reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mata u mnie też ostre przygotowania :tak: na 99% juz we wtorek wchodzimy do mieszkania sprzątać po tym niemiłosiernym remoncie- jak pisałam wcześniej znów przyjedzie pomóc mi mama w tym sprzątaniu- juz nie mogę sie doczekać kiedy bedzie wszystko na swoim miejscu! I juz tylko i wyłącznie będę myślała o porodzie i dzidzi :-):tak:

Myszka,Magdalenkakol-ogromniaste gratulacje!!!:biggrin2:Mamoot-powodzenia:-):-):-):-):-)
Joanna- trzymam kciuki
:biggrin2:

Ile tu sie dzieje:szok::szok::szok:Ja mam gosci ,ale ledwo siedze tak mnie w kroku cisnie,mam nadzieje ze mi przejdzie.-chyba mi sie blokada psychiczna właczyła i boje sie za bardzo zeby rodzic :baffled::baffled::baffled:

Limba, taka doświadczona Mama się boi. Co ja mam powiedzieć :szok:
Moja Zuzia dzisiaj pofikała i chyba wróciła do swojej ulubionej pozycji - od kiedy pamiętam leżała w poprzek i chyba znowu wybrała sobie taką pozycję :tak:
Zobaczymy. Jakoś to będzie .

Ładnie nam się czerwiec zaczął:-D

Limba co Ty mówisz..blokada . Kobieto lepiej juz rodzić i z wózeczkiem biegać w takie upały niż z brzuszkiem:-D

Darunia mi nic o remoncie nie mów, bo pokój gdzie był aneks dalej w płytkach, nic jeszcze nie ruszone :baffled: Mąż od jutra ma zamiar się za niego wziąć, ale to min. tydzień potrwa (jak nic w pracy mu nie wyskoczy i będzie mógł sobie chociaż dzień wolnego wziąć), a tu jeszcze trzeba wyprawkę przygotować :szok: pewnie wszytstko na wariata będzie, ale ja już sobie studia odpuściłam i postaram się psychicznie przygotować, a logistykę mężowi zostawię, nie chciał wcześniej nic kupować, to niech teraz się męczy :-p

Darunia mi nic o remoncie nie mów, bo pokój gdzie był aneks dalej w płytkach, nic jeszcze nie ruszone :baffled: Mąż od jutra ma zamiar się za niego wziąć, ale to min. tydzień potrwa (jak nic w pracy mu nie wyskoczy i będzie mógł sobie chociaż dzień wolnego wziąć), a tu jeszcze trzeba wyprawkę przygotować :szok: pewnie wszytstko na wariata będzie, ale ja już sobie studia odpuściłam i postaram się psychicznie przygotować, a logistykę mężowi zostawię, nie chciał wcześniej nic kupować, to niech teraz się męczy :-p
Mata dacie radę z remontem przed dzidziusiem :tak: mąż Twój bedzie biegał po sklepach a Ty bedziesz czekała spokojnie na poród :-) jakby czegoś nie wiedział to zawsze może zadzwonić do Ciebie, albo w sklepie ekspedientki zapytać :-)
Na pewno ze wszystkim zdążycie!!! A jak nie to ja Ty będziesz w szpitalu to mąż zadba zebyście wrócili do czystego i wyremontowanego mieszkanka:tak: także nie martw sie Martusia!;-):-)

Kurcze-dzis wyskoczyly mi na podbrzuszu pierwsze rozstepy!Na 2 tygodnie przed terminem porodu!Ech....

reklama
Do góry