reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dostałam smsa od Aniw23.
Jeszcze jest w dwupaku, dzisiaj kiepsko się czuła. Od jutra odstawiają jej tabletki i lekarze twierdzą, że powinno szybko pójść. Pozdrawia wszystkie czerwcówki i trzyma z nas kciuki.

reklama
och, to Joanna nie ma wesolo..trzymam kciuki bo bez rozwarcia z bolesnymi skurczami koncowke porodu moze meic ciezka biedulka - bedzie juz zmeczona. Ja tak wlasnie mialam przy pierwszym porodzie ktpry trwal i trwal...ponad 12 godzin

Moje kochane ja dlatego mam blokade bo mam doswiadczenie.:baffled::baffled::baffled:I wiem na co sie nastawiac.:szok::szok::szok::szok:
Kurde skurcze mam ale je siłą woli odganiam:baffled:.
Jezu ja przyznaje sie ----BOJE SIE POTWORNIE,POTWORNIE.

Limba - ja tez mam jakies tam doswiadczenie i tez sie boje - ale jakos skurczy odganiac myslami nie potrafie
wiem ze jak juz nadejda te wlasciwe - jestem tylko postronnym obserwatorem calej akcji
i moja psycha moze mojemu organizmowi pomoc lub zaszkodzic - wiec staram sie nei panikowac i jednak raczej dopomoc - choc majac jeszcze przed soba 3 tygodnie do terminu - mowi sie takie rzeczy latwiej

ale pamietam ze blizej terminu czlowiek boi sie mniej - bo chce miec to juz za soba - wie ze to nieuniknione i ma dosc brzucha, upalow, opuchlizny :tak: I strach mija troche, a przychodzi rozsadek

limba głowa do góry, tak naprawdę każda z nas się boi:szok::szok: i te doświadczone bo wiedzą czego się spodziewać i wiedzą że może być gorzej, a i te nie doświadczone bo niewiedza jak to będzie też paraliżuje. ale jestem optymistką że wszystko będzie dobrze i z pewnością dzidzie nam to wynagrodzą:tak::tak::tak:

OOOOO ale wysyp:-) i ja dolaczam sie do najszczerszych gratulacji:-D
Co do porodu nie ma sie co bac, ze mnie sie polozna smiala ze wczesniej krwi sobie nie dalam pobrac a urodzilam naturalnie:-D wszystko da sie przezyc:-)

Wracam po dwoch dniach i co????

Zuzskus - wielkie gratulacje
Myszka - gratuluje i trzymam kciuki za Amelke
Magdaleankakol - jaki cudnie duzy chlopak Ci sie "przytrafil" - usciski dla Ciebie i ucalowania dla maluszka
Mamoot - ciekawa jestem jak Ci poszlo, bo pewnie juz masz dzieciatko przy sobie
Joanna - jestem z Toba, trzymam kciukasy zeby bolalo mniej a rozwarcie nastepowalo
Aniaw23 - szybko Ci pojdzie i bedzie cudownie

A ja po dwoch dniach goszczenia gosci - wszyscy mezczyzni w domu spia, ale moja coreczke nic nie wzrusza - gada, lazi, gada, gada... A ja marze o chwili ciszy, bo mam co robic - sprzatanie, pranie, przygotowywanie rzeczy na jutro - dzieci maja przedstawienie w przedszkolu "Brzydkie kaczatko" a pozniej festyn rodzinny...
Tak naprawde nie wiem kiedy odpoczne, bo rano musze zrobic ostatnie badania, potem panowie od drzwi maja byc, a ja w tzw miedzyczasie musze wyskoczyc na SUPER WAZNE SPOTKANIE z kolezanka, kupic prezent urodzinowy mezowi (na wtorek) i o 14.30 "zameldowac sie" w przedszkolu... Pomijam jeszcze kilka "ciekawych" punktow jutrzejszgo dnia.

reklama
Joaś życze powodzenia w jutrzejszy obowiązkach:baffled:. Naprawde masz ich ogrom i chyle czoła przed twoją zawziętością i zorganizowaniem. Obyś miała siły i nic ci nie przeszkodziło.:-)

Do góry