reklama
Ja w piątek obeszłam u siebie pół miasta w poszukiwaniu liści malin i zonk... nigdzie nie ma :-( kilka zielarskich sklepów i taka posucha....
co do wiesiołka to nie słyszałam ale skoro mówicie że taki skuteczny to chyba też zacznę łykać, zwłaszcza że mam go w domciu:-)
co do wiesiołka to nie słyszałam ale skoro mówicie że taki skuteczny to chyba też zacznę łykać, zwłaszcza że mam go w domciu:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Tylko rano włączyć BB a juz tyle wiadomości
Magdalenkakol gratulacje z okazji narodzin pierwszego czerwcówkowego dzieciaczka!!! :-):-):-)
Wojtuś bardzo chciał zrobiś sobie prezent na dzień dziecka;-)
Mamoot trzymam kciuki za udany poród (a czy przypadkiem wczoraj nie pisałaś, że Twój maluszek się nie spieszy ;-))
Magdalenkakol gratulacje z okazji narodzin pierwszego czerwcówkowego dzieciaczka!!! :-):-):-)
Wojtuś bardzo chciał zrobiś sobie prezent na dzień dziecka;-)
Mamoot trzymam kciuki za udany poród (a czy przypadkiem wczoraj nie pisałaś, że Twój maluszek się nie spieszy ;-))
O rany, to te nasze czerwcówkowe dzieciaczki baaardzo punktualne są
MAGDALENKAKOL OGROMNE GRATULACJE!!!!!!
Mamociku trzymam kciuki za Was!!! Pewnie już tulisz maluszka do piersi:-)
Ale fajnie nam się zaczął czerwiec!!!
MAGDALENKAKOL OGROMNE GRATULACJE!!!!!!
Mamociku trzymam kciuki za Was!!! Pewnie już tulisz maluszka do piersi:-)
Ale fajnie nam się zaczął czerwiec!!!
agusia04
Czerwcowa mama'08
Kurcze Dziewczyny aż mi się łezki zakręciły w oczach
Magdalenkakol gratuluję narodzin synka. To się nazywa wyczucie czasu 00.15:-):-):-). Ucałuj synka od nas.
Mamociku trzymam kciuki i mam nadzieję że tulisz już maluszka.
Ale te nasze dzieciaczki wiedzą kiedy się wykluwać. Ciekawe która dzisiaj dołączy. Ja bym tam bardzo chciała
Magdalenkakol gratuluję narodzin synka. To się nazywa wyczucie czasu 00.15:-):-):-). Ucałuj synka od nas.
Mamociku trzymam kciuki i mam nadzieję że tulisz już maluszka.
Ale te nasze dzieciaczki wiedzą kiedy się wykluwać. Ciekawe która dzisiaj dołączy. Ja bym tam bardzo chciała
Wczoraj nie mogłam weśc wieczorem na BB:-(ale dzisiaj proszę jakie niespodzianki...super Nam się czerwiec zaczął
Magdalenko ogromnie gratulejszyn..........całkiem spory maluszek jak na dziedzię z terminem 18 czerwca...
Mamoot Ty szczęściaro;-)...ja też chcę - ale niestety nic się nie dzieje
Magdalenko ogromnie gratulejszyn..........całkiem spory maluszek jak na dziedzię z terminem 18 czerwca...
Mamoot Ty szczęściaro;-)...ja też chcę - ale niestety nic się nie dzieje
mata-kow
mama do kwadratu :)
Magdziarko co to za pesymizm Antoś jeszcze zrobi Ci niespodziankę Mamoot też wczoraj pisała, że raczej nie prędko urodzi i co? W nozy odeszły wody, a teraz może już tuli maleństwo :-) głowa do góry
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Madziu dzięki za wiadomości od Joanny. Coś mi się zdaje, że Joanna będzie kolejną rozpakowaną czerwcową Mamusią. Oby tylko lekko poszło.
U mnie póki co cisza. Ale pocieszam się, że z Kacprem nie miałam żadnych oznak przepowiadających, ale jak mnie wzięło to na dobre. Może teraz też tak będzie
U mnie póki co cisza. Ale pocieszam się, że z Kacprem nie miałam żadnych oznak przepowiadających, ale jak mnie wzięło to na dobre. Może teraz też tak będzie
Podziel się: