reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mi wyskoczyły w majowy długi weekend. Jednego dnia, a potem już poleciały następne :baffled: ale teraz i tak chyba mniejszy szok, niz dostać rozstępów po porodzie (znam takie przypadki :szok:)

reklama
hello

gratulacje dla nowej mamusi

czerwiec nadszedl - czas wyskakiwac z brzuszkow dziciaczki

ja narazie mysle ze mam czas - zabralam sie za gruntowanie scian w domku - bo czuje sie dobrze. Ale juz dzis spuchlam..upal taki ze szok

Mata dacie rade:tak::tak::tak:studenci tak maja ze musza miec "noz na gardle" zeby wszystko szybciej poszlo (znam to z autopsji:-p) ;-):-pmoze Twoj maz tez takiego bodzca potrzebuje;-)

Milka tylko nie forsuj sie za bardzo- cieszę się że sie dobrze czujesz- ja też nie mogę narzekać, bo u mnie też nieźle i wcale nie zapowiada sie na szybki poród... może donosze do terminu?
Jutro będę miała chwilke dla siebie, bo idę w końcu do fryzjera :-):tak: nie mogę patrzeć już na swoje włosy- tylko za bardzo nie uśmiecha mi się siedzieć 5 godzin na fotelu fryzjerskim- moja fryzjerka jest bardzo bardzo dokładna- cieszę sie z tego powodu bardzo- ale w 9tym miesiącu przy 30 stopniowym upale tyle siedzieć :no::baffled:

Magdalenkakol i Myszko gratuluje i bardzo się cieszę Waszym szczęsciem!!
Myszko będzie dobrze trzymam kciuki za malutką:tak:
Mamoot może masz już maleństwo przy sobie,mam nadzieję,że tak jest:tak:
Asiu ciekawe jak sprawa u Ciebie wygląda i czy Mati Ci się jeszcze dziś pokaże:confused: Oby tak było:tak:

Joaś, jestem z Toba i z Martynką całym serduchem!

Mata, jak mówi wilmek- dacie radę, czas jest przedziwnie rozciagliwy w razie potrzeby!

U mnie hormony już szaleją- przez pół godziny ryczałam, że nie mam wanny i przewijaka...:zawstydzona/y: Więc już mam, onda w końcu.
A od 6 rano wyprasowałam wszystkie ciuszki, kocyki, moje koszyle do szpitala... Szał. Dwa dni temu noc koszmarna- skurczybyki przeokrutne, a rano taka słabość, że ledwo stałam. Od wczoraj- znów energia mnie rozpiera. I taka huśtawka... Ughhh :baffled:

milkaaa nic nie ma została w szpitalu bo miała Afi 2 i ja nawadniali i skoczyły do 9 ale lekarz się bał że jak wypisze to znów spadną i została..a lekarz miał jutro zadecydować co dalej a tu w międzyczasie pojawiły się skurczybyki a szyja długa i zamknięta:-(

reklama
Do góry