czas w Waszym przemiłym towarzystwie:-):-):-) Szkoda, że musze tyle czasu czekać ale dam radę Zaczynam skreślać dni w kalenadarzu do następnego Waszego urlopuJak bym bardzo chciała byc u Ciebie teraz, nie ze względu na pogodę, ale na towarzystwo! ;-);-) następnym razem przyjedziemy na dłużej :-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ poszłam do łazienki coś ze sobą zrobic i słysze że Bart gada sobie i gada i nagle wyglądam przy czym on tak się dobrze bawi, a on całe dwie sZuflady z moją bielizną powywalał na ziemie mam taaaki burdel że szok!!!!
Agusia no to odliczamy ;-)
Agusia no to odliczamy ;-)
Ostatnia edycja:
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Bartuś to juz się za młodu dokształca, żeby wiedzieć co Natalci kupić ;-)
mała śpi, gotuję zupke i ślęczę nad listem motywacyjnym... normalnie mam problemy żeby się wysłowić
mała śpi, gotuję zupke i ślęczę nad listem motywacyjnym... normalnie mam problemy żeby się wysłowić
Podziel się: