reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Myszka ja również gratuluje i trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciukasy za Twoją córeczkę!!! Na pewno będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:;-)

reklama
Zuskus, Magdalenkakol, Myszka - gratuluję narodzin dzieciaczków
Myszko, dużo zdrowia dla Twojej dziewczynki !!!

Mamoot, życzę szybkiego rozwiązania. A może już po wszystkim i dzieciątko jest już przy Tobie :tak:

JoannA25 - powodzenia, żeby wszystko szybciutko sie zakończyło ( oczywiście po Twojej myśli )

No to się zaczęło:-). Zostawić koleżanki na półtora dnia i tyle się dzieje !
Ja wczoraj sobie pogrillowałam u siostry na ogródku, a dzisiaj odpuściłam sobie totalnie i leniu****emy z moim Z. Korzystam z takich chwil, bo niedługo to się skończy :tak:

A u mnie lekka panika, bo chyba zaczął mi czop odchodzić (taka przeźroczysta galaretka:dry:) a tu nic nie przygotowane :baffled: na zakupy z moimi płetwami i parówami nie mam co się wybierać, bo ciągle mają być upały i chyba męża będę musiała wysłać ;-)

Mata moze to nic nie znaczy..mojej kolezance (termin na 24czerwca) tez juz odchodzi troszke i lekarz na wizycie wczoraj jej powiedzial ze to nie znaczy ze w ciagu 2tyg urodzi..moze to potrwac dluzej :tak:
3mam kciuki zebys zdazyla ze wszystkimi przygotowaniami i zakupami :-)

A u mnie lekka panika, bo chyba zaczął mi czop odchodzić (taka przeźroczysta galaretka:dry:) a tu nic nie przygotowane :baffled: na zakupy z moimi płetwami i parówami nie mam co się wybierać, bo ciągle mają być upały i chyba męża będę musiała wysłać ;-)
Mata spokojnie dla mnie czop odchodzi po troszeczku już od 1.5 tygodnia i nic sie nie dzieje dale:wściekła/y:.
Więc może zdązysz ze wszystkim, a jak nie no to trudno i tak sobie poradzisz. :-)

reklama
Dzięki dziewczyny, ja też mam nadzieję, że maleństwo troszkę poczeka :sorry2: ale na 2-3 tygodnie nie mam co liczyć, bo brzuch już miesiąc temu mi opadł, przepowiadające też już od 2-3 tygodni mam i liczę na to, że do środowej wizyty wytrzymam, bo jak robi mi się rozwarcie, to moja ginka położy mnie do szpitala, bo w czwartki i piątki ma dyżur. Tak czy inaczej ostre przygotowania czs zacząć, bo to już nie długo;-)

Do góry