reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Trzymam kciuki aby Joannie nie była potrzebna indukcja porodu i żeby wszystko szybciutko i sprawnie poszło!!:-)
Myszeczko a tobie gratuluje kochana!!!! Trzymam łapki zaciśnięte za Amelcię!!! Czemu Malutka w szpitalu została?

reklama
Flexy, Melka została bo raz, że była naprawdę wykończona po porodzie a dwa - ze troszkę za wcześnie na świat wylazła, a wyjść musiała już natychmiast bo było podejrzenie, ze jest niedotleniona (przestała się ruszać, a urodziła się szara jak popiół) :sad::sad: a teraz ma jeszcze dość wysoką bilirubinkę (16) i leży sobie pod lampami:sad::sad:

Magdalenkakol gratulacje z okazji narodzin Wojtusia !!!!!!!!!!

Myszko tobie również gratulacje i powodzenia !!!!!!!!!

Mamoociku mam nadzieje że juz tulisz dzidzię do serduszk:-)

Nareszcie nasze dzidzie zaczynają tęsknić za światem. Ciesze się ogromnie z waszych pociech, buzia mi się śmieje od ucha do ucha.
I oczywiście trzymam kciuki za Joanne!

JA sobie własnie pomyslałam, że u mnie w życiu to wszystko pod górkę - nawet z porodem;-)
Madziu co za pesymiam ciebie dopadł. Nie nakręcaj sie , jeszcze nie jesteś w terminie. A jak nawet będziesz musiała mieć tę kroplówke , to trudno. Warzne że dzidzia sie urodzi , a ty jesteś przecież pod kontrolą. Głowa dogóry.

Boze,ile wiadomosci od samego rana!
Myszka,Magdalenkakol-ogromniaste gratulacje!!!:-) I duzo zdrowka dla Waszych nowonarodzonych dzieciatek!
Mamoot-powodzenia!Oby wszystko juz bylo szczesliwie zakonczone!:-)
Joanna- trzymam kciuki,zeby wszystko dobrze,naturalnie sie potoczylo!:-)

Po tych wszystkich narodzinkach az mam lzy w oczach-to takie wzruszajace.Niedawno zakladalysmy ten watek,a tu juz czerwiec i nasze niegdys male fasoleczki teraz przychodza juz na swiat,i to niektore z waga 4kg!:-)

No i dochodzi wtedy do mnie jeszcze bardzie,ze mnie naprawde to samo czeka,i to juz niedlugo.

Ja zaraz wstawie zdjecie w podobnym stylu,jak u Maty,ktore zrobilam przypadkowo chyba w 5.miesiacu:-)Ale na zamknietym.

reklama
a ja pytalam lekarza o ta herbatke to powiedzial ze nigdy o tym nie slyszal:baffled:
Natunia ja slyszalam o niej wczesniej a na stronie Pregnancy, baby and toddler health information at BabyCentre UK znalazlam cos takiego "I've heard that raspberry leaf tea in pregnancy can help to make labour easier.It contains a uterine tonic and, taken daily in the last six to eight weeks of pregnancy, it helps to prepare the uterine muscles for labour and thereby ease the process of childbirth. "

Do góry