reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi wyskoczyły w majowy długi weekend. Jednego dnia, a potem już poleciały następne :baffled: ale teraz i tak chyba mniejszy szok, niz dostać rozstępów po porodzie (znam takie przypadki :szok:)

reklama
hello

gratulacje dla nowej mamusi

czerwiec nadszedl - czas wyskakiwac z brzuszkow dziciaczki

ja narazie mysle ze mam czas - zabralam sie za gruntowanie scian w domku - bo czuje sie dobrze. Ale juz dzis spuchlam..upal taki ze szok

Mata dacie rade:tak::tak::tak:studenci tak maja ze musza miec "noz na gardle" zeby wszystko szybciej poszlo (znam to z autopsji:-p) ;-):-pmoze Twoj maz tez takiego bodzca potrzebuje;-)

Milka tylko nie forsuj sie za bardzo- cieszę się że sie dobrze czujesz- ja też nie mogę narzekać, bo u mnie też nieźle i wcale nie zapowiada sie na szybki poród... może donosze do terminu?
Jutro będę miała chwilke dla siebie, bo idę w końcu do fryzjera :-):tak: nie mogę patrzeć już na swoje włosy- tylko za bardzo nie uśmiecha mi się siedzieć 5 godzin na fotelu fryzjerskim- moja fryzjerka jest bardzo bardzo dokładna- cieszę sie z tego powodu bardzo- ale w 9tym miesiącu przy 30 stopniowym upale tyle siedzieć :no::baffled:

Magdalenkakol i Myszko gratuluje i bardzo się cieszę Waszym szczęsciem!!
Myszko będzie dobrze trzymam kciuki za malutką:tak:
Mamoot może masz już maleństwo przy sobie,mam nadzieję,że tak jest:tak:
Asiu ciekawe jak sprawa u Ciebie wygląda i czy Mati Ci się jeszcze dziś pokaże:confused: Oby tak było:tak:

Joaś, jestem z Toba i z Martynką całym serduchem!

Mata, jak mówi wilmek- dacie radę, czas jest przedziwnie rozciagliwy w razie potrzeby!

U mnie hormony już szaleją- przez pół godziny ryczałam, że nie mam wanny i przewijaka...:zawstydzona/y: Więc już mam, onda w końcu.
A od 6 rano wyprasowałam wszystkie ciuszki, kocyki, moje koszyle do szpitala... Szał. Dwa dni temu noc koszmarna- skurczybyki przeokrutne, a rano taka słabość, że ledwo stałam. Od wczoraj- znów energia mnie rozpiera. I taka huśtawka... Ughhh :baffled:

milkaaa nic nie ma została w szpitalu bo miała Afi 2 i ja nawadniali i skoczyły do 9 ale lekarz się bał że jak wypisze to znów spadną i została..a lekarz miał jutro zadecydować co dalej a tu w międzyczasie pojawiły się skurczybyki a szyja długa i zamknięta:-(

reklama
Do góry