reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Bartuś:-D:-D:-D, od małego wie co dobre;-)!

Agusia, nie dziwię Ci się, że masz dość tych znajomych bo chociaż ja lubię bardzo towarzystwo to też muszę mieć trochę czasu tylko dla siebie.
A jak co dzień ktoś wpada to nie ukrywajmy,
ale gospodyni zawsze musi być na posterunku :wink:!

Mata - czyżby nową aplikację wysyłasz???:confused:

Marlenka
już 2 kilosy straciłaś !:szok: No to gratulki!

Bbakania nie martw się na razie w Twoje strony się nie zapuszczam, :no:
chociaż może niebawem uda nam się jakoś umówić!:happy2:

Ja dziś znów nockę słabawą miałam. :baffled:
Od 2.00-5.00 Wojtek niespał tylko wiercił się, płakał
i domagał się żebym go wzięła do łóżka:wściekła/y:.
Uległam na początku, T. wyniósł się do drugiego pokoju,
ale Gnojek Mały łaził po mnie okropnie i spać nie chciał,
więc wylądował w swoim łóżeczku. I histeryzował na maxa:wściekła/y:.
Ja go cierpliwie całowałam i kładłam spowrotem i tak 1,5h.:szok:
No i co, wstał przed 7.00 drań:evil:.
A mi jakiś ból wszedł pod żebro i od wczoraj nie mogę się go pozbyć ,
nawet spać na boku się nie dało!:no:

Teraz smrodek odsypia!:yes:

reklama
mejdia a może poświęć siły i cierpliwość na 1-2 dni i przetrzymaj go ja zrobiłam tak z moją mała 2 dni jak wstawała wczenie pretrzymywałam ją do 11-12 potem kładłam spać (3 godziny śpi ) a potem do 21 wojowała , o 21 kąpanie , jedzenie, kołysanki mała do łożeczka i spi jak suseł

Ostatnia edycja:
Mejdija właśnie wysłałam nowa aplikację... może sie uda, bo okazało się, że to znajoma ciotki :sorry2:
ach te nocki, skąd ja je znam:confused:

mała wstała, zaraz zje obiadek i smigamy na spacerek :tak:

mam pytanko do tych, co za granice z maluszkami jeżdżą. My za miesiąc mamy jechac do Niemiec i nie wiem jakie dokumenty musi miec mała, trzeba jej dowód wyrobic czy można ja wpisac tylko do paszportu?

Bbakania też myślałam o wrześniu,
bo w sierpniu weekendy mam wszystkie zajęte..
W góry wyjeżdżasz? W jakie jak można wiedzieć?:confused:
Ja uwielbiam góry i Bieszczady i Tatry i nawet moje rodzime Świętokrzyskie...

Bartus zdolny moj Wojtek ak robi z Kingi szufladami
medija moj Wojtek tez dzisiaj nie spal
Marta wpisac do paszpotrtu nie mozesz Musisz wyrobic razem paszport ale po co mozna osobno wtedy dziecko moze samo kurswoac ale wystarczy tylko dowod mozesz nawet noworodkowi wyrobic
Wiem tylko ze trzeba wbniosek złozyc i podpisy w urzedzie obojga rodizcow zarowno przy paszporcie jaki i przy dowodzie Dla takich maluszkow nie pamioetam tylko na jaki okres wydaja zarowno paszport jak i dowod na pewnoe nie na 10 lat.

reklama
mejdia a może poświęć siły i cierpliwość na 1-2 dni i przetrzymaj go ja zrobiłam tak z moją mała 2 dni jak wstawała wczenie pretrzymywałam ją do 11-12 potem kładłam spać (3 godziny śpi ) a potem do 21 wojowała , o 21 kąpanie , jedzenie, kołysanki mała do łożeczka i spi jak suseł

na moja to nie działa :dry: wczoraj od 8 do 15 wojowała, potem odpadła na 2,5 godzinki, nastepnie do 21 szalała, jedzonko, kąpanko i przed 22 poszła spać, a nocka do du..y i pobudka przed 8:sorry2:

Mata z tego co wiem to dowodzik dopiero od 13 lat mozna dziecku zrobic, i mała chcyba musi mieć paszport
kurcze... na paszport sie długo czeka.........

Do góry