reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Trzymam kciuki aby Joannie nie była potrzebna indukcja porodu i żeby wszystko szybciutko i sprawnie poszło!!:-)
Myszeczko a tobie gratuluje kochana!!!! Trzymam łapki zaciśnięte za Amelcię!!! Czemu Malutka w szpitalu została?

reklama
Flexy, Melka została bo raz, że była naprawdę wykończona po porodzie a dwa - ze troszkę za wcześnie na świat wylazła, a wyjść musiała już natychmiast bo było podejrzenie, ze jest niedotleniona (przestała się ruszać, a urodziła się szara jak popiół) :sad::sad: a teraz ma jeszcze dość wysoką bilirubinkę (16) i leży sobie pod lampami:sad::sad:

Magdalenkakol gratulacje z okazji narodzin Wojtusia !!!!!!!!!!

Myszko tobie również gratulacje i powodzenia !!!!!!!!!

Mamoociku mam nadzieje że juz tulisz dzidzię do serduszk:-)

Nareszcie nasze dzidzie zaczynają tęsknić za światem. Ciesze się ogromnie z waszych pociech, buzia mi się śmieje od ucha do ucha.
I oczywiście trzymam kciuki za Joanne!

JA sobie własnie pomyslałam, że u mnie w życiu to wszystko pod górkę - nawet z porodem;-)
Madziu co za pesymiam ciebie dopadł. Nie nakręcaj sie , jeszcze nie jesteś w terminie. A jak nawet będziesz musiała mieć tę kroplówke , to trudno. Warzne że dzidzia sie urodzi , a ty jesteś przecież pod kontrolą. Głowa dogóry.

Boze,ile wiadomosci od samego rana!
Myszka,Magdalenkakol-ogromniaste gratulacje!!!:-) I duzo zdrowka dla Waszych nowonarodzonych dzieciatek!
Mamoot-powodzenia!Oby wszystko juz bylo szczesliwie zakonczone!:-)
Joanna- trzymam kciuki,zeby wszystko dobrze,naturalnie sie potoczylo!:-)

Po tych wszystkich narodzinkach az mam lzy w oczach-to takie wzruszajace.Niedawno zakladalysmy ten watek,a tu juz czerwiec i nasze niegdys male fasoleczki teraz przychodza juz na swiat,i to niektore z waga 4kg!:-)

No i dochodzi wtedy do mnie jeszcze bardzie,ze mnie naprawde to samo czeka,i to juz niedlugo.

Ja zaraz wstawie zdjecie w podobnym stylu,jak u Maty,ktore zrobilam przypadkowo chyba w 5.miesiacu:-)Ale na zamknietym.

reklama
a ja pytalam lekarza o ta herbatke to powiedzial ze nigdy o tym nie slyszal:baffled:
Natunia ja slyszalam o niej wczesniej a na stronie Pregnancy, baby and toddler health information at BabyCentre UK znalazlam cos takiego "I've heard that raspberry leaf tea in pregnancy can help to make labour easier.It contains a uterine tonic and, taken daily in the last six to eight weeks of pregnancy, it helps to prepare the uterine muscles for labour and thereby ease the process of childbirth. "

Do góry