reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata u mnie też ostre przygotowania :tak: na 99% juz we wtorek wchodzimy do mieszkania sprzątać po tym niemiłosiernym remoncie- jak pisałam wcześniej znów przyjedzie pomóc mi mama w tym sprzątaniu- juz nie mogę sie doczekać kiedy bedzie wszystko na swoim miejscu! I juz tylko i wyłącznie będę myślała o porodzie i dzidzi :-):tak:

Myszka,Magdalenkakol-ogromniaste gratulacje!!!:biggrin2:Mamoot-powodzenia:-):-):-):-):-)
Joanna- trzymam kciuki
:biggrin2:

Ile tu sie dzieje:szok::szok::szok:Ja mam gosci ,ale ledwo siedze tak mnie w kroku cisnie,mam nadzieje ze mi przejdzie.-chyba mi sie blokada psychiczna właczyła i boje sie za bardzo zeby rodzic :baffled::baffled::baffled:

Limba, taka doświadczona Mama się boi. Co ja mam powiedzieć :szok:
Moja Zuzia dzisiaj pofikała i chyba wróciła do swojej ulubionej pozycji - od kiedy pamiętam leżała w poprzek i chyba znowu wybrała sobie taką pozycję :tak:
Zobaczymy. Jakoś to będzie .

Ładnie nam się czerwiec zaczął:-D

Limba co Ty mówisz..blokada . Kobieto lepiej juz rodzić i z wózeczkiem biegać w takie upały niż z brzuszkiem:-D

Darunia mi nic o remoncie nie mów, bo pokój gdzie był aneks dalej w płytkach, nic jeszcze nie ruszone :baffled: Mąż od jutra ma zamiar się za niego wziąć, ale to min. tydzień potrwa (jak nic w pracy mu nie wyskoczy i będzie mógł sobie chociaż dzień wolnego wziąć), a tu jeszcze trzeba wyprawkę przygotować :szok: pewnie wszytstko na wariata będzie, ale ja już sobie studia odpuściłam i postaram się psychicznie przygotować, a logistykę mężowi zostawię, nie chciał wcześniej nic kupować, to niech teraz się męczy :-p

Darunia mi nic o remoncie nie mów, bo pokój gdzie był aneks dalej w płytkach, nic jeszcze nie ruszone :baffled: Mąż od jutra ma zamiar się za niego wziąć, ale to min. tydzień potrwa (jak nic w pracy mu nie wyskoczy i będzie mógł sobie chociaż dzień wolnego wziąć), a tu jeszcze trzeba wyprawkę przygotować :szok: pewnie wszytstko na wariata będzie, ale ja już sobie studia odpuściłam i postaram się psychicznie przygotować, a logistykę mężowi zostawię, nie chciał wcześniej nic kupować, to niech teraz się męczy :-p
Mata dacie radę z remontem przed dzidziusiem :tak: mąż Twój bedzie biegał po sklepach a Ty bedziesz czekała spokojnie na poród :-) jakby czegoś nie wiedział to zawsze może zadzwonić do Ciebie, albo w sklepie ekspedientki zapytać :-)
Na pewno ze wszystkim zdążycie!!! A jak nie to ja Ty będziesz w szpitalu to mąż zadba zebyście wrócili do czystego i wyremontowanego mieszkanka:tak: także nie martw sie Martusia!;-):-)

Kurcze-dzis wyskoczyly mi na podbrzuszu pierwsze rozstepy!Na 2 tygodnie przed terminem porodu!Ech....

reklama
Do góry