reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruunia mi to ze 30 brzuszków starczy i zaraz mam dość:oo:,
co dopiero 130 i to z nudów!!!:szok:
Kobito Ty to dopiero musisz mieć figurę!:-)

Agusia -udanego wieczorku ze znajomymi!:tak:
Ewunia - no gdzie te zdjęcia!

Ja właśnie z jazd wróciłam, parkowanie cholera mi nie idzie :no:.
Nie moge się jakoś zmieścić między dwa samochody równo i
równolegle do ulicy też kiepściutko!:baffled:Buuuu... a instruktor - :wściekła/y:straszny!!!!

reklama
ale ciiiiszaaaaaa:-D

Mejdia spokojnie dasz rade,szkoda,ze instruktor:wściekła/y::-D

Ja wlasnie biore sie z sprzatanie Marysi pokoiku,dzisiaj wydalam 2 torby ciuszkow kolezankom,a dwa worki oddam dla rodzin,ktorym beda one bardziej potrzebne:tak:
no nic biore sie za prace,do pozniej laseczki:tak:;-)

acha,Agusia milego wieczorku...:)

Ostatnia edycja:
Cicho Szaa
Wróciliśmy z męzem z zakupów... kupilam Naduni majteczki na plaże hihi - zajefajne :-)
Teraz siedzę i pije winko a mężus włączył Hostel 2 na HBO2 masakra...:baffled::no:

ogarnelam troszke,ale nie chce wiecej robic,bo strasznie chalasuje:-p
pranko rozwiesilam,R oglada filmik,a ja jem salate:sorry2:u mnie pelnia-kazde marzenie sie spelnia,je je je:-D
Lilianko ja dla Marysi tez mam juz kostiumik;-)

Dziń dybry!

Pogoda kiepska- szaro, buro- jesień. Nocka taka sobie, Bart znów się budził... ehhhh....
Ja właśnie pije kawkę, Bart pomaga tacie zbierac sie do pracy... no a za chwilę znów sami zostaniemy, ehhh muszę isc na zakupy, bo chleb skończy pewnie Łukasz na śniadanie, ale taka pogoda że szok! :baffled:

Miłego dnia Wam życze i pogody ducha! :-)

Marlenuś Kochana ja jem płatki :) głodzilam sie dzisiaj ale juz nie wytrzymalam o corn falkes nasypalam sobie... i winko takie białe ;) :p
Lilianko no i prawidlowo zrobilas;-)na glodniaka zle sie spi:-)

Darunia zycze Tobie poprawy pogody i humorku:tak:

My juz wstalysmy,Marynia zjadla sniadanko,a ja popijam kawke,dzisiaj nawet nie pada,zobaczymy jaka bedzie pogoda pozniej,po poludniu jedziemy po wozeczek,Marysia marudzi zazwyczaj w samochodzie po jakiejsc godzinie jazdy:cool2:Milego pogodnego dzionka kochane:-)

Hej babeczki

Mejdija ja na Twoim miejscu zaparkowałabym przy samochodzie instruktora :tak: niech i on sie postresuje :-p

U nas też szaro-buro, ale nie pada. Niedługo mała zje kachę i pędzimy na dworek, bo dziś u nas ryneczek ;-) nockę miałam kiepską... nie mogłam usnąć do 2, mała się często budziła i pobudka sporo przed 8:confused2:

reklama
Witajcie. My też sie meldujemy:tak::tak: Umyłam sobie główkę i z kawką zasiadłam na BB. Imprezka żeby nie marudzić powiem, że udana;-);-);-)
Lilka -płateczki Marlenka- sałata jakieś zbiorowe odchudzanie:-D:-D:-D Ja przestałąm jeść chleb i ziemniaki. Już chyba z 2 tygodnie. Chociaż wiem, że powinnam zacząć ćwiczyć. Ale jakoś nie mogę się zebrać.

O właśnie korzystająć z okazji mam pytanie do Joasiek:-):-):-)Basia mówiła mi, że masz jakieś ćwiczonka na płycie. Czy mogłabyś mi napisać jej tytuł. Z góry dziękuję:-):-)

Daruunia mi to ze 30 brzuszków starczy i zaraz mam dość:oo:,
co dopiero 130 i to z nudów!!!:szok:
Kobito Ty to dopiero musisz mieć figurę!:-)
Oj ma ma figurkę:tak::tak::tak: Brzuszki dają radę;-);-);-):-)
A co do instruktora to bez komentarza. :angry::angry:

Agusia fajnie masz z tymi goscmi, ja to bym chciała żeby ktoś do mnie wpadł, posiedzic, pogadac, a tak sam jak paluch z Bartutem
Wczoraj to trafiła mi się kumulacja gości bo raze, ze mną i Damianem było 12 osób:szok::szok: Wiem kochana jak to jest jak się siedzi w domku samej, ale uwierz mi teraz choć na kilka dni chętnie bym się z Tobą zamieniła:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry